- Konu Sahibi Cherry Mom
- #21.101
ahh aslicim benide özliyen yokkaydirigubbakcemile3 herkes özlemis özlemis birbirini:dilcikar: kiskandimboshayallersmile
bence cok iyi sonuc alicaksin ins canim.. hem ilk geldginde hic umursamiyorum onemsemiyorum imaji cizmistin .. ama öyle olmadigini goruyorum su notlarin bile önemli.. sorun sadece baslamakmis ve basladin.. artik sonlandirmadan durmak yok:lepi:
hosgeldinnn
yediklerimi yazicaktim resmen sabah ne yedigimi hatirlamiyorum akannehir
neyse ögleve aksami yazim
öglen bir tabak pirasa, 2 yk kasigi yogurt
ara yok
aksam bir kepceden az ton balikli makarna ve yesil salata 1 tane dolma
kibrit kutusu kadar irmikli tatli
ben regl oldum az önce yarini nasil etkiliycek bilmiyorum:S 3 haftayi hic sasmaz günüm böyle hep hafta sonuna denk gelmesine uyuz oluyorum ..
birde canim benim belki iki hafta iznim olabilir.. cumartesi aksam belli olucak..toplantimiz var .. bi okul gezisine katilmam gerekebilir eger katilirsam 2 hafta geri dönmek üzere ayrilabilirim
ya gercekten nekadar tatli görgülü biriymis .. onun yetzistirdigi cocukta öyledir aslinda yaa.. biraz sabir ins hersey yoluna giricek.. ama onun iyiligini guzelligini görmekte senin iyiligin canim.. böyle seyleri suistimal eden insanlarda cok
tebrikler canimm
yarın cumaa tartılcam bakalımm acayip heyecan bastı benii
eger tartıda eksik çıkmazsam acayip hevesim kırılıcak , keza uzun süredir bu kadar dikkat etmiyodum
vermiş görürsem kendiimii sanırım 4 el sarılcam
not defterimi karıştırırken ne buldumm
10,02 2009.....115,3
16,02 .............111,3
20,02..............110,2
27,02...............109,9
06,03,,,,,,,,,,,,,,,108,4
20,03,,,,,,,,,,,,,,,,107,7
işte bu tarihtan sonra evime inşaat girdi ve olanlar olduuuu benn yapamadım dahaa düzenim bozuldu
sonrada konsatre olamadım
ama almamıştımda kilo bi aşşa bi yukarı en azından ta ramazana kadar kendillginden
104 çıktım tartıda bayramdaa
ama şimdi çozuttumm
ay aynı azimle gitseydimm şimdiyee ne kadar kilo vermiştimm
ama işte kör nefiss insnaın kendine hakim olması feragat etmesi şart yoksa olmuyorr
ye ye nereye kadarr
buda son gbt
05,02,2010 112,6
12,02,,,,,,,,,,,,113
19,02,,,,,,,,,,,,111,8
26,02,,,,,,,,,,112,2 ohaoldumsmile
bence cok iyi sonuc alicaksin ins canim.. hem ilk geldginde hic umursamiyorum onemsemiyorum imaji cizmistin .. ama öyle olmadigini goruyorum su notlarin bile önemli.. sorun sadece baslamakmis ve basladin.. artik sonlandirmadan durmak yok:lepi:
herkese selamlarrr zemuszemus
size evimden sesleniyorum a dostlar..
...
hosgeldinnn
yediklerimi yazicaktim resmen sabah ne yedigimi hatirlamiyorum akannehir
neyse ögleve aksami yazim
öglen bir tabak pirasa, 2 yk kasigi yogurt
ara yok
aksam bir kepceden az ton balikli makarna ve yesil salata 1 tane dolma
kibrit kutusu kadar irmikli tatli
ben regl oldum az önce yarini nasil etkiliycek bilmiyorum:S 3 haftayi hic sasmaz günüm böyle hep hafta sonuna denk gelmesine uyuz oluyorum ..
birde canim benim belki iki hafta iznim olabilir.. cumartesi aksam belli olucak..toplantimiz var .. bi okul gezisine katilmam gerekebilir eger katilirsam 2 hafta geri dönmek üzere ayrilabilirim
merhaba takımcığım,
kayınvalidemle dün çıktık
ya gercekten nekadar tatli görgülü biriymis .. onun yetzistirdigi cocukta öyledir aslinda yaa.. biraz sabir ins hersey yoluna giricek.. ama onun iyiligini guzelligini görmekte senin iyiligin canim.. böyle seyleri suistimal eden insanlarda cok
merhaba canım görmemişim mesajını..kusura bakma..
iyiyim bitanem.. sen de umarım iyisindir..
bu hafta pek dikkat edemedim ben.:gitme:regl oldum:sinifsinif:
spor da yapamadım,kilo veremedim kesinbilmiyorumkismile
güzel bi haber vereyim hepinize..
13 martta da nikahımız var:asigim:
tebrikler canimm