• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar merhaba ben uzun zaman once 5.takımdaydım izne ayrılmıştım donmek ıstıyorumm pazartesıden berı 9.takımdaydım ama benım kaptanım buradaymış ben aktıf oldugunu bilmiyordum o yuzden bıldırdım 9. Takıma ve yuvaya dondum kabul edersenizz
hoş geldin canım buyur gel hemen ...:rapci:

Ayy lahana suyumu ben bikere lahana corbasi yaptim onu icince kusum okadr igrencti tadi oyuzde denemem hralde :KK43:

Canim simlanin sayfasina google amcaya dukan simla yaz cikar ondada gzel tarfler var

Ama sizde asureleri tatlilari gturuyonuz biz napalim bacim :63:

Hem mesakatli hemde masrafli biraz canm ama ise yaradigi kesin bgun bakalim nolcak kabizlik sorunum azcik cozuldu gbi :KK53:
Ayy çokşükür canım.Çok sevindim.

Canim psikolojikmende olablir ben gcen ay nerdeyse hamilelikle ilgili btun belirtileri yasadm kesn hamileyim fln dedm test yaptim ckmadi 2 gun snra regl oldum psikoljmz bile etkiliyo yani ama 5 gun gectyse sen genede yaptr test icin raht etsn rabbimden herzman hayrlisini iste canm
Benimde evliliğimin ilk senesinde öyleydi.Midem bile bulanıyordu.Ama ben biraz evham yapıyordum.Rahat olmak lazım.

ay amma dalga geçmişsiniz benle ayıpppppp:olamaz::olamaz::olamaz:
görümcem aşure yapıyomuş burda aşureler kazanlarda yapılıyo gidipte kendimi kazanın içine atıp boğulayım bari sorana aşureden boğuldu diyin:işsiz::silah::silah::silah::silah:
Ölümüm bile tatlıdan olsun diyosun yani :D

Malesef hem kv hemde görümceler gelinlerde hep bir kusur arar zaten... Bana göre iyi kv yoktur iyimiş gibi kendini gösteren vardır.:-):-)
Ayy benim kv melek gibi
Hatta gibisi fazla
Yemek yaptırmaya bile kıyamaz. 2 senelik evliyiz evime 2 kere geldi sadece.
Bayramlarda bile birgün beni uyandırmamıştır.Uykunu alamazsan dinlenemezsin diyor . 12 de uyandığım bile oluyor.Allah herkese böyle kv nasip etsin.

Ayy benim kv melek gibi
Hatta gibisi fazla
Bayramlarda bile birgün beni uyandırmamıştır.Uykunu alamazsan dinlenemezsin diyor . 12 de uyandığım bile oluyor.Allah herkese böyle kv nasip etsin.
Bana böylesi nasip olmadı ama artık kızım olursa bir gün ona böyle kv nasip eder insallah :)

hayırdır ördekcim kız mı hissetmeye başladın?
Yoo ondan degil de "ne iyi kaynanaymıs, bana da böylesi denk gelseydi keske, bi gün kızım olursa bari ona olsun" dedim :) Gelecege yatırım yaptım yani :-)

Ayy benim kv melek gibi
Hatta gibisi fazla
Sende kayserideydin ya nerde oturuyorsun

Yoo ondan degil de "ne iyi kaynanaymıs, bana da böylesi denk gelseydi keske, bi gün kızım olursa bari ona olsun" dedim :) Gelecege yatırım yaptım yani :-)

Analık duygularım diyosun yani :KK48: amaaan analar tahtını yapıyo da bahtını yapamıyo işte, inşallah bizimkilerin bahtı da güzel olsun :anne::anne:

Ölümüm bile tatlıdan olsun diyosun yani :KK70:
anam çok fenasın gıııııııııııı:KK70::KK70::KK70:
Ayy benim kv melek gibi
Hatta gibisi fazla
sırtına bak bakayım kanatları varmı:KK70::KK70:
Bana böylesi nasip olmadı ama artık kızım olursa bir gün ona böyle kv nasip eder insallah :)
aminnn canım inşallah cümlemizin evladı iyilerle karşılaşsın:dua:

Analık duygularım diyosun yani :KK48: amaaan analar tahtını yapıyo da bahtını yapamıyo işte, inşallah bizimkilerin bahtı da güzel olsun :anne::anne:
Amin canım insallah :)
Dur hatta şöyle de dua edeyim (bu biraz kendime olacak gerci :p):
Oglum olursa da insallah gelinim beni ebrusonmez ebrusonmez 'in kv'sini andıgı gibi anar, melek gibi bi kv olurum insallah :-)

Back
X