- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.921
yok çoğu kaçamağı fazla yapanlar yani en azından ben tatilden döndüm birde betul var bir kaçımız eski izinde olan üyeBisey sorabilirmiyim ya liste disi neden o kadar kalabalik hepsi deneme suresindemi acaba
ye ye yarasın rakibimeKumraL_KrakeR Aslında makarnayı 1 kaşık yedim. Evet bugün karbonhidrat biraz fazla oldu haklısınız. Bakalım yarın kaç kilo çıkacak ben yatana kadar 1 lt daha su içerim.
Amaaaan kızım bişi yememiş pek, alışveriş merkezinde bişiler yedirdim, 2 gezdik çocuğumla, dönüşte ellerini binanın giriş kapısına sıkıştırdı kuzum
ay canım geçmiş olsun nasıl amma acımıştırAmaaaan kızım bişi yememiş pek, alışveriş merkezinde bişiler yedirdim, 2 gezdik çocuğumla, dönüşte ellerini binanın giriş kapısına sıkıştırdı kuzum
Ayy gecmis olsun kuzucuga nasil simdiAmaaaan kızım bişi yememiş pek, alışveriş merkezinde bişiler yedirdim, 2 gezdik çocuğumla, dönüşte ellerini binanın giriş kapısına sıkıştırdı kuzum
Az çıkarsın sen ortigim azcik bekleseydinde beraber yapsaydın diyeti azıcık kalmıştır sanaYarına kaç çıkacağım bakalım zira bugün açım
Gunumdeyim mi neay ayşe bugun pek şakacısın
Seyyda coskuna baktim simdi detokslar var 3 gunde 3kilo gibi onlardan yapaninz varmi kizlarŞeyda coşkun cu bak ortigim sende bak ona bu hafta onla duraksamayi ezdi gecti
Helal sana. Senin adın neydi unuttumatarız
Tatlitambak Bu konunun uzmanı sensin anlat cnmSeyyda coskuna baktim simdi detokslar var 3 gunde 3kilo gibi onlardan yapaninz varmi kizlar
Nasıl atacan gaz bombasını yapacanatarız
Nasıl atacan gaz bombasını yapacan
Biz alisiz boş menulere benim orti sabah öğle akşam birer yumurta yiyorduBu hafta menulerim az gelebilir normalde boyle yemiyorum ama cumaya listeye girmek icin bu hafta bole olcak sasrmayin he bana
İyi ki Abdullah demedim benim oğlanın adı Abdullah Erenabdurrahman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?