• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızz bende sana özelden bişey yazcamm olur muu :KK45:
banada yaz anacım doktor değilim ama güzin ablan olayım :KK70:
Malesef hem kv hemde görümceler gelinlerde hep bir kusur arar zaten... Bana göre iyi kv yoktur iyimiş gibi kendini gösteren vardır.:-):-)

Aynen ya hatun gayet zayıf bende benim gibi hayal etmiştim @toz-pembe senin ne işin var kuzum buralarda:KK71:
iyi iyi çabuk olmuşsun sen ona göre düşme sevimli kv tuzağına :KK70:
He ya dün 2 parça tavuk göğsüne 9 lira verdim.:oha::oha: Ocağımıza incir ağacı dikecek bu dukan. Yalnız ben tavuktan acayip sıkıldım daha 1 2 gün yemeyi düşünmüyorum. Bu arada kızlardan biri dukan kek ve dukan ekmeğinin tarifini atmış bugün dukan ekmeği yapacağım yine. Yumurtada bitti.:KK70::KK70:
kız burda 1 göğüs 6 tl yarım kilo 1 kilo alıyorum 12 tl veriyorum hemde çok oluyor 2 bütün göğüs .....
hahaha kuru temizlemeye vericen parayı dukana ver ütünü kendin yap 1 saat ütü 130 kalori yakıyomuş :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ya millet ne guzel before after yapiyo benim yaotigim hic biseye benzemedi bi bakarmsnz fark yok gibi :KK70::KK70:
Eki Görüntüle 1900461
Simdiki halimide cektim ev azcık daginik kusura bakmayin:KK70::KK70:
Eki Görüntüle 1900462
Nasil sizce fark varmi:KK64:
olmaz olurmu tatlım fark var tabiiki
Moralim bozuk gibi ama olursa da mutsuz olmayacağım, eşim kızıyor bana gönülsüzsün bu konuda aynı heyecanı paylaşmayacaksan olmasın diyor bilmiyorum. Ağlamak istiyorum ama Rabbimin gücüne gider, isteyince olmaz gibisinden kaygılarım var. Bilmiyorum, nasıl hazır hissedecğim konusunda fikrim yok.
canım hiç bozma moralini ne güzel anne olmak isteyipde olamayan o kadar çok insan var ki eğer hamileysen keyfini çıkar bebekten sonra nasıl olsa zayıflarsın
Geçen sene kışın Giydiğin Etekleri kaldırdım giyemiyorum artık totom dan dusuyor
oo ne güzel bir duygudur o
Yok arkadaş 3 gündür gıdaklayacam tavuk yemekten. Keşke biraz daha az çıksaydı atak dönemim ya. Ama neyse iyi tarafından bakayim verdiğim kilo miktarı daha fazla olacak. Bugün eve gidimde yarına orijinal bişeyler deneyeceğim. Mesela kuş başı etli bişeyler yapabilirim.:KK37::KK37: Bugün yumurta ve kuşbaşı et alacam. O değilde pazardan tazecik enginar aldım. Seyire geçim direk menüm yoğurtlu enginar salatası. Çok severim.:KK36::KK36:
yoğurtlu enginar salatası nasıl olur tatlım bi anlatsana

Ben dün yedim meyve sebze bağırsaklar bayram etti bugün 3 kez giderim wc bi su iciyorum şimdi bide çay bu arada İngiliz tuzu icmedim doğal çalışıyor diye kaldım yine tek başıma ortim@tatlitambak yetiş yanima

ay yapayım bari güzelliğimden mahrum kalmayın :KK8::KK70::KK70::KK70:

hahaha sıkıyosa sen söyle valla çaktımı birde duvar çarpar :sopa::işsiz::KK70:
He guzelim diyosun yani :KK70:
fatmagulylcn canım :KK45: bi bak bakalım

biraz önce bozdum canım aynen protein yaptım 1 kase yulaf kepekli yoğurt yedim bide et şiş yedim baya azdı ama et doymadım :KK45:
Baktim canim maşallah pek guzelsin kiz popoyu ben goremdm valla hic biseyin yokmus senin:rolleyes:

olmaz olurmu tatlım fark var tabiiki

canım hiç bozma moralini ne güzel anne olmak isteyipde olamayan o kadar çok insan var ki eğer hamileysen keyfini çıkar bebekten sonra nasıl olsa zayıflarsın

oo ne güzel bir duygudur o

yoğurtlu enginar salatası nasıl olur tatlım bi anlatsana
:KK36::KK36:
banada yaz anacım doktor değilim ama güzin ablan olayım :KK70:

iyi iyi çabuk olmuşsun sen ona göre düşme sevimli kv tuzağına :KK70:

kız burda 1 göğüs 6 tl yarım kilo 1 kilo alıyorum 12 tl veriyorum hemde çok oluyor 2 bütün göğüs .....
hahaha kuru temizlemeye vericen parayı dukana ver ütünü kendin yap 1 saat ütü 130 kalori yakıyomuş :KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70:kiz sen ne fenasin hee:KK70:

Yeni dukancilar için daha önce yapıp resmini çektiğim dükan yemeklerim :-)

Eklentiler

• IMG_20161020_144914.webp
    IMG_20161020_144914.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20161020_144708.webp
    IMG_20161020_144708.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20161020_144406.webp
    IMG_20161020_144406.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 38
Back
X