- Emoji Skoru
- 1.031
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #207.101
valla canım ne yalan söyleyim çevremdeki herkes böyle oldu benim :) hamilelikte yürüyüştü falan derken almadık hiç birimiz, hatta ben 7 aylık hamileyken sen hamile misin diye şaşırıyolardı o derece :)
hatta doğumdan çıkınca bi göbek vardı kv teyzeleri oo iyi gelin kilo almamış aferin dediler, sonra haliyle süt olsun diyip yedim, uykusuzluk hareketsizlikte çabası, kızımın mevlüdünde aynı teyzeler aman nası kilo almışsın dediler :) sonra o hep öle devam etti işte.
biraz da bünye meselesi sanırım, benimki süt yaparken kilo da yaptı :) peşiden koşunca gider dediler gitmedi :) emzirmem bitene kadar sabredicem dedim ve bu işe el attım işte :)
böyle başardım işte, aferin bana :) ama şimdi doğum önceme 2-3 kilo kaldı, sabredince gidicek hepsi yapıcak bişi yok :)
sekerkiz67 ara öğünü tüm diyetisyenler tavsiye ediyo, kan şekerini ani düşmesini engelliyo bi nevi, çok acıkınca malum gözümüz dönüyo, yoğurt bi kaç çiğ kuruyemiş falan olabilir bence.
anlaım cnm dogru oyluyosun aslında ara ogun yapmayınca ben oglenlerı cok yıyıorum