Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahh aslicim benide özliyen yokkaydirigubbakcemile3 herkes özlemis özlemis birbirini:dilcikar: kiskandimboshayallersmile

yarın cumaa tartılcam bakalımm acayip heyecan bastı benii
eger tartıda eksik çıkmazsam acayip hevesim kırılıcak , keza uzun süredir bu kadar dikkat etmiyodum

vermiş görürsem kendiimii sanırım 4 el sarılcam

not defterimi karıştırırken ne buldumm

10,02 2009.....115,3
16,02 .............111,3
20,02..............110,2
27,02...............109,9
06,03,,,,,,,,,,,,,,,108,4
20,03,,,,,,,,,,,,,,,,107,7

işte bu tarihtan sonra evime inşaat girdi ve olanlar olduuuu benn yapamadım dahaa düzenim bozuldu
sonrada konsatre olamadım
ama almamıştımda kilo bi aşşa bi yukarı en azından ta ramazana kadar kendillginden
104 çıktım tartıda bayramdaa
ama şimdi çozuttumm
ay aynı azimle gitseydimm şimdiyee ne kadar kilo vermiştimm
ama işte kör nefiss insnaın kendine hakim olması feragat etmesi şart yoksa olmuyorr
ye ye nereye kadarr
buda son gbt
05,02,2010 112,6
12,02,,,,,,,,,,,,113
19,02,,,,,,,,,,,,111,8
26,02,,,,,,,,,,112,2 ohaoldumsmile

bence cok iyi sonuc alicaksin ins canim.. hem ilk geldginde hic umursamiyorum onemsemiyorum imaji cizmistin .. ama öyle olmadigini goruyorum su notlarin bile önemli.. sorun sadece baslamakmis ve basladin.. artik sonlandirmadan durmak yok:lepi:

herkese selamlarrr zemuszemus
size evimden sesleniyorum a dostlar..
...

hosgeldinnn
yediklerimi yazicaktim resmen sabah ne yedigimi hatirlamiyorum akannehir
neyse ögleve aksami yazim
öglen bir tabak pirasa, 2 yk kasigi yogurt
ara yok
aksam bir kepceden az ton balikli makarna ve yesil salata 1 tane dolma
kibrit kutusu kadar irmikli tatli

ben regl oldum az önce yarini nasil etkiliycek bilmiyorum:S 3 haftayi hic sasmaz günüm böyle hep hafta sonuna denk gelmesine uyuz oluyorum ..

birde canim benim belki iki hafta iznim olabilir.. cumartesi aksam belli olucak..toplantimiz var .. bi okul gezisine katilmam gerekebilir eger katilirsam 2 hafta geri dönmek üzere ayrilabilirim

merhaba takımcığım,
kayınvalidemle dün çıktık

ya gercekten nekadar tatli görgülü biriymis .. onun yetzistirdigi cocukta öyledir aslinda yaa.. biraz sabir ins hersey yoluna giricek.. ama onun iyiligini guzelligini görmekte senin iyiligin canim.. böyle seyleri suistimal eden insanlarda cok

merhaba canım görmemişim mesajını..kusura bakma..
iyiyim bitanem.. sen de umarım iyisindir..

bu hafta pek dikkat edemedim ben.:gitme:regl oldum:sinifsinif:
spor da yapamadım,kilo veremedim kesinbilmiyorumkismile

güzel bi haber vereyim hepinize..
13 martta da nikahımız var:asigim:

tebrikler canimm

iyi geceler hanımlarrr
bugunkü menüm

7,30 1 dilim ekmek- peynir- 3 zeytin - 1 kupa form çayı( tek şekerli)

9,50 bir kase yogurt çorbası

11,00 1 elma

12,00 yarım dilim kepek ekmegi ( yeni gelmişti attım agızma pide gbi olandan)

12,30 1 kase çorba --biraz kepek ekmek- yeşillik

14,30 1 albeni

18,00 yarım domates - 1 dilim kepek ekmegi- 3 çatal paynir- 6-7 kaşık prasa- salata
19,00 kabak çekirdegi- leblebi-elma-4-5 çay bardagı çay ( toplamda tek şeker)

22,00 yaseminli yeşil çay tek şekerli- portakal

pia cım önemsemiyor olurmuyum hiçç
içimde ne fırtınalar kopyorr bir bilsen
ne zaman bu hale geldim
bazen kendime şaşıyorumm
şu an bile o kadar gergin ve mutsuzumki anlatamamm

Günayyydıın kızlar ......
74,800 kiloyum.Hiç verememekten iyidir diyelim.
Bugün gelemeyeceğim.İş yerinde problem varmış.Ticaret odasına gdeceğim.Akşama döenrim.
Dünde gelemedim.Sabahtan elektriklr yoktu.Öğleden sonra net gitti.Özür dilerim.Cumartesi sabahtan gelirim.Öğlen kızı konsere götüreceğim.Yahu bu hafta ben çok gezdiiim.
Herkese hayırlı cumalar olsun.Kendinize dikkat edin....

