Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr
heee yaaa ... off ben ceza istiyorum arkadaşlar pazar günü akşam künefe yedimm :KK14:@morordek toplight toplight
kız ne yaptın sen hemde akşam yemişin künefeyi ya yürüyüş yap en az 1 saat yada sağlam bi spor hadi bakalım
kızlar şu ara babamın hastalığı dolayısı ile koşturuyorum benim için önemli olacak şeyleri etiketlerseniz sevinirim menülerde etiketleme yapmanıza gerek yok maşallah çeneniz düşmüş geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetişene kadar siz ilerliyorsunuz

günaydınlarrrr

kız ne yaptın sen hemde akşam yemişin künefeyi ya yürüyüş yap en az 1 saat yada sağlam bi spor hadi bakalım
kızlar şu ara babamın hastalığı dolayısı ile koşturuyorum benim için önemli olacak şeyleri etiketlerseniz sevinirim menülerde etiketleme yapmanıza gerek yok maşallah çeneniz düşmüş geçmişi okumaya çalışıyorum ama yetişene kadar siz ilerliyorsunuz

geçmiş olsuuuun........... koy ağarlığını kaptanım yürüsün 1 saat bence de :))))

günaydınlarrrr

geçmiş olsun kaptanım, sadece önemli işlerde etiketleyelim seni o zaman, Allah acil şifa versin babanıza da.

günaydınlarrrr

bana ceza verdilerr :KK14: 100 ip atlicam bide ben vereyim kendime ceza yarın bi 100 kere daha ip atliyim barii :KK17:

100 mü :KK57: çok insaflısın sen morordek morordek olsaydı 500'den açardı ağzını :KK48::KK48:

bence de koca künefeye 100 olur mu yaaa acıma hakkı 500 bence de....

geçmiş olsuuuun........... koy ağarlığını kaptanım yürüsün 1 saat bence de :))))

aaa çok fenasınız yaa :lülülü:
btlbetul btlbetul kızz 1 saat ne ki zaten hergün yürüyorum ben 1 saat :KK45: koca künefe değildi ya aha avcumun içi kadar bişeydii aaa :KK45: şurda 38 beden kızım sıfır beden olurum sizdeki bu acımasızlıkla :KK45:
:KK70:

nilsub nilsub ahh ahh canım boyum zaten uzun biraz kısalsam fena olmazdı topuklu ayakkabı giyemiyorum deve gibi oluyorum giyince :KK43:

aaa çok fenasınız yaa :lülülü:
btlbetul btlbetul kızz 1 saat ne ki zaten hergün yürüyorum ben 1 saat :KK45: koca künefe değildi ya aha avcumun içi kadar bişeydii aaa :KK45: şurda 38 beden kızım sıfır beden olurum sizdeki bu acımasızlıkla :KK45:
:KK70:

nilsub nilsub ahh ahh canım boyum zaten uzun biraz kısalsam fena olmazdı topuklu ayakkabı giyemiyorum deve gibi oluyorum giyince :KK43:

nilsub nilsub ben bunu döverim.... yok 38 bedenim yok uzunum.... kaşınıyo bu bence :))))

Kızlar palamut mevsimi sanırım şu an, balıkçılarda falan full palamut var, bi arkadaşım tadı ekşimsi dedi? güzel mi tadı ne dersiniz? inatettimolacak inatettimolacak da palamut yapmışsın sanırım eline sağlık çok güzel görünüyor :) bi fikir verin :)

Canim palamut un iki çeşidi var diye biliyorum. Ben de geçen aldım ve tadını çok beğendim. Yağlı palamut tu bizimkisi. Dolaba stok yapmayı düşünüyorum palaumtlardan

biz kem gözlere mi geldik ne geçen hafta 1. olduk bu hafta 2. olduk nazar değdi bende +500 gr gördüm bugün şok oldum @keremcemim sordum hatta dün protein günü yapmıştım nasıl artı oldu diye
Ay sorma son 2yildir inanir oldum nazar göze geliyoz valla :(

heee yaaa ... off ben ceza istiyorum arkadaşlar pazar günü akşam künefe yedimm :KK14:@morordek toplight toplight
Kiz biz ceza deyince kiziyon diye ses etmedik sana.. kilon cok degil belki ödül vermissindir demistim kendine
tamam bundan sonra ceza sitemini geri getirelim madem malum bu ara ördekim gelmiyor benyazarım cezaları o yazıyor diye ben yazmıyodum malum diyetede fena başladım kaçamak yapan korksun benden :sopa:
Yaz ortim yaz bizi akademik kariyerler yedi :(
ayy ama biraz insancıl cezalar olsun lütfeenn .. akşamları ders çalışıyorum sınavım var yazık bana o_Oo_O
Kizz cezanin insancili mi olur :)
süpersin valla.. benim koca beni küneficeye götürdü içeri girene kadar yemicem dedim ama dayanamadım herkes yiyo gözümün önünde sıcacık böyle dumanı tütüyor dayanamadım yaa cezamı çekmeye hazırım :KK70:
Ay anlatiyo bi de ballandira ballandira.. dusunce suçundan ceza yicen bi de o olacak :D
suyunuzu içiyonuz mu bakiiim.....
Iyi dedin betusum doldurayim sisemi simdi ;)

Back
X