Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok duydum ama hic yaptranla karsilasmamstm nerden yaptiriyosun ne icin yaptiriyosun canm

Hacamat merkezleri var. Ya da sertifikası olan tanıdıklar var onlarda yaptırıyorum ben.ilk merak ettim nasıl birsey diye şifa niyetine yaptırdım. Sonra çok faydasını gördüm tekrar etmeye karar verdim

Benim kiloma en yakin inatettimolacak inatettimolacak ama kendisi yok sanirim.burda :KK64: birde toz-pembe toz-pembe seninlede yakiniz aslinda:KK8:
kız ben okuyom yaa :( yukek lısansta tez donemındeyım yoksa hep burdaydım da sımdı eskısı kadar sık ugrayamıyorum.. bı de yenı arkadaslar ultra konuskan olunca ben gırıp bı kelıme konussam bıle mazının derınlıklerıne gömuluyo :D :D

Hacamat merkezleri var. Ya da sertifikası olan tanıdıklar var onlarda yaptırıyorum ben.ilk merak ettim nasıl birsey diye şifa niyetine yaptırdım. Sonra çok faydasını gördüm tekrar etmeye karar verdim
Bende esim icin arastrmstm bacak agrisi cok var ama iz kalir falan diye istemiyo

kız ben okuyom yaa :KK43: yukek lısansta tez donemındeyım yoksa hep burdaydım da sımdı eskısı kadar sık ugrayamıyorum.. bı de yenı arkadaslar ultra konuskan olunca ben gırıp bı kelıme konussam bıle mazının derınlıklerıne gömuluyo :KK70: :KK70:
:KK70:ilahi kiz :KK70:
Ben seni seciyorum kendime rakip kabulmu canim:cool:

Back
X