- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.441
Ben de simdilik normal dogum istiyorum ama bakalım son haftalarda bebegin durumu da önemli tabi.Bende normal doğum isterdim ama olmadı. Üçüncüsü olursa büyük bir şehire tayini mız çıkarsa denerim ssvd
Yok kız ne diyeti hamilelikte diyet mi olur allaaasen :)Aaa daha cok basindasin masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah canimdiyet yapiomusun peki
Valla ben hiiiç normal falan doğuracak gibi hissetmedim kendimi, kızım da dönmedi zaten Allahtanspinal ile sezeryan oldum, prenses Doğum diyorlarmış hakikaten de öyleydi, boşuna 9 ay kaygı çekmişim dedim Doğumdan sonra
Sezaryenin de dogumdan sonra sıkıntısı oluyor diyorlar dikisler falan. Sen pek sanslıymıssın o zaman :)Valla ben hiiiç normal falan doğuracak gibi hissetmedim kendimi, kızım da dönmedi zaten Allahtanspinal ile sezeryan oldum, prenses Doğum diyorlarmış hakikaten de öyleydi, boşuna 9 ay kaygı çekmişim dedim Doğumdan sonra
hayırlısı o zaman istediğinde kucağına almayı nasip etsin rabbimAralarinda cok yas olsun istemiyorum bide bna kalsa zate 2. Yapmam esim cok istyo ve kzimda kardessiz kalmasin dye bakalim ya subat dyorum ama ne zman tutucak allah bilir
bize bakma sen koca bulda sen yapaz büyüsünler de sonra üçüncü gelsin ama.... şimdik bunlar küçük arada kaynar üçüncü..... olmaz.... bunlar böyle büyüyünce hadi bi tane daha :)))
Bende sezeryan oldm son dkikakaya kadr bekledim 40 hafta 3 gunlukken artik sabirsizliktan olcektim yetr artik alin dedm gelmiyo bu dktr zten sezeryan olcak dedi ben agladim ben norml dgurcam dye ama genede olmadi ben sadece sezeryandan snra braz agrm oldu baska hic bsey olmadiSezaryenin de dogumdan sonra sıkıntısı oluyor diyorlar dikisler falan. Sen pek sanslıymıssın o zaman :)
Yok canım ben gebelik öncesi kiloları vermeye calıstım, verdim cok sukur. Koruma asamasındaydım işte ama gebelik başladıgından beri acıktıgımda yiyorum yani öyle ay az yiyeyim falan yok. Sadece günlük kalorilerimi olabildigince saglıklı seylerden almaya calısıyorum ama basaramadıgım da cok oluyor tabiHmm anladim canm insallah ben dukanin guclendirme evresine gecmis olucam subatin 15 de ozmanda guclendirmeye devm edebliyorum ufak degisikliklerle cok kilo almak istemiyorum cnku diyet modunda brazcik olucam ben sende ole yapiosun sandm
Yok canım ben gebelik öncesi kiloları vermeye calıstım, verdim cok sukur. Koruma asamasındaydım işte ama gebelik başladıgından beri acıktıgımda yiyorum yani öyle ay az yiyeyim falan yok. Sadece günlük kalorilerimi olabildigince saglıklı seylerden almaya calısıyorum ama basaramadıgım da cok oluyor tabi
Sen kendin de diyorsun bak dogumdan sonra cok aldım diye, lohusalıkta dikkat et o zaman :) Tamam gene emzirme dönemi falan saglıklı seyler yemek gerek ama emzirme cok kalori harcatıyormus zaten. Verirsin yani burda emzirenler vardı, yeseler bile hep eksi geliyolardı :)Dogrudur bakalim ben nasil olucam
Hep ben yaşıyodum o durumu accık da sen yaşa
kız dikkar et ben ilk hamileliğimde 61 kilo ile gebe kaldım doğumda 71 dim doktor çok iyi dedi sonra doğum yaptım lohusalıkta aldım kaldım 71 sonra birden oğluma hamile kalınca oldum 81 lohusalıkta zor süt olsun diye yede yeeSen kendin de diyorsun bak dogumdan sonra cok aldım diye, lohusalıkta dikkat et o zaman :) Tamam gene emzirme dönemi falan saglıklı seyler yemek gerek ama emzirme cok kalori harcatıyormus zaten. Verirsin yani burda emzirenler vardı, yeseler bile hep eksi geliyolardı :)
Ben geri kalmamak icin mutfagimi toplayamadm ama caym yanimda yesil cay btti kiraz sapi cayina basladim
evet kötü oluyomuşHep ben yaşıyodum o durumu accık da sen yaşaNasıl oluyomus gevezelik
Ayrıca kupa da ne sevimliymis :)
İşte orda cogu kisi hata yapıyor bence, sekerli seyler süt yapıyor sanıp yeniyor oysa ki saglıklı seyler daha cok süt yapıyormus :) Yesil sebzeler, bol su icmek falan. Tabi hic yasamadım bilemem ama dogum yapan yakın arkadaslarım öyle diyor. Evet insanın canı tatlı seyler istiyormus bu da bi gercek ama nefsi bi nebze dizginlemek lazım sanırım :)kız dikkar et ben ilk hamileliğimde 61 kilo ile gebe kaldım doğumda 71 dim doktor çok iyi dedi sonra doğum yaptım lohusalıkta aldım kaldım 71 sonra birden oğluma hamile kalınca oldum 81 lohusalıkta zor süt olsun diye yede yee
Yok cnim o hatayi bikere yaptim insallah bidaha ole bi hata yapmicamSen kendin de diyorsun bak dogumdan sonra cok aldım diye, lohusalıkta dikkat et o zaman :) Tamam gene emzirme dönemi falan saglıklı seyler yemek gerek ama emzirme cok kalori harcatıyormus zaten. Verirsin yani burda emzirenler vardı, yeseler bile hep eksi geliyolardı :)
Gel gelevet kötü oluyomuşay evet benimde takıntım kupada olsa porselen olucak seramik hiçbirşeyi sevmem ingiliz kraliyet ailesindenmiyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?