- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.481
Görmeyeli güzel menüler geçmiş çok uzundu okuyamadim yine eşimin netten giriyorum ama yarın dönüyorum aranıza inş hemde bomba gibiBen menümü yazmayı unutmuşum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
öğlen
Balık
Aksam
balik
şu 4 lt
spor yok
3 fincan bitki çayı.
nilsub morordek medusa38 inatettimolacak
Evet birde bizde gruplar aynı diyeti yapanlar var birbirimizi de etiketliyoruzKizlar menulerin altina kaptan ve yardimcilarimi etiketliyoruz
Bende 9. Takımdan mefkuremlede yarisiyorum ordan girmiştim ismini buraya mi geldin hoşgeldin bende çok buralarda olurumda bi iki gündür giremedimmKizlar menulerin altina kaptan ve yardimcilarimi etiketliyoruz
Misafirlikte olduğum için cnm ancak bu kadar oldu dün eve 9: 30 da döndüm akşam netimde bitmişti misafire gitti yarın inş dönüyorumBelli olmaz mı canım. Ama çok çok çok az yemişsin.
Görmeyeli güzel menüler geçmiş çok uzundu okuyamadim yine eşimin netten giriyorum ama yarın dönüyorum aranıza inş hemde bomba gibi
Misafirlikte olduğum için cnm ancak bu kadar oldu dün eve 9: 30 da döndüm akşam netimde bitmişti misafire gitti yarın inş dönüyorumsende durumlar nasıl sabit durumu değiştirebildinmi ortim
İnş cnm sonuç iyi olur bende 78 deyim daha iyi menulerimizi olabilirdi Regl ve misafir işi bozdu birazGel canım gel özledik seni.
Ben seyda coskunun direnen kilo diyetine başladım galiba ise yaradı. Yarın belli olacak. 2 günüm bitti
İnş cnm sonuç iyi olur bende 78 deyim daha iyi menulerimizi olabilirdi Regl ve misafir işi bozdu biraz
İyi geceler geçmiş olsun sabaha bol eksilerIyi geceler ben yatar malum Dün geceden uykusuzum. Bakalim bu gece ateş ile mücadelemiz nasıl gececek
Canim ben 68 kilo degilim buraya ilk yazdigimda 74.1 kiloydum***5. Takım 487. Etap***
tatlitambak (75,8/)
inatettimolacak (71/)
Nanelibal (82,1/)
w e n d y (64,2/)
keremcemim (81/)
toz-pembe (69,7/)
5. Takım Ortalama: %
sekerkiz67 (76,5/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Eylul, başlangıç kilosu: 77, hedef kilosu: 65
azaydidem (68/) 449. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 65
Pdr93 (81,2/) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.2, hedef kilosu: 60
KumraL_KrakeR (?) 485. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 69,9
nilsub (80,2/)
ebrusonmez (61,6/)
blanche_ea (58,9/)
tugce1325 (57,3/)
btlbetul (67,1/)
toplight (75/)
Neden öyle duşunuyosun -200gr azmı bence çok güzel bugün dikkat et yarın 79'lu rakamlar bak bana yetişicen aferin sana ya artı olsaydı ne kadar olduğu önemli değil eksi olsun yeterGünaydın kızlar bende dünden bu yana sadece -200 malesef. Şuan tam 80.0 kiloyum. Dün nişanlım akşam 11 de önümde Burger King whoper menüyü yuttu ardından bir tane bcool yedi. Bende ağzım sulanarak izledim. Sonucu bu mu yani 200 gramcik.
bende bilmiyorum canım dukancı arkadaşlara sormak lazım ben bölgesel zayıflamaya çalışıyorum da haftada 2 gün protein günü yapıyorum mutlaka o günlerde yulaf kepeği yememi söyledilerÇok harika gözüküyor eve gidince deneyeceğim. Bu yulaf kepeginin tam buğday unundan farkı ne ?
sağolasın canım bugün daha iyiyim çok şükür ...benimde hep tatlı krizim oluyorr yaaaUzuuunnca bir yazi olacak.. ay ne konustunuz dicem de ayip olacak konusun tabi de yetisemiyiz anacim tum ceneler bizim takimda toplanmisaciyin bu kiza bari biri gunluk rapor ceksin bana
Kiz bana da demis olabilir misin.. Oncelikle hosgeldin ordekcim yazmis zaten gelebilirsin.kizlarda yazmis o takima bakamayan diger kaptan yardimcisidaa benimokhuuyom ben yeaa diyom o kadar..neyseeee..
