- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #210.941
ay benimkininde isa eren adaşlarmışİyi ki Abdullah demedim benim oğlanın adı Abdullah Eren
Oda güzelmiş ilk ismi babası ereni ben koydumay benimkininde isa eren adaşlarmış
aynen eşim babamın adını koyucam dedi bende erende olsun dedim isa eren oldu kızımda emine cerenOda güzelmiş ilk ismi babası ereni ben koydum
Bizim kide amcasının adı 2014 te kanserden öldü 9 ay sonra bizim ufaklık oldu benim diğeri Kerem cem kızının adı da güzelmiş Allah üzüm ömürler versin insaynen eşim babamın adını koyucam dedi bende erende olsun dedim isa eren oldu kızımda emine ceren
Kıızz sorma bu benım ortım anasının yanına git,orda allah ne verdiyse menusune abone ol,vay efendım gelsın kuymaklar gitsin dolmalar bı bayrama gıttı 7kılo aldı hanımPeki yarisalim o zaman bu hafta Canm
Biri kuymakmi dediayy ne severim pehte guzel yaparim
yaptın canım yaptınMenum gelsin
Sabah10:30
2has.yumurta
Kk peynir
3zeytin
Ara
Limonlu yesil cay
Aksam16:30
5 izgara kofte
3 izgara biber
1 domates
1kase yogurt
Su 2.5 litre
Spor bugun yapamadm regl agrilarimdan oturu
inatettimolacak @toplight morordek nilsub
Etiketlemeyi dogrumu yaptim acaba
peh peh peh toptan koymus hatun menuyuEki Görüntüle 1897779
sabah öğle ve akşam bu şekilde
1. ara sade türk kahvesi 2 ceviz 3 yk aşure
2. ara 1 bardak ayran
su 3 lt
3 kupa yeşil çay
spoe 40 dk yürüyüş
Misal ördekcim mezun hamiş bir şahsiyet :) toplight kaptanımız da yenı dondu aramıza o da lısteye gırme kılosunu beklıyo,ebru var betus var,nilgün ortim malum vukuatlı,elif vardı yok ne zamandır,savurganımız var bıtane.. sorsan lıstede 5kısıyız arkası 50 kısıHimm anladim canim
Takimdan kopamayanlari merak ettim
Pek sıcacık yumuş bir takımızdır bizIyi ya ben alistim kizlar size haa
amin cümlemizin evlatlarına Allahım evlatlarımız ayaklarına taş bile takılması amin....Bizim kide amcasının adı 2014 te kanserden öldü 9 ay sonra bizim ufaklık oldu benim diğeri Kerem cem kızının adı da güzelmiş Allah üzüm ömürler versin ins
asıl önemli olan kamera arkasıKıızz sorma bu benım ortım anasının yanına git,orda allah ne verdiyse menusune abone ol,vay efendım gelsın kuymaklar gitsin dolmalar bı bayrama gıttı 7kılo aldı hanımben trabzondayken o daha gıtmemıstı tatıle bana bıle soruyodu kuymak yedın mı dıye ıcıne ıslemıs soylemesı ayıptır benım de elım pek lezzetlıdır cok guzelll yaparım
yaptın canım yaptınben de yazayım bırazdan menuyu malum yarıstayız :)
peh peh peh toptan koymus hatun menuyuafıyet olsun ortim
Misal ördekcim mezun hamiş bir şahsiyet :) toplight kaptanımız da yenı dondu aramıza o da lısteye gırme kılosunu beklıyo,ebru var betus var,nilgün ortim malum vukuatlı,elif vardı yok ne zamandır,savurganımız var bıtane.. sorsan lıstede 5kısıyız arkası 50 kısı
Pek sıcacık yumuş bir takımızdır biz
Amin tam n aminamin cümlemizin evlatlarına Allahım evlatlarımız ayaklarına taş bile takılması amin....
Carsidan aldım bir tane eve geldim bir taneasıl önemli olan kamera arkası
Kuymak lazlarin isidir zatenKıızz sorma bu benım ortım anasının yanına git,orda allah ne verdiyse menusune abone ol,vay efendım gelsın kuymaklar gitsin dolmalar bı bayrama gıttı 7kılo aldı hanımben trabzondayken o daha gıtmemıstı tatıle bana bıle soruyodu kuymak yedın mı dıye ıcıne ıslemıs soylemesı ayıptır benım de elım pek lezzetlıdır cok guzelll yaparım
yaptın canım yaptınben de yazayım bırazdan menuyu malum yarıstayız :)
peh peh peh toptan koymus hatun menuyuafıyet olsun ortim
Misal ördekcim mezun hamiş bir şahsiyet :) toplight kaptanımız da yenı dondu aramıza o da lısteye gırme kılosunu beklıyo,ebru var betus var,nilgün ortim malum vukuatlı,elif vardı yok ne zamandır,savurganımız var bıtane.. sorsan lıstede 5kısıyız arkası 50 kısı
Pek sıcacık yumuş bir takımızdır biz
Aminnamin cümlemizin evlatlarına Allahım evlatlarımız ayaklarına taş bile takılması amin....
Geçmiş olsun bise olmadı insallah
Geçmiş olsun nasıl Ağlamıştir şimdi o kiyamam
ay canım geçmiş olsun nasıl amma acımıştır
Ayy gecmis olsun kuzucuga nasil simdi
Yulaf kepekli mi oldun sende gizli takipçiYazayım menümü de
sabah -güzel yaptım kahvaltımı valla-
kırmızı biberli sosisli omlet -bikaç çatal-
kahvaltılık sos bikaç çatal
peynır salatalık yarım sımıt
öğle yok
saat 3 gibi 1elma 100gr yogurt
yarım muz
akşam
1kase yoğurt yulaf kepegı
su aldım yanıma sımdı tamamı 2,5l olacak
spor totomun üstüne oturmadım valla ayaklarım zonkluyo
morordek nilsub KumraL_KrakeR
kız dedım ya ben de almıstım baslıcaktım ama evde degılım sureklı yanıma yemek tasımak cok zor.. yogurtla yulaf ezmesını daha cok sevıyorum aslında ama bıtmıs farketmedım,kepekten attım ıcıne ben de bırazYulaf kepekli mi oldun sende gizli takipçi
Bunu yapınca kaç kg veriyosunSabah 10 da
1 muz
ara
10 badem
Öğlen 14
1 muz
ara
10 badem
Akşam 17. 30
1 muz
şu 2.5 lt
spor yok
morordek nilsub inatettimolacak medusa38
muzun yanına ayran koysan proteinde olur olmuyormuSabah 10 da
1 muz
ara
10 badem
Öğlen 14
1 muz
ara
10 badem
Akşam 17. 30
1 muz
şu 2.5 lt
spor yok
morordek nilsub inatettimolacak medusa38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?