5.Takım 146.etap

Pia ( 59.8 / 60.0 / -0.2 / -0.33% )
tombili ( 82.3 / 82.3 / 0.0 / 0.00% )
mersa ( 79,6 / 78.6 / 1.0 / 1.26% )
obur ( 75.0 / 74.8 / 0.2 / 0.27% )
boncuk9 ( diskalifiye )
Ocean ( 80,5 / 80.3 / 0.2 / 025% )

5.Takım Toplam Kilo ( 377.2 / 376.0 / 1.2 / 0.31% )

Son düzenleme:

güzel bi haber vereyim hepinize..
13 martta da nikahımız var:asigim:
canım benim hayırlı olsun diyelim şimdiden.. nikahtan sonra telaşınız geçince sende düzene girersin burayıda merak etme hemen dönersin toparlanırız beraberce düğüne inşallaheyvahedigeldismile yaa arkadaşlar biraz daha gayret edelimde oceanımın düğününe gidelim dombililer gurubu olaraksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni düğünün nerde nasıl olacak azıcık anlatsana bizede...

kimse takmıyo galiba beni neyse ben yinede yazayım evde kagıda yazmaktan iyi. sabah- portakal suyu 2 bardak, bi dilim ekmege recel sürdüm, salatalık, domates
öğlen : yeşil çayımı içtim. kırmızı lahanası bol bir salata yedim
akşam: tavuk yedim, ızgara kendi agıyla pişti ek koymadım. salata yedim. yeşil çayımı içtim. bol suyumuda ihmal etmedim. yarın evlilik yıldönümü için yemege cıkacagımız için abarta bilirim cumartesi dengeleyecegm. iyi geceler.
neden takmayalım cicim.. bak şimdi aslında bizim takımda eşleşme var bu yüzde son zamanlarda herkes birbirine ortalığa pek yazmıyor sende açıkta kalan kişisin ama düzelecektir sen gayret et yeter ki... ben sana kaç kez yazdım ohaoldumsmileohaoldumsmile
sen bugün yemeğe çıkınca canın ne isterse ye yarından itibaren toparlarsın olumunekankayizsmile

arada bana da cevap verilmiyor ama alınganlık yapmıyorum ,sen de çok takılma canım.!
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ahh aslicim benide özliyen yokkaydirigubbakcemile3 herkes özlemis özlemis birbirini:dilcikar: kiskandimboshayallersmile
Piacım ya yemek güzelim zemuszemusarada pastalarına bakıyorumda guclubacismilehem beğeniyorum hem kızıyorum sana böyle güzel şeyler yaptığın içinkaydirigubbakcemile3 ayrıca özlemezmiyiz hiç tabiki özlüyoruz şımarma diye yazmıyoruz iştekaydirigubbakcemile3

iyi geceler hanımlarrr
bugunkü menüm

7,30 1 dilim ekmek- peynir- 3 zeytin - 1 kupa form çayı( tek şekerli)

9,50 bir kase yogurt çorbası

11,00 1 elma

12,00 yarım dilim kepek ekmegi ( yeni gelmişti attım agızma pide gbi olandan)

12,30 1 kase çorba --biraz kepek ekmek- yeşillik

14,30 1 albeni

18,00 yarım domates - 1 dilim kepek ekmegi- 3 çatal paynir- 6-7 kaşık prasa- salata
19,00 kabak çekirdegi- leblebi-elma-4-5 çay bardagı çay ( toplamda tek şeker)

22,00 yaseminli yeşil çay tek şekerli- portakal
çitolcüm bak sende farkındaysan eğer sana özel bir ilgi gösteriyorumopuyorumnanaktan yanlışlarını daha çabuk farkedip moralini daha çabuk toparlayabilmen için.. gayret edersen nasıl güzel sonuçlar alacağız aslında...

şu krom kullan dediğim mesajımı ikidir görmezden geliyosun gelip sana krom tableti getireceğim haberin olsunaklinialirimsmileaklinialirimsmile
çikolata ve çekirdeğin dışında gayette güzel hoş bir gün olmuş.. şu an saçma yiyecekleri atabilsen hayatından yavaş yavaşta öğün ufaltmaya geçersin sonrası süper olur zaten ama haa gayrett:lepi:

74,800
Dünde gelemedim.Sabahtan elektriklr yoktu.Öğleden sonra net gitti.Özür dilerim.Cumartesi sabahtan gelirim.Öğlen kızı konsere götüreceğim.Yahu bu hafta ben çok gezdiiim..
gezi kolu başkanımızkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