Adim ozge 25yasindayim gecen sene mezuniyette 95 kiloydum,nisan ayinda 91ile bu delilerin arasina katildim aslen trabzonluyum -canim memleketim - neyse dedigim gibi yuksek yuksek lisanslarda okuyom istanbuldayim.. haliyle bekarim,hayirsiz vakvak bir yarim var 6yildir niyeyse onu bekliyom deli miyim neyim
Kizz 7 ve 1rakamlarini yanyana gormek istemiyorum artik 1aydir kaldim o kiloda ya cildivicaammm
En cok beni sever betusummm
Once gecmis olsun canim.. bu arada eline saglik cok guzel olmuslar..nedense cok tatli krizlerim olmadi meyve kesiyo beni.. ekmekler hamurlar tuzlular cekiyo hep beni
Ahahaha yılın sorusunu sordun tatlim
Betusum begenmedi tabiiki kimseyi,hih
Ayy benim de boyatasim var da cok fena cesaret edemiyom..kizlar instadan gormustu kizilim brn bikac senedir ama boyatmadim son 1yildir rezillik diz boyu suanda..kizil ombre bu diye takiliyom ortalardakumrala benim de cok niyetim var ama bakalim..mesela avatarindaki cokk guzel.. tabi kiz da guzel
Gel sarilalim bacim gel.. sabah benim de ustumden bi toplantı gecti.sonra giden bi arkadasa yemek organizasyonu sonra da bir miktat deneyy.. ölecem sanirim yorgunluktanben de simdi sut-muz ogunumu yapicam..yarin sabah tartiyi kiricam yoksa
Yahu bi yemege gittim geldim el insaf ya
Canım cok gecmis olsun ya, takıma yetisebilene aşk olsun dedigin gibi :)
Ay bak şeker yüklemesi deyince de kafam cok karısıyor. Karatay'ın dediklerini mantıklı bulan bi insanım ama bu seker yüklemesi konusunda cok kararsızım. Ne yapmak lazım acaba? :)
İyice özelci oldunuz siz de
Bi o bi de angelina aldatıldıysa bu dünyada herkes aldatılabilir bence
Angelina'yı begenmiyorum ben gerci
Yaaa yaaa ona göre yap kacamaklarını
Gecmis olsun canım, onemli bir sey degildir umarım
Aaa o zaman sen bizim takımdan bazı kisileri sevmeyebilirsin
Bi de ben motive edeyim de düş bayıl
Hadi pisicik, yapabilirsin, güveniyorum sana
Geçmiş olsun tatlım
Iyi geceler ben yatar malum Dün geceden uykusuzum. Bakalim bu gece ateş ile mücadelemiz nasıl gececek
Günaydın herkese malesef sabitim neden acaba 79.4 ..
Kızlar ne diyeceğimbtlbetul bu senin içinde geçerli biz şimdi diyete başladık bir kaç defa bıraktık tekrar başladık ya vücut bile bu duruma bağışıklık kazanıyormuş ve her defasında kilo vermek zorlaşıyormuş biz o durumdayız bence o yüzden 2kat daha sabırlı olmalıyız...
Eki Görüntüle 1897523
Bu sabah kızım bende senin tabağın gibi istiyorum dedi onada hazırladım ...
Afiyet olsun bize ...
@w e n d y dun sabah zeytin olmasa dukan kahvaltısı olucak dedin bu sabah koymadım
Kızlar müsait olanlar atsın foto hem fikir olur hem motivasyon T tatlitambak sen çok atıyordun bir ara yine başla hadi
canım 1 günde 200 gr bence çok iyi düşünsene hergün 200 gr versen 1 haftada 1,400 yaparGünaydın kızlar bende dünden bu yana sadece -200 malesef. Şuan tam 80.0 kiloyum. Dün nişanlım akşam 11 de önümde Burger King whoper menüyü yuttu ardından bir tane bcool yedi. Bende ağzım sulanarak izledim. Sonucu bu mu yani 200 gramcik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?