Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
Kıymalı yumurta içinde az domates ve biberler bir yumurtalı cay
Ara ayran
Akşam
Et haşlama
Yoğurt bir domates
Kiraz sapı çayı ve kAhve
Su 2 litre
Spor 10 mekik
Bugün başladık arkadaşla gobekler eritsek
1 saat pilates
inatettimolacak morordek nilsub @wendy T tatlitambak

Görmeyeli güzel menüler geçmiş çok uzundu okuyamadim yine eşimin netten giriyorum ama yarın dönüyorum aranıza inş hemde bomba gibi

Gel canım gel özledik seni.
Ben seyda coskunun direnen kilo diyetine başladım galiba ise yaradı. Yarın belli olacak. 2 günüm bitti

Misafirlikte olduğum için cnm ancak bu kadar oldu dün eve 9: 30 da döndüm akşam netimde bitmişti misafire gitti yarın inş dönüyorum sende durumlar nasıl sabit durumu değiştirebildinmi ortim

Değişti sayılır canım yarın bu menuye güzel bir eksi gelirse değiştirdim diyecem daha rahat. Ay ben senin kilomu merak ediyorum .beni yakaladın mi geçtin mi yoksam

Canim ben 68 kilo degilim buraya ilk yazdigimda 74.1 kiloydum
Bu arada bu hafta takima giricem dimi ?

Günaydın herkese malesef sabitim neden acaba 79.4 ..
Kızlar ne diyeceğim btlbetul bu senin içinde geçerli biz şimdi diyete başladık bir kaç defa bıraktık tekrar başladık ya vücut bile bu duruma bağışıklık kazanıyormuş ve her defasında kilo vermek zorlaşıyormuş biz o durumdayız bence o yüzden 2kat daha sabırlı olmalıyız...

Günaydın kızlar bende dünden bu yana sadece -200 malesef. Şuan tam 80.0 kiloyum. Dün nişanlım akşam 11 de önümde Burger King whoper menüyü yuttu ardından bir tane bcool yedi. Bende ağzım sulanarak izledim. Sonucu bu mu yani 200 gramcik.

Neden öyle duşunuyosun -200gr azmı bence çok güzel bugün dikkat et yarın 79'lu rakamlar bak bana yetişicen aferin sana ya artı olsaydı ne kadar olduğu önemli değil eksi olsun yeter

Bu sabah kızım bende senin tabağın gibi istiyorum dedi onada hazırladım ...
Afiyet olsun bize ...
@w e n d y dun sabah zeytin olmasa dukan kahvaltısı olucak dedin bu sabah koymadım
Kızlar müsait olanlar atsın foto hem fikir olur hem motivasyon T tatlitambak sen çok atıyordun bir ara yine başla hadi

Çok harika gözüküyor eve gidince deneyeceğim. Bu yulaf kepeginin tam buğday unundan farkı ne ?
bende bilmiyorum canım dukancı arkadaşlara sormak lazım ben bölgesel zayıflamaya çalışıyorum da haftada 2 gün protein günü yapıyorum mutlaka o günlerde yulaf kepeği yememi söylediler
sağolasın canım bugün daha iyiyim çok şükür ...benimde hep tatlı krizim oluyorr yaaa

Geçmiş olsun tatlım

teşekkür ederimmm canlar

Günaydın kızlar;öncelikle kilomu belirteyim; 64,1 yani sabit o kadar yürüyüş, o kadar protein, ay hiç beklemiyodum ya morordek toplight inatettimolacak nilsub

Iyi geceler ben yatar malum Dün geceden uykusuzum. Bakalim bu gece ateş ile mücadelemiz nasıl gececek

canım nasıl oldu kızın? gündüz nasıldı?

aynen öyleymiş nilgüncüm, yemesem de kilo veremiyodum, beslenme değişikliği yapmak iyi geldi ama.

çok güzel, afiyet olsun canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım 1 günde 200 gr bence çok iyi düşünsene hergün 200 gr versen 1 haftada 1,400 yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…