Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya bildigim limonataydi benim ictigim benimkinde kimyasal yoktu olsa tadini alirdim heralde dyorum bole mayhos hemde tatli cok gzeldi olsa gene icerdim diyorum yaa :KK70: :KK70:
Limonata ise ben de icerim valla Karatay maratay dinlemem :D
ohh iyi bari yarına hiç umutlu değilim....
Kaç gündür menülerin baya iyi ya eksi görürsün bence

ya bencede iğrençti sonunu zor içtim midem bulanmaya başlamıştı sen tatlıyı çok seviyosun ya ondan galiba

Ya aslinda cokda abartili tatli sevmiyorum ama nedense diyetteyken daha cok istyo canim bide lohusalik zamaninda kan sekerim cok dusuyodu hep tatli yiyodum ondan bu kilolar hep :(

:KK57::KK57:
Yahu bir tantuni yedin diye o kadar fırlar mı şeker? Ay aman Allahım ben öleyim o zaman. :ruh:

Ay iyi bari içim rahatladı ama toklukta cidden hic yükselmemis senin neredeyse.
O içirdikleri şekerli sudaki şeker nasıl şeker acaba işte, Karatay fruktoz şurubu içiriyorlar falan diye bagırıyor ortalarda. Ay aman ya bilmiyorum bilmiyorum kafam cok karısık ama yaptıracagım galiba

Canim her gebelik ayrı her insan farkı şeyler yaşıyor. Mesela Dr. Bir hastasının şekerinin 300 civarı olduğunu ama bebeğin hiç etkilemedigini diğerinin ise normalin biraz üstsseviyesinde olmasına rağmen kadının 7 aylık doğum yaptığı çünki bebek iri bebek kilosu fazlaydı dedi.
Yani her bünye farklı. Her vücudun tepkisi farklı. Şöyle düşün. Risk grubunda değilsin. Yaptırsan inşaallah yükselme şeker ve bebek te etkilenmez. Ama benim gibi biri için yani risk grubunda olan biri için büyük risk diyorum.

Canim her gebelik ayrı her insan farkı şeyler yaşıyor. Mesela Dr. Bir hastasının şekerinin 300 civarı olduğunu ama bebeğin hiç etkilemedigini diğerinin ise normalin biraz üstsseviyesinde olmasına rağmen kadının 7 aylık doğum yaptığı çünki bebek iri bebek kilosu fazlaydı dedi.
Yani her bünye farklı. Her vücudun tepkisi farklı. Şöyle düşün. Risk grubunda değilsin. Yaptırsan inşaallah yükselme şeker ve bebek te etkilenmez. Ama benim gibi biri için yani risk grubunda olan biri için büyük risk diyorum.

Dogru soluyosum haklisin canim bile bile lades yapms olursn zten sen yaptrmis olsan

Haklısın canım en sinir oldugum hatayı yaptım aslında. Kimseyi kimseyle kıyaslamamak lazım, cunku her gebelik farklı cok haklısın
ay yok doğuramam ben ayyyy ödüm kopuyo :KK17:
Yok artık 2 tane dogurmus sen korkuyosan ben napayım :D
B

En ikinciyi subat ayi gbi patlaticam :KK70: :KK70:
Oooo hadi bakalım :D
İlki ne kadarlık olacak o zaman?

Ya bildigim limonataydi benim ictigim benimkinde kimyasal yoktu olsa tadini alirdim heralde dyorum bole mayhos hemde tatli cok gzeldi olsa gene icerdim diyorum yaa :KK70: :KK70:

Kız ben de tatlı düşkünüm ama o nasıl bişey di yaaa...
yarım saatte zor içtim yarısını da döktüm.
senin ki kesin başka bişeyi ya

Haklısın canım en sinir oldugum hatayı yaptım aslında. Kimseyi kimseyle kıyaslamamak lazım, cunku her gebelik farklı cok haklısın

Yok artık 2 tane dogurmus sen korkuyosan ben napayım :KK70:

Oooo hadi bakalım :KK70:
İlki ne kadarlık olacak o zaman?

Suan 3 yasini 3 ay geciyo temmuz dgumlu subat ayi gibi olsa 4.5 yasinda dogmus olur heralde bide haziran ayinda dusugum var ondan geri alm kilolarimi zaten :(

Back
X