Hafta sonu yaptıklarımı yazayım biraz gülün.
Cumartesi sabahın 10 da evden çıktık.Kaç haftadır aklımda beni heveslendirdiniz adımsayar adımsayar.
Bende beylikdüzü migrosun içinde teknosada bir tane uygun fiyata viot marka buldum.Ve sabahın 10 da mağza açılır açılmaz aldım.Bozuk param yoktu.Kasada da para yokmuş.Sbah sabah kartlardaki puan paralarla mıncık mıncık para çektiler.Bir heves aldım adımsayarımı acaba doğru sayıyormu diye taktım belime başladım bir yandan ben sayıyorum bir yandan alet sayıyor.Bakyorum.Eksik saymış hadi bir daha hadi bir daha....
Neyse Büyük kızı Bostancı gösteri merkezindeki konsere götürdüm.Ortancada geldi.Konser 2.30 da başlayacak 12 de içeri fuayeye alıyorlarmış.Konserin kaça kadar süreceği belli değil.Büyük kız arkadaşlarını buldu."Ben sizi tanımıyorum ,siz beni tanıyor musunuz? "dedi ve gitti.Bende ortancayla ortalarda dolaşıyorum."Hadi gel sana yiyecek birşeyler alalım.Şimdi içerde birşey var mıdır yok mudur bilmiyorum.ÇIkabilir miyiz?Acıkırsın başıma bela olma ,birşeyler yedireyim sana dedim."
Yok acıkmamış onu istemem bunu istemem.Ne yapayım, bari yanıma alayım içerde,isterse yediririm dedim.Pastane bulduk yarım kilo minik sosisli börek ,meyve suyu,ayran,2 şişe su ,1 paket cips,yetmedi birde kendime eti formun diyet biskuvilerinden 2 paket aldım.Neyse içeri fuaye almaya başladılar.Girdik sıraya ,ne oluyorsa ,içeri girenler bir süre sonra dışarı çıkıyor ,sonra tekrar içeri giriyor.Sıra bize gelince ne olduğunu anladım.Kapıdan içeri girenin, biletini kesip ,aç çantanı bakayım ne var?Bir de üstüne arıyorlar.Rezilim çıktı.Konsere mi geldiniz?????.....Bu kadar yiyecekle diye suratıma bakıyorlar."Hepsini çöpe atacağız.Ya da emanete bırakın dediler."Haaa birde deodorant ,parfüm,fotoğraf makinasıda yasak.
Rezillik yaa içerde büfede 1/2 lt.ufak sular 2ytl.O da fuayede içebiliyorsun.Konser salonuna sokamıyorsun!.....Kızlaaar öldüm yaa ,neyseki eti crax sponsormuş ve ufaklığın sayesinde promosyon kraker aldık onları kemirdik.arada adımsayarı belimden çıkarıp bakıyorum, kah sayıyor ,kah kapanıyor.Neyse allahtan oturacak yer vardı.Çünkü Damla(büyük kızım)koltukları söküyorlar ayakta dinleyeceğiz dedi.Biletler alınmış yola çıkmışız bana daha yeni söylüyor.Hani evde söylese yok ben o kadar saat dayanamam derdim.Bir de bana akıl veriyor."Ben sana dedim beni konsere bırak, sen bostancıyı gez "diye.Neyse konser 2,35 de başladı.Bütün şarkılar ingilizce ,metal.......
Gençlerin hepsi coşmuş tepiniyor.Derken salonda havada şefaf buzun bir balooon CADIARZUCADIARZUçocukların elinde ordan oraya oynuyorlar.aboooovvv o da ne brz düşününce prezarvatifi alıp şişirmiş ortalarda oynuyorlar ohaoldumsmile.

lmaz::kedi: Benim ortanca kız başladı....Bende istiyoruuum ,bende oynayacağım.eyvahedigeldismile:kedi:
İlk tepkim "hayır olmaz ,o balon değil "oldu.Sonra kendimi topladım.Ne olduğunu ve ne işe yaradığını 10 yaşındaki çocuğa nasıl anlatacağım??"Yok oynayamazsın dedim ,çünkü aşağıda ayakta duran gençlerin arasında seni kaybederim ve ezilirsin" şeklinde düzeltmeye çalıştım.
Ama kız cin "ama anne sen onlar balon değil ,dedin. peki o zaman ne bunlar???"Hadi bakalım nasıl anlatacağım.Üstüne laf getirdim atlatmaya çalıştım.
Yok takıldı bir kere"annne sen onların ne olduğunu biliyorsuuuun.Onlaaar neeeee?"
"Tamam ne olduğunu biliyorum.Ama şu an senin anlayabileceğin ve işine yarayacak birşey değil.İlerde büyüdüğünde anlatabileceğim ve senin anlayabileceğin birşey onun için sana açıklama yapamıyorum.Zaten zamanı geldiğinde bu konuları okulda da anlatcaklar.Ablan yaşına geldiğinde benden daha fazla şey öğreneceğine inanıyorum. dedim.Bu lafların üzerine daha fazla sıkıştırmadı.18 liseyi dinledikten sonra ara verdiler.Esas şamata burda olduuu.
Bir tv kanalı elinde mikrofon birşeyler soruyorlar.Yanımdaki kadınla konuştu.Neyse istediği cevabı alamadmış olmalı ki bana döndü.Birşeyler söyledi SAĞIR duymaz uydurur.İçerdeki gürültüden adamın söylediklerinin sadece bugünkü gösteri ve sponsor laflarını duydum veeee Başladım---Çok güzel bir organizasyon gençlerin bir arada olmaları kendilerini yetiştirmeleri ve geliştirmeleri için olanak sağlıyor.Böyle organizasyonlar sayesinde genç yetenekler heba olmuyor.Yeni sanatçılar ortaya çıkıyorrr....Derken mikrofonu tutan adamın suratı değişmeye başladı.Allah allah ne oldu diye düşünürken.Meğersem adam münasebetsiz balonların sponsorluğu hakkında yorum istediğini söyledi.sempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:kafamçokkarıştıBende oyurmuş ne anlatıyorum.
Yani tam bir komedi.Hani tv'de komedi video kayıtları oluyorya o hesap.
Bu Yetmiyormuş gibi ortanca kızda" televizyona çıkacağız, çıkacağız diye" ortalarda bağırmaya başladı.akannehir"Tamam tamam uzatma çıkacağız.Çıktığımız gibide millet bize gülmekten ölecek" dedim.Tabii gene anlamadı.
Konser macerası nasıl ama!..Demek ki "40 dan sonra azanı teneşir paklar "diye boşuna demiyorlar.Ne işin var 40 dan sonra liseler arası müzik yarışmasında.Gerçi utanmasam ve ortanca kız olmasa liselilerden fazla ben tepinecektimde....Çaktırmayın mecburen kötü örnek olmayayım diye kırdım dizimi oturdum aşağı.Eve geldiğimde de of başım söylendim.Kocama, hoşuma gittiğini ve herkesten çok dans edecğimi söylesem ,bir daha hayatta beni, kızla bir yere bırakmaz.