- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #210.821
Kabakta olur ama princsiz yap
Pirinç koymak ki ben hiç .yağsız tuzsuz soğan la sote ler yerim gayri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabakta olur ama princsiz yap
Hem bu haftada hain planlarımız var yaktım sizi baştan sapkanizi alıp yenilgiyi kabulleninanacım bu garuuuu.... Robocop meydan okumadan bana soraydın iyiydi...hatun bir haftada 3kilo veriyo delirdin mi yeni gelin....![]()
Hacematmi yaptiriyosun cidden
Kusura bakmayin ya boyke sknti cikcagini bilsem hic konusmazdm inanki
Soğan domates biber koyuyorum ben birde Maydonoz dereotu tabi olmazsa olmazPirinç koymak ki ben hiç .yağsız tuzsuz soğan la sote ler yerim gayri
Yok canım çıkmadık candan umut kesilmez hemen kabul etmeyelim yenilgiyiHem bu haftada hain planlarımız var yaktım sizi baştan sapkanizi alıp yenilgiyi kabullenin
Cok duydum ama hic yaptranla karsilasmamstm nerden yaptiriyosun ne icin yaptiriyosun canmEvet canım bu perşembe hgünü
Tamam can çıkınca kabul edersiniz bu hafta çok eglenecez galibaYok canım çıkmadık candan umut kesilmez hemen kabul etmeyelim yenilgiyi![]()
Öyle sin canım. Seni sevmeyen beğenmeyen ölsün :)
Cok duydum ama hic yaptranla karsilasmamstm nerden yaptiriyosun ne icin yaptiriyosun canm
Tamam can çıkınca kabul edersiniz bu hafta çok eglenecez galiba
Bugun ne var diyetinde ne yiyorsunBence de canım çok eğlenceli bir hafta bizi bekliyor....
Bende öyleyim zaten 1 haftada 2.5 verdim. Hemde 1 akşam pide kebap yiyerekanacım bu garuuuu.... Robocop meydan okumadan bana soraydın iyiydi...hatun bir haftada 3kilo veriyo delirdin mi yeni gelin....![]()
Göreceğiz bakım. Rekabete bayılırım ben.Hem bu haftada hain planlarımız var yaktım sizi baştan sapkanizi alıp yenilgiyi kabullenin
kız ben okuyom yaaBenim kiloma en yakininatettimolacak ama kendisi yok sanirim.burda
birde
toz-pembe seninlede yakiniz aslinda
![]()
Bende esim icin arastrmstm bacak agrisi cok var ama iz kalir falan diye istemiyoHacamat merkezleri var. Ya da sertifikası olan tanıdıklar var onlarda yaptırıyorum ben.ilk merak ettim nasıl birsey diye şifa niyetine yaptırdım. Sonra çok faydasını gördüm tekrar etmeye karar verdim
kız ben okuyom yaayukek lısansta tez donemındeyım yoksa hep burdaydım da sımdı eskısı kadar sık ugrayamıyorum.. bı de yenı arkadaslar ultra konuskan olunca ben gırıp bı kelıme konussam bıle mazının derınlıklerıne gömuluyo
![]()
![]()
Benim kiloma en yakininatettimolacak ama kendisi yok sanirim.burda
birde
toz-pembe seninlede yakiniz aslinda
![]()
telden arayıp söyleyeyim çok istiyosanaahh ahhh bunları bir gün gerçek hayattada duyabilcekmiyim acep :)))
![]()
Senin ortinmi ay o zaman baska orti bulayim kendime