Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamalr hanımlar
bugun elektirikler yoktuu
benim adamlada nane-limonduk
beni kaçırdı şehir dışınaa yedik içtik
anlıcanız ipin ucu kaçtı

kk dan arkadaşlarlada görüştük
çok güzel bir gündü
yarın toprlanmak dilegi ilee
esen kalın

Slm kizlar, ben 3. takimdan, SEMO gectigimiz hafta kilo veremedim ben...
cezam neyse cekerim!

Kizlar ben sisko nun baskani, patates in ta kendisiyim, balina nin akrabasi yim.
Kilo veremedim bu hafta, ayi gibi önüme geleni yedim ben!

kızlar haberleri dinledinizmi elazığda deprem olmuş ve ölü sayısı 15 e yükselmiş.allahım sen koru inşallah daha fazla ölen yoktur.

oburun dikkatine dünki yediklerim.
sabah:okkalı bir kahvaltı her zamanki hafif kahvaltı ama bir az miktarı fazla.
öğle:yok.
ara:1 kase ıspanak çorbası(3. günde bitirdim).
akşam:ızgara kıyma köfte 3 tane yanında bol salata ekmek yok.
ara:hepsi kocamın suçu.3 kuru kayısı ve 5 tane ceviz.
ne yazıkki yürüyüş yok.

günaydın
ay mersacım dün akşam da burda oldu 3.7 ama tam merkezde olduğu için baya hissettik. allahtan pek korkmuyorum ben. demek elazığda da olmuş ha bakmadım daha haberlere üzüldüm yaa..

günaydın
ay mersacım dün akşam da burda oldu 3.7 ama tam merkezde olduğu için baya hissettik. allahtan pek korkmuyorum ben. demek elazığda da olmuş ha bakmadım daha haberlere üzüldüm yaa..

günaydın canım allah korusun benim en korktuğum şeylerden biridir.şiddeti çok yüksek değilmiş ama dediğin merkezde olunca fazla hissetmişsiniz.elazığdakinin şiddetini yazmadılar .

günaydın fıstıklar..
mersam haberim yoktu depremden allah korusun yaa ..şimdi baktım bende 5.5 olmuş.. dünyada olduğu gibi 8- yada 9 olsa yerle bir olacağız...

kallistem diğer ülkelerdeki depremler burda olsa hiç bir yer kalmaz.5.5 çok azda değilmiş.allah korusun kimseye yaşatmasın.ben deprem duynca panik atak oluyorum çok korkuyorum.kızlar şimdide 17 olmuş yükselecek heralde ölü sayısı..:çok üzgünüm:

mersacım merviş sabahçımı.. dün gece aliş okudu listesinide oda birazdan kalkacak ve o listeye başlayacak okulda nasıl uydururum ona bakıcam artık en yakınını bulmaya çalışıcaz.. bugünden itibarende yazmaya başlayacakmış, çocuğumun aklı burda kaldı ama anası gibi toparlanamadı :))

QUOTE=mersa;11963933]günaydın millet bu gün sabah yürüyüşümü yapamadım dünde.
dünki yediklerimi yazayım .
sabah :1,5 dilim k.ekmek.peynir zeytin yeşillik.
ara:1 parça peynir ve yarım dilim k.ekmek.
öğle:eve değildim.o yüzden düzensiz oldu.2 tane peynirli börek(küçük ve yağsız)
ara:2 tane kepekli bisküi.
akşam:tavuk ızgara yarım kase ıspanak çorbası.2 kaşık patates salatası.
ara:3 kayısı 3-4 tane ceviz.
dünün çok iyi olmadığının farkındayım .evde olmayınca bütün düzen bozuluyor.bu günde pazar allahım sen beni koru...[/QUOTE]
Cumartesi yediklerin düzensiz oldu demişsin ama gayet iyi aşrı birşey yememişsin.

QUOTE=mersa;11950062]günaydın dün yediklerimi yazıp çıkacam.bu gün muhasebeci geliyor bütün gün yönetim odasındayım.

kahvaltı:1,5 dilim çavdar ekmek.1 dilim peynir 3 zeytin ve yeşillik.
ara:1 parça peynir yarım dilim ekmek.
öğlen:3 kaşık pırasa 1 salatalık yarım kase ıspanaklı yeşil mercimek çorbası.
ara:1 tane kabaklı börek.(fırına gönderdim yağsız) 1 tane salatalık.
akşam:1tane peynirli börek(yine yağsız ekmek yerine) 3 kaşık pırasa 1 kase çorba.1 kase cacık.
ara:3 tane kuru kayısı ve yarım avuç kadar ceviz.(bu fazladan oldu biliyorum ama olan oldu)
spor:sabah 1 saat 15 dakika yürüyüş.gün boyu toplam 10000 adım.[/QUOTE]