çitol sana bir şey diyeceğim ciddi kurtulmak istiyorsan yani..
eğer bugü için 2 kiloda az vermişsen ters gidden hatalı giden şeler çok demetir hayatında çünkü dediğim gibi senin şu an 3 kilo filan vermen gerekli.. eğer 2 den fazla vermişsen sana karışmayacağım demekki bildiğin doğru vücudunu tanıyorsun devam edersin.. ama 2 den az vermişsen sadece bir hafta dediklerimizi ye haftaya en az 3 kilo vermemiş olursan dile benden ne dilersen ama harfiyen uygulaman gerekli tabiki...

sevgili kardeş takımımızzzzolumunekankayizsmile sizi boşladık bu aralar yine özür dileriz.. biz ilk üçe sisiz girmek istemiyoruz bir hafta beraber bir çalışma yapalım :lepi::lepi:

Canımmm, yapalım bir çalışma birlikte, hem birlikten kuvvet doğar :))))
Özre gerek var mı canım benim :)) hep telaş hep telaş...
Biz de iki haftadır hareketlendik, başaracağız :)))
Hepinize güzel cumalar, sevgiler...

günaydın milletttt...opuyorumnanaktan
kaliste seni gördüm canım önce kilomu söyliyim 1 kilo gitti bu hafta çok mutluyummm.
en azından bu sıralar hayatımda iyi bir haber bu....:çok üzgünüm:

kimse takmıyo galiba beni neyse ben yinede yazayım evde kagıda yazmaktan iyi. sabah- portakal suyu 2 bardak, bi dilim ekmege recel sürdüm, salatalık, domates
öğlen : yeşil çayımı içtim. kırmızı lahanası bol bir salata yedim
akşam: tavuk yedim, ızgara kendi agıyla pişti ek koymadım. salata yedim. yeşil çayımı içtim. bol suyumuda ihmal etmedim. yarın evlilik yıldönümü için yemege cıkacagımız için abarta bilirim cumartesi dengeleyecegm. iyi geceler.

aslıcım o ne demek seni neden takmayalım belki aynı zamanlarda bir araya gelemiyoruz.yoksa herkes birbiriyle gayet ilgili.gayette güzel yemişsin .senin bizden çok abartma hakkın var çünki kilon az aradaki kaçamaklardan bişey olmaz.bu arada nice yıllara..

74,800 kiloyum.Hiç verememekten iyidir diyelim.
Bugün gelemeyeceğim.İş yerinde problem varmış.Ticaret odasına gdeceğim.Akşama döenrim.
Dünde gelemedim.Sabahtan elektriklr yoktu.Öğleden sonra net gitti.Özür dilerim.Cumartesi sabahtan gelirim.Öğlen kızı konsere götüreceğim.Yahu bu hafta ben çok gezdiiim.
Herkese hayırlı cumalar olsun.Kendinize dikkat edin....

oburum nerdesin canım ya valla merak ettim seni.evet dün hiç gelmedin zaten dün burası çok tenhaydı ben dolandım durdum bütün gün.bak moralin bozuluyordu almamışsın en azından az da olsa vermişsin çok iyi bence.

canım ben de seni özledim :asigim:

ay ben bugün sabah kahvaltıdan sonra yatağa girdim,dizi filan izledim nette.sonra uyumuşum,bir uyandım saat 15.00 ! aslında ben de hep evdeydim, akşam da spora gittim işte meresam. ooohhh helal sana ,10000 adım mükemmel bir skor!

dün benimde tembellik günümdü bir toplantı vardı ona bile gitmedim.dün bütün işleri salladım.sizleri burda göremeyince merak ediyorum acaba bir sorunmu var diye özlüyorumda neyse kimsede bir sorun yok gibi.

bu gün kaç adım attım bu saate kadar bil bakalım çikolatam .tam 80000 adım sabah harika bir yürüyüş yaptım 1 saat 15 dakika.yürüdüğüm yol ortalama 7 km ye yakın.

Bijom çok teşekkür ederim hayaımın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ablam kızıyo 39 dan büyük olmama diye mumu da 39 koymuş:roflol: ablama göstertmem lazım bu pastayı mutlu olsun kadıncağız yoksa kendi yaşlandı diye üzülüyodu:roflol:

Tekrar teşekkür ederim bijom çok beğendim mutlu oldum..

canım maşallah diyelim bir kilo delikafadulden

evetttt tam 1 kilo benim için çok iyi bir rakam.
canım ben doğum gününü dün sanmıştım dün kutlamıştım ama bu günmüş .iyiki doğdun ve iyiki seni tanıdım kallisim.nice uzun mutlu sağlıklı yıllara ailenle beraber....
bijox da pastayı süper yapmış .yiycez dimi ondannn..

Back
X