- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #213.941
Yemiyor valla :))Napyr peki hiçbişey yemiyor demeyinnnn
O zaman bırıncı olmam tehlikeye gırdi sanırımYemiyor valla :))
ay hadi gözün aydın o zamanGünaydın kızlar.
Ohh be ben regl oldum rahatladim yani.... Ödem lerde gider insaallah
günaydın naber orticim ay benim en sevdiğim öğün kahvaltı azcık fazlamı yedim neGunaydiiiinnnnn :))
kız ortine söyle hafif hafif yemeye başlasın hasta olucak Allah korusunGünaydın kızlar.
Ne yedin söyle bakem.. günün kalanını hafif geçir cok kaçtıysa bebeğimgünaydın naber orticim ay benim en sevdiğim öğün kahvaltı azcık fazlamı yedim ne
Ben de tedirginim biraz.. sağlığını bozmadan yapar inşallah istediğinikız ortine söyle hafif hafif yemeye başlasın hasta olucak Allah korusunmedusa38 2 çocuk bakıyosun zorlama kendini
kız ben bile okuyom ördekcimin takvimini.. bak nezamndır hatırlatmadım baştan totoya 54mm olmuş yerimmmGunaydinlar canlarim
Bende kahvaltida yedim bu sbah yaama kocisle yaptım o yiyince benimde istahim acildi
inatettimolacak kiz ben bulasik eldiveni sandm ya pardon kuşum
@Pdr93 cok hafif olmus acikmadiysan süper bence canm
servey goodmorning grathar
morordek kiz bende sen gibiydim her gun internetten bebegimin gelişimine bakardim annemde kizardi bakma daha yeter cikinca görürsün usagini diye
Sen niye söylemiyorsun korkuyon mukız ortine söyle hafif hafif yemeye başlasın hasta olucak Allah korusunmedusa38 2 çocuk bakıyosun zorlama kendini
Ben erkek diyenlerdenimkız ben bile okuyom ördekcimin takvimini.. bak nezamndır hatırlatmadım baştan totoya 54mm olmuş yerimmm
Bu aradamorordek kız herhalde dün sen girdin bilinçaltıma rüyamda hamiştim hatta doğuma az kalmıştı karnı burnunda modundaydım ben cinsiyet oyumu ne olarak kullanmıştım hatırlamıyorum ama rüyadaki bebiş erkekti sana yordum ben rüyayı Sonra sarımtrak çakır gözlü bi yakışıklı bebiş gördüm öyle işte :) esmergillerden misiniz karı-koca bilmiyom ama ben sarı bi uşak gördüm
Şuan bi sağlık sıkıntısı yok olursa bende bırakırım zaten ama bu oructan sonra yemenin bile aşamaları var asıl ona dikkat etmezsem sıkıntı olurNe yedin söyle bakem.. günün kalanını hafif geçir cok kaçtıysa bebeğim
Ben de tedirginim biraz.. sağlığını bozmadan yapar inşallah istediğini
Lahana diyetin hayırlı olsun beni geçecek misin baklim ben bu diyetle 5 kg vermiştimKızlar cuma günü 72,4 idimDün protein günü gibi takılmaya başlamıştım.. Bugün 71,8 olmuşum teyteytey
Dünün menüsü
Sabah
2haslanmıs yumurta
Süzme peynır cay
Öğle akşam bir oldu
kıymalı yumurta cay
Su 2lt cıvarı
Bugün deeeee
Sabah kalktım bi bardak elma sirkeli su içtim.
Yarım saat sonra 3kepce corbamdan içtim1minnak mandalina.. şimdilik bu kadar
Gözün aydın ortim yoğurt diyetini ilk gün sonucuna baktinmiGünaydın kızlar.
Şifa diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?