Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünün menüsü
1 bardak şekersiz nane limon
1 b. şekersiz nescafe
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
ara:
yarım elma
1mandalina
3 fındık
akşam:
1 dolma
3 kaşık yoğurtlu ıspanak
Ara:
1 mandalina
1 avuç antep fıstığı
Dükan da bile daha çok şey yiyorsun sen yemisin bolbol meyve yemek yok :-)

toz-pembe toz-pembe canım diyete 21 eylülde başlamışsın 71 kg ile normalde yarın listeye girebilirsin eğer güzel bir eksi ile gelirsen çünkü 9 günde sadece 300 gr vermişsin tatlım gerçi bana göre resmini gördüm senin kg gayet iyi duruyordu hadi bakalım yarın kaç kg geleceksin
canım geçen cuma regl olduğum için sadece okadardı ödemden dolayı .. bakalım bende merak ediyorum ne kadar gitmiş bu hafta.. verilecek olan kilo az olunca zor gidiyor malum

Tabi cnm basladin bırakma hazır 73 u de kirmisken ben arkandayım zati
Tabikide sen bana mucize gibi geldin :KK15:
Bende tavuk ciğer yapacağım soğan sarımsak koyarim içine yanında sodalı ayrN :-) ben alistin galiba çok acikmiyor
Mide ufalıyo işte bide protein çok tok tutuyor ben bugün ekmek yedim meyve yedim et sebze yoğurt daha ne olsun keyfim yerinde:kahve:
Bak tabiikide diyet işi biraz da motivasyon yapabileceğine inanma işi eğer karşındakini yöntemin sana istediğini vereceğine inanarak basliyorsan gerçekten sonuç aliyosun matilda34 matilda34 anlatsın durumu :-)
Kesinlikle doğru ben dukan yapamam et yiyemem dedim Ayşecim önce benim menüleri bi eleştirdi düzeltti sonra ekspresi söyledi ve çok destek oldu gerçekten yapması bile zevkli hiç zorlamadım ay nası gitti nerdeyse 71 i görcem
Ayşeeee:KK200:

İnanmamak mümkünmü iki günde 1.5 kilo vermiş.
Ben tartı bozuldu sandım yap sende inanamayacaksın :)
Dükan da bile daha çok şey yiyorsun sen yemisin bolbol meyve yemek yok :-)
Evet açlık yok :)
Herkes dukan zombi olacak sonradan gidip diğer takımları ele geçirecez :-)
Matilda ile başladım :ruh::skandal::KK17:
Hahaha keşke her zombi senin gibi olsa dicem sohbet başka yere gitcek kaç zombi tanıdıysam artık:KK70:

Ay sanada geçmiş olsun anlıyorum halinden:KK43:
Birde sen çalışıyosun daha zor ben istediğim zaman uzanıyorum Allah kolaylık versin canım..
Bugün krem verdi bana fotosunu da attım hemen yumuşattı uçuklarımı

Kız ben dün nasıl stres yasamişsam dudak ve burnum un içinde uçuk çıktı. ..

Kaptanım ben bu hafta rekor kirdim kendi rekorunu kıramadim ama daha önce bir haftada bes kilo vermistim 10 günde 4.4 kg yarına kg vermesede -3 teyim 9.takimda gezdim dün bugün için muz detokslar protein detokslar hatunlar çalışıyor :-)
oo hadi bakalım sen bireyselde derece yaparsın gene
canım geçen cuma regl olduğum için sadece okadardı ödemden dolayı .. bakalım bende merak ediyorum ne kadar gitmiş bu hafta.. verilecek olan kilo az olunca zor gidiyor malum
tamam canım hadi bakalım hiç tartılmadın mı arada

Back
X