Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende normal doğum isterdim ama olmadı. Üçüncüsü olursa büyük bir şehire tayini mız çıkarsa denerim ssvd
Ben de simdilik normal dogum istiyorum ama bakalım son haftalarda bebegin durumu da önemli tabi.
Aaa daha cok basindasin masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah canim diyet yapiomusun peki
Yok kız ne diyeti hamilelikte diyet mi olur allaaasen :)
Yani yediklerime gene de dikkat etmeye calısıyorum tabi gereksiz kalori almamaya calısıyorum ama diyet modunda degilim :)

Ay bi ben psikopatim galiba. O acıyı yaşamak isterdim. Sancıları falan ılık lerine kadar hissetmek..
bende spinal oldum canim. Esim ameliyattan ciktigimda onu gorunce gulumsedim aaa sen guluyorsun dedi. Ben seni baygin zannediyordum.oyle gorsem aglardim dayanamazdim dedi:)

Sezaryenin de dogumdan sonra sıkıntısı oluyor diyorlar dikisler falan. Sen pek sanslıymıssın o zaman :)

Hmm anladim canm insallah ben dukanin guclendirme evresine gecmis olucam subatin 15 de ozmanda guclendirmeye devm edebliyorum ufak degisikliklerle cok kilo almak istemiyorum cnku diyet modunda brazcik olucam ben sende ole yapiosun sandm

Sezaryenin de dogumdan sonra sıkıntısı oluyor diyorlar dikisler falan. Sen pek sanslıymıssın o zaman :)
Bende sezeryan oldm son dkikakaya kadr bekledim 40 hafta 3 gunlukken artik sabirsizliktan olcektim yetr artik alin dedm gelmiyo bu dktr zten sezeryan olcak dedi ben agladim ben norml dgurcam dye ama genede olmadi ben sadece sezeryandan snra braz agrm oldu baska hic bsey olmadi

@w e n d y bu arada canim bende 13 kilo aldm kzim 2.875 kilo dgdu 2. Gu hastaneden cktm ve tartildigimda 8 kilo gtmisti benim hominigirtlak bogazim durmadi ondan aldm geri dahda fazlasni hemde 86 lara kadr ciktm

Hmm anladim canm insallah ben dukanin guclendirme evresine gecmis olucam subatin 15 de ozmanda guclendirmeye devm edebliyorum ufak degisikliklerle cok kilo almak istemiyorum cnku diyet modunda brazcik olucam ben sende ole yapiosun sandm
Yok canım ben gebelik öncesi kiloları vermeye calıstım, verdim cok sukur. Koruma asamasındaydım işte ama gebelik başladıgından beri acıktıgımda yiyorum yani öyle ay az yiyeyim falan yok. Sadece günlük kalorilerimi olabildigince saglıklı seylerden almaya calısıyorum ama basaramadıgım da cok oluyor tabi

Dogrudur bakalim ben nasil olucam

Dogrudur bakalim ben nasil olucam
Sen kendin de diyorsun bak dogumdan sonra cok aldım diye, lohusalıkta dikkat et o zaman :) Tamam gene emzirme dönemi falan saglıklı seyler yemek gerek ama emzirme cok kalori harcatıyormus zaten. Verirsin yani burda emzirenler vardı, yeseler bile hep eksi geliyolardı :)

kız dikkar et ben ilk hamileliğimde 61 kilo ile gebe kaldım doğumda 71 dim doktor çok iyi dedi sonra doğum yaptım lohusalıkta aldım kaldım 71 sonra birden oğluma hamile kalınca oldum 81 lohusalıkta zor süt olsun diye yede yee

İşte orda cogu kisi hata yapıyor bence, sekerli seyler süt yapıyor sanıp yeniyor oysa ki saglıklı seyler daha cok süt yapıyormus :) Yesil sebzeler, bol su icmek falan. Tabi hic yasamadım bilemem ama dogum yapan yakın arkadaslarım öyle diyor. Evet insanın canı tatlı seyler istiyormus bu da bi gercek ama nefsi bi nebze dizginlemek lazım sanırım :)

Yok cnim o hatayi bikere yaptim insallah bidaha ole bi hata yapmicam

Ben çamaşır asmaya gidiyorum uslu durun, sayfalarca okutmayın beni
Sonra da uykum gelir zaten, uyurum :)))
Artık cuma sabahları 9:30'da okulda olmak zorundayım, bu gece listeyi paylasayım diyordum ama cenemiz düstü kaybolur o kesin Sabah eklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…