- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #209.641
bence de koca künefeye 100 olur mu yaaa acıma hakkı 500 bence de....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım.ben hala aynıyim ya artık pes ediyorum. Sağlıklı beslenecem ve spora devamartik ne zaman kilo dusmeye baslar bilemem
Kız o yine geçmiştir seni deli gibi koşuyor hatun.protein günü bana etki etmedi bi tek. Gerci 5.30 da tartildim bugün ama olsun
sende fenasın haabence de koca künefeye 100 olur mu yaaa acıma hakkı 500 bence de....
kız ne yaptın sen hemde akşam yemişin künefeyi ya yürüyüş yap en az 1 saat yada sağlam bi spor hadi bakalım
günaydınlarrrr
kız ne yaptın sen hemde akşam yemişin künefeyi ya yürüyüş yap en az 1 saat yada sağlam bi spor hadi bakalım
kızlar şu ara babamın hastalığı dolayısı ile koşturuyorum benim için önemli olacak şeyleri etiketlerseniz sevinirim menülerde etiketleme yapmanıza gerek yok maşallah çeneniz düşmüş geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetişene kadar siz ilerliyorsunuz
günaydınlarrrr
kızlar şu ara babamın hastalığı dolayısı ile koşturuyorum benim için önemli olacak şeyleri etiketlerseniz sevinirim menülerde etiketleme yapmanıza gerek yok maşallah çeneniz düşmüş geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetişene kadar siz ilerliyorsunuz
bana ceza verdilerrgünaydınlarrrr
bi bakim yakın çevrede bulabilirsem alayım cezalara hazırlıklı olmak lazımal bi ip 10 lira bişi....
bence de koca künefeye 100 olur mu yaaa acıma hakkı 500 bence de....
geçmiş olsuuuun........... koy ağarlığını kaptanım yürüsün 1 saat bence de :))))
boyu kısalsın![]()
aaa çok fenasınız yaa
btlbetul kızz 1 saat ne ki zaten hergün yürüyorum ben 1 saat
koca künefe değildi ya aha avcumun içi kadar bişeydii aaa
şurda 38 beden kızım sıfır beden olurum sizdeki bu acımasızlıkla
nilsub ahh ahh canım boyum zaten uzun biraz kısalsam fena olmazdı topuklu ayakkabı giyemiyorum deve gibi oluyorum giyince
![]()
aa ama sizde çok insafsızsınız ben kendi isteğimle ceza istedimm kendim teslim oldum kollarınıza böyle insafsızlık olur mu aşkolsunnnilsub ben bunu döverim.... yok 38 bedenim yok uzunum.... kaşınıyo bu bence :))))
toz-pembe git bi künefe daha ye gıcık oldum sana :))))
Kızlar palamut mevsimi sanırım şu an, balıkçılarda falan full palamut var, bi arkadaşım tadı ekşimsi dedi? güzel mi tadı ne dersiniz?inatettimolacak da palamut yapmışsın sanırım eline sağlık çok güzel görünüyor :) bi fikir verin :)
Canim palamut un iki çeşidi var diye biliyorum. Ben de geçen aldım ve tadını çok beğendim. Yağlı palamut tu bizimkisi. Dolaba stok yapmayı düşünüyorum palaumtlardan
Ay sorma son 2yildir inanir oldum nazar göze geliyoz vallabiz kem gözlere mi geldik ne geçen hafta 1. olduk bu hafta 2. olduk nazar değdi bende +500 gr gördüm bugün şok oldum @keremcemim sordum hatta dün protein günü yapmıştım nasıl artı oldu diye
Kiz biz ceza deyince kiziyon diye ses etmedik sana.. kilon cok degil belki ödül vermissindir demistim kendine
Yaz ortim yaz bizi akademik kariyerler yeditamam bundan sonra ceza sitemini geri getirelim madem malum bu ara ördekim gelmiyor benyazarım cezaları o yazıyor diye ben yazmıyodum malum diyetede fena başladım kaçamak yapan korksun benden![]()
Kizz cezanin insancili mi olur :)ayy ama biraz insancıl cezalar olsun lütfeenn .. akşamları ders çalışıyorum sınavım var yazık bana![]()
Ay anlatiyo bi de ballandira ballandira.. dusunce suçundan ceza yicen bi de o olacaksüpersin valla.. benim koca beni küneficeye götürdü içeri girene kadar yemicem dedim ama dayanamadım herkes yiyo gözümün önünde sıcacık böyle dumanı tütüyor dayanamadım yaa cezamı çekmeye hazırım![]()
Iyi dedin betusum doldurayim sisemi simdisuyunuzu içiyonuz mu bakiiim.....