Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydınlaaar

İşte bunlar hep badinin eseri, ben farklı bi insan oldum cıktım :D

Valla ya uslu uslu duruyodu, gene bi hallendi. Gerci dün biraz da benim hatam cok sacma beslendim biraz da ondan oldu. Cocuk napsın

Anam pek tatlıymıs bu ya :)

Pişir ama yeme :KK20:

Ordekler seni her yerde buluyor desene :))
Ne yedin o kadar saçma....

akşam yememek çok işe yarıyor canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.. bende akşam yemeyerek 20 kilo vermiştim :KK76:
Mesela su yediklerimin aynini aksam yemegini 9 a alarak yapim tartida eksilemiyorum.:KK12: Insallah su araliga inersem 60 62 lere super olacak..

Mesela su yediklerimin aynini aksam yemegini 9 a alarak yapim tartida eksilemiyorum.:KK12: Insallah su araliga inersem 60 62 lere super olacak..
Gerçekten doğru beslenme çok önemli canım.. Hadi bakalım yılbaşına vereceğiz kiloları bende 79.8 kg ama yılbaşına 69 bile olsa 6'lı rakamları görmek istiyorum;)

geçmiş olsuuun.......... aman pek zor valla hastalık olayı....

kaptanıım dk sonradan verdiği 1000 mg antibiyotik işe yarıyor gibi ama hafifi tıkanıklığım var hala ay kuzucuğada geçmiş olsun ben bu yaşıma kadar bademciklerim bu hale gelmemişti çok fenaydım
kızlar saolun bakalım dr ne diyecek ohal dolayısı ile rapor almak yasak kurum hekimi ve sağlık ocaklarından dr evde dinlensin derse yandı gülüm keten helva ayy çalışan anne olmak ne zor yawww

Günaydın naber nasıl liste zormu..
Ay canım yaptım yulaf ezmeli omlet çok lezzetli oldu ekmek gibi olmuş tadı.. Kepeklede böylemi oluyor acaba o zaman güzeldir.

Biraz zorlayıcı gibi ama ben az yemeyi sevdiğim için güzel . Beni zorlamiyir

Gerçekten doğru beslenme çok önemli canım.. Hadi bakalım yılbaşına vereceğiz kiloları bende 79.8 kg ama yılbaşına 69 bile olsa 6'lı rakamları görmek istiyorum:KK66:
Aaa benden 1 kilo fazlasin bende bu sabah 80.8 dim. Benim malesef surem kisitli hizli vermem gerekiyor ve tabi korumam.

Smdi hazrlaniyorum kizimi krese birakicam ordan spora gecicem gitsin kilocuklarrr @w e n d y canim burdayim her daim yarisa hazirim bir dukanci olarak :D

Ben dün menumde yazmistim ama smdi tekrar yazim arkadasm caya geldi tatlandirici olmadigi icin normal kek yaptim ve 1 dilim yedim aksam bsey yemedim saat 10 gbi cok acikonca yogurtla yulaf kepegi hakkimdan yedim ama aksam uatu 2 saat yurudum pazara fln gttim islerim vardi hemde bebek arabasyla bu sabah +100 gr gordum buda bana ders oldu bgun bol spor bol protein ve bol bitki cayo suyla geciricem son atak gunum bakalim sabah ne olucak kacamak sonrasi yapabilicegim baska bsey varmi sizce ;) @w e n d y @keremcemim

Ben dün menumde yazmistim ama smdi tekrar yazim arkadasm caya geldi tatlandirici olmadigi icin normal kek yaptim ve 1 dilim yedim aksam bsey yemedim saat 10 gbi cok acikonca yogurtla yulaf kepegi hakkimdan yedim ama aksam uatu 2 saat yurudum pazara fln gttim islerim vardi hemde bebek arabasyla bu sabah +100 gr gordum buda bana ders oldu bgun bol spor bol protein ve bol bitki cayo suyla geciricem son atak gunum bakalim sabah ne olucak kacamak sonrasi yapabilicegim baska bsey varmi sizce ;) @w e n d y @keremcemim
yeşil çay iç neden artı gördünki çok yürümüşsün dun

Back
X