Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar cuma günü 72,4 idim Dün protein günü gibi takılmaya başlamıştım.. Bugün 71,8 olmuşum teyteytey

Dünün menüsü
Sabah
2haslanmıs yumurta
Süzme peynır cay

Öğle akşam bir oldu
kıymalı yumurta cay

Su 2lt cıvarı

Bugün deeeee
Sabah kalktım bi bardak elma sirkeli su içtim.
Yarım saat sonra 3kepce corbamdan içtim 1minnak mandalina.. şimdilik bu kadar

günaydın naber orticim ay benim en sevdiğim öğün kahvaltı azcık fazlamı yedim ne
Ne yedin söyle bakem.. günün kalanını hafif geçir cok kaçtıysa bebeğim
kız ortine söyle hafif hafif yemeye başlasın hasta olucak Allah korusun medusa38 2 çocuk bakıyosun zorlama kendini
Ben de tedirginim biraz.. sağlığını bozmadan yapar inşallah istediğini

Son düzenleme:
Gunaydinlar canlarim
Bende kahvaltida yedim bu sbah ya ama kocisle yaptım o yiyince benimde istahim acildi

inatettimolacak kiz ben bulasik eldiveni sandm yapardon kuşum

@Pdr93 cok hafif olmus acikmadiysan süper bence canm

servey goodmorning grathar

morordek kiz bende sen gibiydim her gun internetten bebegimin gelişimine bakardim annemde kizardi bakma daha yeter cikinca görürsün usagini diye

kız ben bile okuyom ördekcimin takvimini.. bak nezamndır hatırlatmadım baştan totoya 54mm olmuş yerimmm
Bu arada morordek kız herhalde dün sen girdin bilinçaltıma rüyamda hamiştim hatta doğuma az kalmıştı karnı burnunda modundaydım ben cinsiyet oyumu ne olarak kullanmıştım hatırlamıyorum ama rüyadaki bebiş erkekti sana yordum ben rüyayı Sonra sarımtrak çakır gözlü bi yakışıklı bebiş gördüm öyle işte :) esmergillerden misiniz karı-koca bilmiyom ama ben sarı bi uşak gördüm

Günaydınlar hatunlar
Ben şifa orucunun 5.gunundeyim ve zannedildiği gibi acliktan bilmiyorum.Normalde bir ogün yemeyince kriz geçiren bünye beyinin orucsun komutuyla her şeye dayanıyor. Ben bağırsak olayını dün akşam icrigim sinameki nedeniyle uzaylı olduğumdan herhalde yatmadan önce hallettim ama belli olmaz bugünde olabilir servey henüz olmedim

Ben erkek diyenlerdenim

Ne yedin söyle bakem.. günün kalanını hafif geçir cok kaçtıysa bebeğim

Ben de tedirginim biraz.. sağlığını bozmadan yapar inşallah istediğini
Şuan bi sağlık sıkıntısı yok olursa bende bırakırım zaten ama bu oructan sonra yemenin bile aşamaları var asıl ona dikkat etmezsem sıkıntı olur

Lahana diyetin hayırlı olsun beni geçecek misin baklim ben bu diyetle 5 kg vermiştim
Çorbayı ne kadar çok icebilirsin okadar yağ yakiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…