Perşembe günü yediklerin gayet güzel daha ne olsun hayatıım.Karbonhidratın ,proteinin oranlı yemişsin.Ne diyeyim.:lepi::lepi:
Spor desen hergün yürüyordun.Şu iki gün olamamış.O kadarcıkta olsun.
Zaten püsküütün verdiği listede harika bir yerdesin.kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileTakip etmediğimi zannetme TEBRİİİKLEEERRalkisalkisalkisalkisalkisalkisEn kısa zamanda :hooray: bunuda eline alıp 1.olursun inşallah.

mersacım merviş sabahçımı.. dün gece aliş okudu listesinide oda birazdan kalkacak ve o listeye başlayacak okulda nasıl uydururum ona bakıcam artık en yakınını bulmaya çalışıcaz.. bugünden itibarende yazmaya başlayacakmış, çocuğumun aklı burda kaldı ama anası gibi toparlanamadı :))

evet canım merviş sabahçı .liste nasıl ama tam yaşlarına uygun .çok iyi bir diyetisyen .merve okula elma götürüyor bide yavrum kendimi tutamam diye harçlığını götürmüyor okula parasız gidiyor.tabi harçlığını almayı ihmal etmiytor.aliş nasıl oldu toparlandımı biraz.alişte yazarsa belki benimkide heveslenir.diyetisyeni her yolu deniyor günlük yediklerini bana mail at diyor hemen yorum yapıyor.veya istersen ara diyor ama benimki umursamıyor fazla.şimdi kocamda sağlık ocağına testleri yaptırmaya gitti oda başlıyor cuma günü diyetisyene baya ciddiye aldık bakalım .inşallah olumlu sonuç alırız.

şimdi kocamda sağlık ocağına testleri yaptırmaya gitti oda başlıyor cuma günü diyetisyene baya ciddiye aldık bakalım .inşallah olumlu sonuç alırız.

umursar umursar mersacım bizim bile toparlanmamız ne kadar sürüyor biliyorsun aylarca süründük buralarda..

eşinde başlıyor valla hoş olmuş birbirinize destek hemencik gidecek kilolar ayy yaşasınnopuyorumnanaktan

alişte toparlandı ama burun akıntısı var bide öksürüyor salgınmış çok okullar dolmuş taşmış yine...

bizde okula harçlık götürmeyiz :) haftada bir kez belki oda... ama genelde ekmek arası yapıp koyuyorum akşam 7 ye doğru geliyor 11.30 da evden çıkıyor öğlen yemeği yok yani mecbur kalıyor aşırı acıkıyor böyle ters oluyor bizim yeme düzenimiz..

listeyede bayıldım valla herşey var..

traş olmamışsın ya ondan tanımamıştır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 lan hatçekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oburcum cuma günü takım içindede 1. olduk biliyosun dimi reyhan ablam ısrarla yazdı valla kızlar ne istiyosanız söyleyin dedi önceki haftada çikolatayla tombili 1.olmuştu onlar hiç bişey istememiş biz isteyelimmi yoksa bizdemi istemeyelim ne diyosun.bilmiyorumkismile.buldum reyhan ablayla kalistenin kilosunu ve verdikleri kiloyu isteyebiliriz devlet sırrı gibi saklıyolar .reyhan abla ne isterseniz isteyin demişti.oburum ne diyosun yada birer tane boydan resimlerini.valla habire aklıma muzurluklar geliyor.kaydirigubbakcemile3

oburcum cuma günü takım içindede 1. olduk biliyosun dimi reyhan ablam ısrarla yazdı valla kızlar ne istiyosanız söyleyin dedi önceki haftada çikolatayla tombili 1.olmuştu onlar hiç bişey istememiş biz isteyelimmi yoksa bizdemi istemeyelim ne diyosun.bilmiyorumkismile.buldum reyhan ablayla kalistenin kilosunu ve verdikleri kiloyu isteyebiliriz devlet sırrı gibi saklıyolar .reyhan abla ne isterseniz isteyin demişti.oburum ne diyosun yada birer tane boydan resimlerini.valla habire aklıma muzurluklar geliyor.kaydirigubbakcemile3

valla siz istesenizde istemesenizde bu cuma kilolarımızı yazacağız ve artık her hafta:bbo:

ama boydanda endende resim istemeyin boşuna derim çünkü bununda anlaşmasını yaptık geçelerde görmüşsünüzdür 3 ayda bir ekliycez... muzurluk yapacağına aklın başka şeylere çalışsın mersaaaasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

reyhan abla yaa sende neden ortalığı karıştırıyorsun bilmemki ne isterlerse isteyeceklermişm miş mişte miş miş-tatlicadiarzu- heh gel şimdi koy fotounu bakalımsempatiksalakcinni

Back
X