Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bende kg çok farketmiyor 2+0 yaptığım için ama sanırım bölgesel işe yarıyor gerçekten dün kot aldım kendime 27 beden altım kot biraz lycra lıydı tabi ama hiç sıkmadan oldu bacakalr inceliyor sanırım:halay:
Sevindim taramasına kaç beden giymeyi dusunuyorsun 26 mi yeterince öncesinde zaten:-)

Günaydın kızlar; dünkü elma bende pozitif etki sağlamış bugün de yedim :KK73:pazartesi sabah kilom; 63,6

betüşcüm inanma kız sen bunlara bak 66,9'a düşmüşsün, bu jilian mı neyse işe yarıyo bence:KK48:

kız nilgün bi zeromuz var laf etme ona da :KK8:

kız sende küçüğü daha mı çok seviyosun yoksa, küçük oğlanın resmi var, kullanıcı adın da onun adı, hani büyük oğlan nerde niye onun adı hiç bi yerde geçmiyo :KK48:

canımm, tebrik ederim, 68,9'uu da görmeye darısı :KK36:

iyi haftalarrr..

hahah, alemsin betül :KK8::KK8:
Amin canım yılbaşına 69.9 bile razıyım :D

Vallahi sen iyi iradelisin . Ben olsam onunla beraber bende yerdim yani.
Balık geçen hafta tükettim zaten ama bu hafta da olacak. Çok seviyorum çünki balığı canım.
Ben iradeli olmak zorundayım malesef çünkü düğünüme az kaldı.:KK17::KK17: Fire verme sansım yok. Benim yapacağım kaçamak olsa olsa meyveli yogurt olur. Uzunca bir süre kofte ekmeği, pideyi, pizzayı unuttum ben. Aslında dukan yapmak istiyorum ama ben çok yoğun çalıştığım için öyle yok dukan krebi yok dukan ekmeği uğraşamam bir de kitabını 0kumuştum dukanın izinli gıdaları o istediğiniz saat istediğiniz ölçüde tüketebilirsiniz olayına katılmıyorum ben. Yani 1 gün denedim kilo almıştım.:KK48::oops: Yani üniversite dönemindeki dukan maceram hezeyanla son bulmuştu.

bu sabah tartıldım ilacımı işyerinde unuttumğum için haftasonu ilaçları içemedim artı 700 büyük kısmı gitmiş ilaçtanmış gerçektende 69,500 çıktım bide wc sorunu var sabah activia aldım işe yarar inşallah
Activia'nın ananaslısını öneririm. İçerisinde glikoz-fruktoz şurubu yok. Bağırsakları dehşet çalıştırıyor.

Ben iradeli olmak zorundayım malesef çünkü düğünüme az kaldı.:KK17::KK17: Fire verme sansım yok. Benim yapacağım kaçamak olsa olsa meyveli yogurt olur. Uzunca bir süre kofte ekmeği, pideyi, pizzayı unuttum ben. Aslında dukan yapmak istiyorum ama ben çok yoğun çalıştığım için öyle yok dukan krebi yok dukan ekmeği uğraşamam bir de kitabını 0kumuştum dukanın izinli gıdaları o istediğiniz saat istediğiniz ölçüde tüketebilirsiniz olayına katılmıyorum ben. Yani 1 gün denedim kilo almıştım.:KK48::oops: Yani üniversite dönemindeki dukan maceram hezeyanla son bulmuştu.
Belki o zaman yanlış birşeyler yapmisindir başlarsan biz sana yardımcı oluruz

Ya canım bencede stres yama sadece 2ay kaçamak yapmayacaksın sonra diyete devam ederken bile odul verirsin kendine insan çok katı olunca çabuk bırakıyor o yüzde kendini telkin et 2ay sonra istediği kaçamağı yapacağım fiye

66,9 çıkmışım .... cuma 67,1 di....

miden niye kalkıyo kıymalı yumurta yedim deseydim kimse yadırgamazdı... kıyma neyden yapılıyo etten sakatatta ettir... ne yani... bi dahakine kıymalı yumurta diyim bari... çok şekilcisiniz....
Ne kadar dobra ve organik birisin betül. Yok ben hiç. yadırgamadım Adana'da çok doğal böyle şeyler.:halay::KK45:

