Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Peki yarisalim o zaman bu hafta Canm
Biri kuymakmi dedi ayy ne severim pehte guzel yaparim
Kıızz sorma bu benım ortım anasının yanına git,orda allah ne verdiyse menusune abone ol,vay efendım gelsın kuymaklar gitsin dolmalar bı bayrama gıttı 7kılo aldı hanım ben trabzondayken o daha gıtmemıstı tatıle bana bıle soruyodu kuymak yedın mı dıye ıcıne ıslemıs soylemesı ayıptır benım de elım pek lezzetlıdır cok guzelll yaparım
yaptın canım yaptın ben de yazayım bırazdan menuyu malum yarıstayız :)

Eki Görüntüle 1897779
sabah öğle ve akşam bu şekilde
1. ara sade türk kahvesi 2 ceviz 3 yk aşure
2. ara 1 bardak ayran

su 3 lt
3 kupa yeşil çay

spoe 40 dk yürüyüş
peh peh peh toptan koymus hatun menuyu afıyet olsun ortim
Himm anladim canim
Takimdan kopamayanlari merak ettim
Misal ördekcim mezun hamiş bir şahsiyet :) toplight kaptanımız da yenı dondu aramıza o da lısteye gırme kılosunu beklıyo,ebru var betus var,nilgün ortim malum vukuatlı,elif vardı yok ne zamandır,savurganımız var bıtane.. sorsan lıstede 5kısıyız arkası 50 kısı
Iyi ya ben alistim kizlar size haa
Pek sıcacık yumuş bir takımızdır biz

asıl önemli olan kamera arkası

Kuymak lazlarin isidir zaten
Yaz bakim neler yiyon gorim
Kafa ksristi benim iyice izinden donenler eski kilolarini donerde herkez listede olur umarim ole daha kolay oluyo takip etmesi
Gercekten cok sicaksinz hepiniz zaten ben takimlari tek tek gezdim oyle karar verdim demekki dogru karar vermisim

Geçmiş olsun bise olmadı insallah

Geçmiş olsun nasıl Ağlamıştir şimdi o kiyamam

ay canım geçmiş olsun nasıl amma acımıştır

Ayy gecmis olsun kuzucuga nasil simdi

Teşekkür ederiz kızlar, şükür bişi olmadı ama ağladı bayaa, minnak parmakları ben kurtardım kapıdan amin Allah kuzularımıza sağlık versin..

Yazayım menümü de

sabah -güzel yaptım kahvaltımı valla-
kırmızı biberli sosisli omlet -bikaç çatal-
kahvaltılık sos bikaç çatal
peynır salatalık yarım sımıt

öğle yok
saat 3 gibi 1elma 100gr yogurt
yarım muz

akşam
1kase yoğurt yulaf kepegı

su aldım yanıma sımdı tamamı 2,5l olacak
spor totomun üstüne oturmadım valla ayaklarım zonkluyo
morordek nilsub KumraL_KrakeR

Yulaf kepekli mi oldun sende gizli takipçi

Yulaf kepekli mi oldun sende gizli takipçi
kız dedım ya ben de almıstım baslıcaktım ama evde degılım sureklı yanıma yemek tasımak cok zor.. yogurtla yulaf ezmesını daha cok sevıyorum aslında ama bıtmıs farketmedım,kepekten attım ıcıne ben de bıraz eve gec geldım bıraz yemek yapıp yıyene kadar saat gec olacaktı yogurtla kapattım gunu kahvaltıyı bıraz abarttım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…