Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar

@w e n d y herkes kapisiyo gel bizde seninle kapisalim bu hafta ne dersin
Olur canım, 2 dukancı kapışalım :)
Canım senin tatlandırıcı çok etkili ve acı, bizim kızlar kupaya 4te 1 tablet atıyolar, sende 1 yk tatlandırıcıyla falan yap.

Ne yedin söyle bakem.. günün kalanını hafif geçir cok kaçtıysa bebeğim

Ben de tedirginim biraz.. sağlığını bozmadan yapar inşallah istediğini
kız 1 haş yumur. 1 dke domates salatalık aslında buraya kadar iyi 3 çk ayva reçeli reçel bozdu başka bişey yemedim öyle hamur işi falan ...ama reçeli yeni yaptıydım tadına bakayım dedim dahada yemem

ben erkek dediydim hadi bakalım...

Sen niye söylemiyorsun korkuyon mu
yok kız ondan değil canım ya karşılaşamassak diye dediydim
Şuan bi sağlık sıkıntısı yok olursa bende bırakırım zaten ama bu oructan sonra yemenin bile aşamaları var asıl ona dikkat etmezsem sıkıntı olur
tabi çok hafif başlaman lazım yoğurt süt gibi yoksa rahatsız olursun

Dünkü menümü yazayım;

Sabah; 1 büyük yeşil elma, bi minik parça peynir

Öğle; 1 dl dukan kek

Akşam; 2 yk yoğurt

Su 1lt üstü
Spor maalesef

Gün içinde bol bol çay ve kahve içildi, sohbet muhabbet işte, cısslara dokunmadım hiç baktım durdum

morordek nilsub inatettimolacak

Akşam nerde ? Senin kabızlık nedenin belli aslında az su iciyosun

birşey yemmişsin pek
Yoğurt süt bile ağır gelebilir meyve suyu ve sebzelerle basliyosun önce en son hayvansal gıdalara geciyosun
ona göre bir gidişat vardır canım incelemedim dikkat edersin eminim sen

Akşam nerde ? Senin kabızlık nedenin belli aslında az su iciyosun

Akşam yok canım, eve 8 gibi geldim, gittiğim yerlerde de bana uygun bişi yoktu yoğurt yedim 2 kaşık, açlıktan da uyuyamadım ama

Kız gözaydına gitmiştim, su içemedim orda da hemen bi gün içmedik ya yapıştır kabızlık sebebin su içmemen diye

birşey yemmişsin pek

Bana uygun yiyecek bişi bulamadım nilgünüm ya, kekimden götürmüştüm, akşam da eski arkadaşlarla bi kahve içelim dedik, gittimiz yerde tatlıcı gibi bişeymiş, yine uygun bişi bulamadım

Cıss yemek yerine aç uyudum o saatten sonra da

Dün için değilde genelde az iciyorsun diye dedim cozuldumu o sorunun güzel bi kahvaltı yapsaydın çok acikmisindir

iyi yapmışsın helal olsun kız aferin

Dün için değilde genelde az iciyorsun diye dedim cozuldumu o sorunun güzel bi kahvaltı yapsaydın çok acikmisindir

Ya ben sevmiyorum su içmeyi zorla zorla 2 lt yi bulmaya çalışıyorum işte evdeyken su içmek daha zor oluyo ama sabahta pek yapamadım ki kahvaltı, açlık orucuna girdim hadi bakalım :)

iyi yapmışsın helal olsun kız aferin

Saol canım, İnan büyük başarıydı o tiramisular, trileçeler, kek, pasta, börek, salata, kurabiye, çikolata

waaaaaaa o zaman 2 kat tebrikler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…