Sevindim taramasına kaç beden giymeyi dusunuyorsun 26 mi yeterince öncesinde zaten:-)
Aynen canım normal pantolon bedenim 36 kot bedenimde 26 olsun hedefim o valla gitsin kilocuklarrr :KK45:
Activia'nın ananaslısını öneririm. İçerisinde glikoz-fruktoz şurubu yok. Bağırsakları dehşet çalıştırıyor.
sadesini aldım canım kayısılı ve çilekli vardı markette içindekiler kısmında şeker yazıyordu bugün de protein günüm oyüzden sadesini aldım

Ya canım bencede stres yama sadece 2ay kaçamak yapmayacaksın sonra diyete devam ederken bile odul verirsin kendine insan çok katı olunca çabuk bırakıyor o yüzde kendini telkin et 2ay sonra istediği kaçamağı yapacağım fiye
Valla öyle bir stresliyimki anlatamam, çok sabırsızım. Çünkü normalde benim düğün eylülde olacaktı. Ben bu kilo olaylarından dolayı ertelettim. Hem erteletip hem de veremezsem çok komik olur. Çocukluğumdan beri en büyük korkum kilolu gelin olmak. Ne bilim benim hayalimdeki gelin böyle narin kuğu gibi bişeydir yani löp löp kollu göbekli tosun değildir. Bir de hakikatten gelinlikle kilo hiç hoş durmuyor. Bir de işte az kaldı ya sanki böyle çok az yememe rağmen az veriyormuş gibi hissetmeye başladım.:KK61::KK61::oops:

Aynen canım normal pantolon bedenim 36 kot bedenimde 26 olsun hedefim o valla gitsin kilocuklarrr :KK45:

sadesini aldım canım kayısılı ve çilekli vardı markette içindekiler kısmında şeker yazıyordu bugün de protein günüm oyüzden sadesini aldım[/QUOHı o da olur afiyet olsun.

canım bende çalışıyorum haftada 2 gün protein günüm oluyor diğer günler normal besleniyorum ekmek falan da yapmıyorum ben yoğurdun içine katıp yiyorum yulaf kepeğini sende hafta da 2 gün yapabilirsin bende incelmeme yardımcı oluyor sanki dün 27 beden kot aldım mesela

canım bende çalışıyorum haftada 2 gün protein günüm oluyor diğer günler normal besleniyorum ekmek falan da yapmıyorum ben yoğurdun içine katıp yiyorum yulaf kepeğini sende hafta da 2 gün yapabilirsin bende incelmeme yardımcı oluyor sanki dün 27 beden kot aldım mesela
Gerçekten mi? Bende 2 gün yapmayı deneyebilirim belki.

Valla öyle bir stresliyimki anlatamam, çok sabırsızım. Çünkü normalde benim düğün eylülde olacaktı. Ben bu kilo olaylarından dolayı ertelettim. Hem erteletip hem de veremezsem çok komik olur. Çocukluğumdan beri en büyük korkum kilolu gelin olmak. Ne bilim benim hayalimdeki gelin böyle narin kuğu gibi bişeydir yani löp löp kollu göbekli tosun değildir. Bir de hakikatten gelinlikle kilo hiç hoş durmuyor. Bir de işte az kaldı ya sanki böyle çok az yememe rağmen az veriyormuş gibi hissetmeye başladım.:KK61::KK61::oops:
Streste kilo vermeye engel canım unutma..
O yüzden relax bence başsracaksın bak ben bile gördüm 78 bu sabah daha 10 gün önce 81.1 dim sakin kal sen yapılacak herşeyi yapıyorsun zaten bırak kendini kasma olucak ;)

günaydınlarr
kızlar geçmişte 600 küsür mesaj var sadece 1 gün girmedim ne yaptınız yahuuu
neyse biraz az konuşun :KK53::KK53:
dün doğum gününmdü misafirlerimn falan vardı onlarla koşturdum hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
Doğum günün kutlu olsun...
Kaptanım ailenizle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar hatta bir ömür dilerim ...

Back
X