Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaa insanlarda saçma sapan sorular soruyor kızdırmak ve şov amaçlı soruyorlar...o şovmen değil insanları eylendirmek değil onun amacı bilgilendirmek.... biri çıkmış programda soruyor ee ceviz çok pahalı nasıl alıcaz... kadın bütçeden sorumlu devlet bakanı mı... o diyor ki sağlıklı şifalı yiyin.... kadına sorulan soruya vak.... o da dedi ki saçına röfle yapmışsan ceviz de alabilirsin. çok mantıklı.... bir sunucu kalkmış soruyor ben makarna yedim şişkinlik yaptı ne cevap bekliyorsun ki.... bazı sunucular şov amaçlı kadını kızdırmaya çalışıyorlar ki olay olsun gündeme gelsinler.....

tepki almasının sebebi bazılarının tekerine çomak sokması :) kahvenin bile lobisi varmış... kahve için diye gaza getirmek maksatlı.... hep katışıklı şeyler bunlar....
tabi ya kadın ekmek yemeyin diyince fırıncılar bile kadına dava açtı

tabi ya kadın ekmek yemeyin diyince fırıncılar bile kadına dava açtı

kadına dava açmayan kaldı mı ayol, şeker yükleme yapmayın dedi diye kadın doğumcular, endokrinciler hepsi ayağa kalktı :KK70: kadın ne dese birileri ayağa kalkıyo, paraları götürdü verdi ama dolandırıcılara yazık, ekmek yemediğinden b12'si eksik onun falan diye ne dalga geçtilerdi kadınla :olamaz:

şekerim dukanda köfte yaparken nasıl yapıyorsunuz

canım normal yap ama ekmek içi / galeta koyma, o yulaf ezmesi tozun var ya, ondan koy, biz yulaf kepeği koyuyoruz.

Sürekli Aydın-İzmir gidip geliyorum. Salı günü hastanede kaldım. Ananemin akciğerleri su toplamış yine:KK43: tatlı-cips o tür kaçamak yapmadım ama kilo verebildiğimi sanmıyorum. Ekmek arası yedim çoğu zaman hastane ortamında. Cumartesi iyileşirse eğer çıkarcaklar yine. Ekmeğin içindeki tuz bile dokunur hale gelmiş artık, tuzu tamamen kescekmiş.o_O

Allah şifa versin inşallah...

Merhaba kızlar bende bi selam vereyim dedim :) genelde yazılanları okuyorum ama katılamıyorum.Bu ara hastalıktı başka sıkıntılardı baya uğraştım.Biraz daha dinlenip sonra geleceğim.Şu an için herşey yoluna girdi gibi.Yeni gelen arkadaşlarda baya coşturmuş takımı iyi olmuş kan can gelmiş :)

o zaman girdiyse yoluna gel gayrı.....

hiii bunu da kıskandım .... tarçınlı kahve nasıl oluyo tarif et hemen....
kıskanç seni :KK48: ben türk kahvesini buyuk fincanda yapıyorum küçükler çok az oluyo diye neyse cezveye kahveyi suyu koyuyorum ister kahve ile tarçını karıştırıp üzerine suyu koy ben kahve kaynamaya yakınken üzerine serpiyorum o kadar bacım özel bişey yok tadı çok güzel oluyor ama :kahve:

koca bul koca bak alem evde yatıp kahve içiyoooooo:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

arkadaşa spora başladım dedim eee ne zaman evleniyon diyo :))))) dedim erkekler için zayıflamıyorum hemcinslerimi çatlatmak için zayıflıyorum ::)))) sanki erkek varda memlekette... diyemiyom tabi adama kocalar karaborsa diye böyle kuyruğu dik tutmaya çalışıyom :))))

arkadaşa spora başladım dedim eee ne zaman evleniyon diyo :))))) dedim erkekler için zayıflamıyorum hemcinslerimi çatlatmak için zayıflıyorum ::)))) sanki erkek varda memlekette... diyemiyom tabi adama kocalar karaborsa diye böyle kuyruğu dik tutmaya çalışıyom :))))
önce sağlık için dimi kız boşver kocayı falan :rapci:

Back
X