- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.961
Bakalım bakalım artık göreyim 6yıLahana diyetin hayırlı olsun beni geçecek misin baklim ben bu diyetle 5 kg vermiştim
Çorbayı ne kadar çok icebilirsin okadar yağ yakiyomus
İnşallah bizde senin için dua ediyoruz bak yoksa yakalayacağımıza ben seniBakalım bakalım artık göreyim 6yı
Olur canım, 2 dukancı kapışalım :)@w e n d y herkes kapisiyo gel bizde seninle kapisalim bu hafta ne dersin
Canım senin tatlandırıcı çok etkili ve acı, bizim kızlar kupaya 4te 1 tablet atıyolar, sende 1 yk tatlandırıcıyla falan yap.leslie 3 mill yaptm geldim kızlarr 2.5 lt su içtim 4 kupa kiraz sapı çayı 1 kupa yesl cay ben yine bseyler yapm dedm ama gene olmadı dukan helva yaptm hiç bgenmedm tadnı bu sefer tatlandırıcı tadnı vermşti ama begenmedm nese bi kaç gün snra @w e n d y nin kek tarifini denicem bakalım nasl olcak
kız 1 haş yumur. 1 dke domates salatalık aslında buraya kadar iyi 3 çk ayva reçeli reçel bozdu başka bişey yemedim öyle hamur işi falan ...ama reçeli yeni yaptıydım tadına bakayım dedim dahada yememNe yedin söyle bakem.. günün kalanını hafif geçir cok kaçtıysa bebeğim
Ben de tedirginim biraz.. sağlığını bozmadan yapar inşallah istediğini
ben erkek dediydim hadi bakalım...kız ben bile okuyom ördekcimin takvimini.. bak nezamndır hatırlatmadım baştan totoya 54mm olmuş yerimmm
Bu aradamorordek kız herhalde dün sen girdin bilinçaltıma rüyamda hamiştim hatta doğuma az kalmıştı karnı burnunda modundaydım ben cinsiyet oyumu ne olarak kullanmıştım hatırlamıyorum ama rüyadaki bebiş erkekti sana yordum ben rüyayı Sonra sarımtrak çakır gözlü bi yakışıklı bebiş gördüm öyle işte :) esmergillerden misiniz karı-koca bilmiyom ama ben sarı bi uşak gördüm
yok kız ondan değil canım ya karşılaşamassak diye dediydimSen niye söylemiyorsun korkuyon mu
tabi çok hafif başlaman lazım yoğurt süt gibi yoksa rahatsız olursunŞuan bi sağlık sıkıntısı yok olursa bende bırakırım zaten ama bu oructan sonra yemenin bile aşamaları var asıl ona dikkat etmezsem sıkıntı olur
Yoğurt süt bile ağır gelebilir meyve suyu ve sebzelerle basliyosun önce en son hayvansal gıdalara geciyosunyok kız ondan değil canım ya karşılaşamassak diye dediydim
tabi çok hafif başlaman lazım yoğurt süt gibi yoksa rahatsız olursun
Akşam nerde ? Senin kabızlık nedenin belli aslında az su iciyosunDünkü menümü yazayım;
Sabah; 1 büyük yeşil elma, bi minik parça peynir
Öğle; 1 dl dukan kek
Su 1lt üstü
Spor maalesef
Gün içinde bol bol çay ve kahve içildi, sohbet muhabbet işte, cısslara dokunmadım hiçbaktım durdum
morordek nilsub inatettimolacak
birşey yemmişsin pekDünkü menümü yazayım;
Sabah; 1 büyük yeşil elma, bi minik parça peynir
Öğle; 1 dl dukan kek
Su 1lt üstü
Spor maalesef
Gün içinde bol bol çay ve kahve içildi, sohbet muhabbet işte, cısslara dokunmadım hiçbaktım durdum
morordek nilsub inatettimolacak
ona göre bir gidişat vardır canım incelemedim dikkat edersin eminim senYoğurt süt bile ağır gelebilir meyve suyu ve sebzelerle basliyosun önce en son hayvansal gıdalara geciyosun
Akşam nerde ? Senin kabızlık nedenin belli aslında az su iciyosun
Bitireyim de ederim insbirşey yemmişsin pek
ona göre bir gidişat vardır canım incelemedim dikkat edersin eminim sen
birşey yemmişsin pek
Dün için değilde genelde az iciyorsun diye dedim cozuldumu o sorunun güzel bi kahvaltı yapsaydın çok acikmisindirAkşam yok canım, eve 8 gibi geldim, gittiğim yerlerde de bana uygun bişi yoktuyoğurt yedim 2 kaşık, açlıktan da uyuyamadım ama
Kız gözaydına gitmiştim, su içemedim orda dahemen bi gün içmedik ya yapıştır kabızlık sebebin su içmemen diye
iyi yapmışsın helal olsun kız aferinBana uygun yiyecek bişi bulamadım nilgünüm ya, kekimden götürmüştüm, akşam da eski arkadaşlarla bi kahve içelim dedik, gittimiz yerde tatlıcı gibi bişeymiş, yine uygun bişi bulamadım
Cıss yemek yerine aç uyudum o saatten sonra da
Dün için değilde genelde az iciyorsun diye dedim cozuldumu o sorunun güzel bi kahvaltı yapsaydın çok acikmisindir
iyi yapmışsın helal olsun kız aferin
waaaaaaa o zaman 2 kat tebrikler.....Ya ben sevmiyorum su içmeyi zorla zorla 2 lt yi bulmaya çalışıyorum işteevdeyken su içmek daha zor oluyo ama sabahta pek yapamadım ki kahvaltı, açlık orucuna girdim hadi bakalım :)
Saol canım, İnan büyük başarıydı o tiramisular, trileçeler, kek, pasta, börek, salata, kurabiye, çikolata
waaaaaaa o zaman 2 kat tebrikler.....
ay süper olmuş 1çk tadına bakayım dedim 3'te zor durdurdum kendimi öyle güzel olmuşSaol canım, ayva reçeline de tatlısına da bayılırım yaa, eline sağlık güzel olmuş mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?