- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.921
Ovvvv sakın sampiyonnnBeni saymazsak birinci... Hadi bakalım
Rakipsiz kaldım takımda böyle de olmuyoki banada bir rakip bulunOvvvv sakın sampiyonnn
Neden ki rakıbın yok oykuyu anlat heleRakipsiz kaldım takımda böyle de olmuyoki banada bir rakip buluniyi geceler
Sıfa orucu nasıl oluyor pekıRakipsiz kaldım takımda böyle de olmuyoki banada bir rakip buluniyi geceler
Ela uyuyordu annem deyım rahatımkızlar sabah 7 de kalktım ev temizle kahvaltı çocuğu al okuldan diğerini berbere götür yemek yap kileri düzenle pazara git derken sade telin değil benimde pilim bitti ben yatar iyi geceler çok konuşmayın
serveyim netin başından kalkta ela ile ilgilen sen de accık gece uyumazda uykusuz kalma sende erkenden yat kızlar sizde yatın hadi şyi geceler
spor yok sana sadece yürüyüş leslie 1 veya 2mil yetertoplight herkes uyurken spor mu yapsam uyumasam
hmm anlaşıldı teyzem saolsun değilse ev iş bebeler bu kadar vakit kalmıyo benim ayıracakEla uyuyordu annem deyım rahatım
Öyle zor canımBu arada hodrı meydan
Şimdı listeye hemen alınırsam söz verıyorum bu hafta bırıncı olacagım
Canim dukanda wc sorunu icin galiba yulaf kepeği her gun şart. Sen onu krepin icine koydugun icin mi yemedin bugün mesela? Gerci ben de cok bilmiyorum dukan'i, digerleri daha cok yardimci olabilir ama aklimda oyle kalmis sankiGünaydın bayanlar yaklaşık 2.5 günlük kabız olmamı dikkate alarak bugün atak evremi sonlandırip seyire geçtim. Normalde 6 gün atak idi ben 5 gün yaptım. Bence günde 2.5 lt suya rağmen bu sorun normal değil.
Dünkü menum ;
sabah:1 porsiyon dukan krep ve espresso
Ogle: Ton baligi (yağsız, limonlu)
Aksam: Aksam 10 da eve ulaştığım için yemedim.
Bu guzel arkadasımız napyr ki
O yiyor kahvaltıda çay iciyorum ben sadece akşamda evde değil iste 3-11 çalışıyor
Masallah onaGünaydın hanimlaaar
Pazar sabahi erkenden ayaktayim yine :)
Benim minnak da insulin uretmeye baslamis bak sen :)))
keyfini çıkar tatlım benim danalar uyandırdı hadi kalk anne acıktık diyeGünaydın hanimlaaar
Pazar sabahi erkenden ayaktayim yine :)
Benim minnak da insulin uretmeye baslamis bak sen :)))
canım dukan +şifa orucu yapıyoBu guzel arkadasımız napyr ki
Şifa orucu diyor kendisi ama bence ölüm orucu gibi bi sey
Her gun heyecanla okuyorum hamilelik takvimini bugun nolmus diye :)) ilk hamilelik olunca iste bi heyecan bi heves :)))keyfini çıkar tatlım benim danalar uyandırdı hadi kalk anne acıktık diye
Nasıl yaaaGünaydınlar kg 75.5 geçen hafta 77.8 kd idim eşime kahvaltı hazırlıyor um ugrarim sonra
Napyr peki hiçbişey yemiyor demeyinnnnŞifa orucu diyor kendisi ama bence ölüm orucu gibi bi sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?