• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

espressoc espressoc Chocolita Chocolita güzel canlarım bebiklerim bana biraz süresiz izin verseniz olur mu
Diye yazdım ama geri vazgeçtim yok arkadaş yok pes etmek istemiyorum. Bu hafta kızım hasta çok fazla uykusuz kaldım yüzün gözüm çok şiş ama olsun bu hafta artı gelsem haftaua geçecek .

Günün özeti
Sabah limonlu su
İlk öğün 11.0
Ara kahve
Son öğün 18.0
2,5 lt su
Birazcık diyet dışına çıktım bugün
Geçmiş olsun canım 🌸
Bizdede durum aynı kısır döngü gibi başa sarıyoruz büyük kızım ile küçük kızım hasta oğlumun antibiyotik bugün bitti o iyi gece uyuyor oksurmeden
İkizi kızım gece sürekli öksürüyor uykusuzluk mahvetti beni bende sinüsler dolu baş göz ağrısı yaşıyorum yarın aile hekimine gideceğim bıktım valla nasıl bir illet 😬

Menüm sabah
11:00
4 kaşık yoğurt 3 kaşık yabanmersinli granola 10cig badem

Öğlen aşırı acıktım
Bir dilim siyez ekmeği peynir domates zeytin yedim

Ara sade türk kahvesi ceviz

Akşam 18:00
Bı kase acılı kıymalı sebze kavurması salata iki dilim siyez ekmeği iki tanede biber dolması
(Bugün yoğun bir açlık hissi vardı)

30dk leslie yaptım
espressoc espressoc

Kızlar çokkk moralim bozuk diye dışıydım bugün ben bir haftayı geçkindir regli olamıyorum strese girdim belirtileri de var vücudumda aslında yüzüm sivilcelenince hemen olurum aslında 😭😭

Bir de ne kadar su içersem içeyim suya doyamıyorum aşıro susuyorum 3.5 lt oldu su

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

17 Aralık Çarşamba
Sabah 10.30 yumurta 1dilim tam buğday zeytin peynir
Ara 1 Türk kahvesi
Akşam 19.00 alinazik 1 dilim kızarmış ekmek brokoli çorbası 2 litre su
Bugün hiç yeşillik yiyesim gelmedi. Spor ve yürüyüşte yapamadım. Pek iyi bir gün geçirmedim.
espressoc espressoc Chocolita Chocolita

Back
X