- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #210.181
32 yaşındayım yazmayı untmuşumMemnun oldum nilguncum
Allah bagislasin kuzucuklarini benim oglanla ayniymis yasi senin oglanin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32 yaşındayım yazmayı untmuşumMemnun oldum nilguncum
Allah bagislasin kuzucuklarini benim oglanla ayniymis yasi senin oglanin![]()
tabi ya kadın ekmek yemeyin diyince fırıncılar bile kadına dava açtıyaaa insanlarda saçma sapan sorular soruyor kızdırmak ve şov amaçlı soruyorlar...o şovmen değil insanları eylendirmek değil onun amacı bilgilendirmek.... biri çıkmış programda soruyor ee ceviz çok pahalı nasıl alıcaz... kadın bütçeden sorumlu devlet bakanı mı... o diyor ki sağlıklı şifalı yiyin.... kadına sorulan soruya vak.... o da dedi ki saçına röfle yapmışsan ceviz de alabilirsin. çok mantıklı.... bir sunucu kalkmış soruyor ben makarna yedim şişkinlik yaptı ne cevap bekliyorsun ki.... bazı sunucular şov amaçlı kadını kızdırmaya çalışıyorlar ki olay olsun gündeme gelsinler.....
tepki almasının sebebi bazılarının tekerine çomak sokması :) kahvenin bile lobisi varmış... kahve için diye gaza getirmek maksatlı.... hep katışıklı şeyler bunlar....
Anlasildi tamamdr canim
Valla haklısın canım baya yoğun geçti bu ara ondan yazamadım arada yazarım bir iki haftayada dönerim zaten :)özletiyonuz kendinizi arada ses versene bacım![]()
geldim yaptım mis tarçınlı yanındada yarım ekşi elma 3 ceviz![]()
şekerim dukanda köfte yaparken nasıl yapıyorsunuzarada ses ver canım nerelerdesin böyle, iyileşebildin mi? dinlen de dön aramıza bomba gibi :)
İyileştim tatlım ama başka sıkıntılar oldu ondan yazamadım pek.Bundan sonra uğrarımarada ses ver canım nerelerdesin böyle, iyileşebildin mi? dinlen de dön aramıza bomba gibi :)
eeee bu kadar dukancıya karataycıda lazımtam karataycı olma yolunda ilerliosun valla, hadi bakalım..
tabi ya kadın ekmek yemeyin diyince fırıncılar bile kadına dava açtı
şekerim dukanda köfte yaparken nasıl yapıyorsunuz
canım sabret, gidicek inşallah, uslusun bu ara kedicik, vücudun da şaşkındır![]()
Sürekli Aydın-İzmir gidip geliyorum. Salı günü hastanede kaldım. Ananemin akciğerleri su toplamış yinetatlı-cips o tür kaçamak yapmadım ama kilo verebildiğimi sanmıyorum. Ekmek arası yedim çoğu zaman hastane ortamında. Cumartesi iyileşirse eğer çıkarcaklar yine. Ekmeğin içindeki tuz bile dokunur hale gelmiş artık, tuzu tamamen kescekmiş.
![]()
ya yeni uyandım kızlar ben herkesi yollayınca azcık uzanmıştım uyumuşum şimdi kalktım kahve yapayım kendime![]()
koca bul koca bak alem evde yatıp kahve içiyooooookıskandım valla ben stresten yarım yamalak uyudum.... neyseki stres sebebim olan işi hallettim.... ama hala patlayabilir şüpheli...
al da gel hadi, @tatlitambak da yok, @keremcemim de yok,btlbetul arada gelio,
toz-pembe bugün sessiz, kimsecikler kalmadı ayy..
geldim yaptım mis tarçınlı yanındada yarım ekşi elma 3 ceviz![]()
Merhaba kızlar bende bi selam vereyim dedim :) genelde yazılanları okuyorum ama katılamıyorum.Bu ara hastalıktı başka sıkıntılardı baya uğraştım.Biraz daha dinlenip sonra geleceğim.Şu an için herşey yoluna girdi gibi.Yeni gelen arkadaşlarda baya coşturmuş takımı iyi olmuş kan can gelmiş :)
kıskanç senihiii bunu da kıskandım .... tarçınlı kahve nasıl oluyo tarif et hemen....
koca bul koca bak alem evde yatıp kahve içiyoooooo![]()
önce sağlık için dimi kız boşver kocayı falanarkadaşa spora başladım dedim eee ne zaman evleniyon diyo :))))) dedim erkekler için zayıflamıyorum hemcinslerimi çatlatmak için zayıflıyorum ::)))) sanki erkek varda memlekette... diyemiyom tabi adama kocalar karaborsa diye böyle kuyruğu dik tutmaya çalışıyom :))))