- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.461
Insallah canim bakalimtüühh baya uzakmışız olsun tatile falan gelirsen eğer beklerim
Kız sen tartılmadın mı daha :)Insallah canim bakalim
Kız sen tartılmadın mı daha :)
Burdayız kaptanım aklın kalmasın hallederiz bizgünaydın kızlar
kilolar nerde hadi bakalım herkes tartıya
Ahaha fırsatçı mısın kızım senGrupta hamile var, paylaşımlara dikkat edelim, bu gebenin cani her an her şey isteyebilir
Haklısın tatlım ya nasıl düşünemedik zayıflama topiğine baklava getirmeyigebelik ihtimali olanlar da var ördekcim :) takıma bitepsi baklava getirmediniz ya kaptanlar
kilo bildirimim; 61,9 'u göremedim ama -1'deyim :)
w e n d y (63,4/62,4/1/%1,58)
morordek toplight inatettimolacak nilsub
Orticim neydi senin izin kilon??Günaydın kızlar...
Benimde tam 78 kg
Amanın amanınKız kimin gebe olma ihtimali var...anam dun uğramadım kim gebe.....
Ben biliyom niye böyle oluyor zayıflamak için tarçın kullanıyoruz bol bol ..
Tarçının afrodizyak etkisi varmış kızlar ondan herkes doğurur takımda bence...
Taktık biz bu karnıbaharaAaaa kızlar karnınahardan mantı yapıyorlarmış çok güzel görünüyor...
Kız benım hormonlar o yüzden halay çekiyo demekkiYok yalan değil hep bu tarçın yüzünden...
Kız orticim çok tarçın kullanma sonra hormonların isyan başlatıyorinatettimolacak
Günaydın l ar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 75.5
Bu hafta 73
- 2.5
℅3.31
Listeye gırıs yapalımmmmmmmmm
Gecen hafta:79
Bugun:77,5
Fark:1,5
Yüzde: 1,90
Günaydın bayanlar
Eski Kilo: 78.5
Yeni Kilo:77.3
Fark: 1.2 Kilo % 1.52
Umduğumdan az vermişim beni hiç tatmin etmedi bu miktar.Zaten bugün mens dönemine de girdim. Bu hafta inşallah ödemden balon gibi şişip + çıkmam. Çünkü benim artık eksilmeme lüksüm yok. Bu hafta için de 1 kilo hedef koydum kendime.
Sorma için içini yedi onun etkisini unutmamak lazımEmzırıyor olsam da tanışalım ıstedımmm
Dun o baklavayı yıyemedım ya o 1 kılo verdırtmıştır bana
Kız laf atma benim yavru ördek prensimeBi tane bebek yedim, ondan olabilir mi
Gunaydinlar suan cok yogunum giremiyom kizlar hemen yazip cikiyim
Gecen hafta:68.8
Bu hafta:68.5
Fark:_300 (% 0.43)
Eki Görüntüle 1904234
Asureye ve kabizliga ragmen yine iyi sanki
Hayatım bıldırımsız ayrılmamıştım hamilelikten dolayı ızın alarak ayrılmıştım***5. Takım 489. Etap***
tatlitambak (74,7/75,5/-0,8/-%1,07)
inatettimolacak (72,4/)
w e n d y (63,4/62,4/1/%1,58)
keremcemim (75,5/73/2,5/%3,31)
toz-pembe (68,5/68/0,5/%0,73)
azaydidem (73/)
KumraL_KrakeR (68,8/68,5/0,3/%0,44)
Pdr93 (78,5/77,3/1,2/%1,53) yeni üye başlangıç tarihi: 11 Ekim, başlangıç kilosu: 81.6, hedef kilosu: 60
servey (68/77,5/-9,5/-%0,20) 420. etapta hamilelikten dolayı bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 70'e bölündü
5. Takım Ortalama: %0
bsram_ (66,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 15 Ekim, başlangıç kilosu: 68, hedef kilosu: 50
matilda34 (69,9) eski nicki ses35, 477. etapta 10. takımdan izne ayrılan üye
nilsub (78,6/78/0,6/%0,76)
ebrusonmez (60,6/)
blanche_ea (58,9/)
btlbetul (67,1/)
morordek (60,5/61,4/-0,9)
toplight (75/74,2/0,8/%1,07)
Canım bildirimsiz derken o etapta kilo bildirmemissin, yoksa yazıyor hamilelik sebebiyle diyeHayatım bıldırımsız ayrılmamıştım hamilelikten dolayı ızın alarak ayrılmıştım
Gel bakim sen de cok merak ediyorum bu haftaki kilonu :)Ay sabah sabah coşmuşsunuz geneoku oku bitiremedim geliyom ben de birazdan
Heeee anladım 70 ne pekıııCanım bildirimsiz derken o etapta kilo bildirmemissin, yoksa yazıyor hamilelik sebebiyle diyeKilo bildirip bildirmeme durumuna göre bölme işlemi yapılıyor da o yüzden yazdım. 420. etapta kilo bildirmiş olsan 69'a bölünecekti.
İşte sen 420. etapta ayrılmışsın ya izne, şimdi de 489. etapHeeee anladım 70 ne pekııı
Ancak 70 kılo versem faydası olurdu takıma bu haftadaİşte sen 420. etapta ayrılmışsın ya izne, şimdi de 489. etap
489-420=69
O etapta kilo bildirmediginden 1 daha ekleniyor, 70
Alkışşşşşşşşşşşştebrik ederim kızlar kg verenleri beni de listeye eklermisin canım mezun olan üye diye bildirimim de
75/74,2/0.8/% yüzdeyi bilmiyom
sorma ya bi grip oldum 2 aydır 3 kere doktora gittim röntgende tahlillerde bişey yok ama geçmiyo geçer gibi oluyo sonra tekrar başa alıyo ne biçim iş anlamış değilim pazartesi gitmiştim doktora yeniden ilaç verdiNeyse o zaman o kadar kimyasala iyi bile vermişsin. Ben unuttum ne amaçlıydı bu ilaçlar.
Huuu hhuuuuuListeye gırıs yapalımmmmmmmmm
Gecen hafta:79
Bugun:77,5
Fark:1,5
Yüzde: 1,90
çok uzun yıllar geçmiş gibi hissediyorum hatırlamıyorum bile izin kilomuBurdayız kaptanım aklın kalmasın hallederiz biz
Ahaha fırsatçı mısın kızım sen
Haklısın tatlım ya nasıl düşünemedik zayıflama topiğine baklava getirmeyisen ver adını adresini gönderiyom hemen bi tepsi şekerim
Orticim neydi senin izin kilon??
Amanın amanın
Taktık biz bu karnıbahara
Kız benım hormonlar o yüzden halay çekiyo demekkinilgünüm sana bi not daha düşeyim. ben kanser çalışıyorum,ilaç etkisi olabileceğini düşündüğümüz kimyasallarımdan biri tarçın özlü kutusunu açıp deney yapmaya başlayınca tüm lab tarçın kokuyo bunlar hep etkiliyo beni demekki
Sorma için içini yedi onun etkisini unutmamak lazım
Kız laf atma benim yavru ördek prensimehepi topu 45gr yavrucak
Kız az mı??ay ben deliricem bacım günde 8 tane ilaç içiyorum 4 sabah 4 akşam şiştim balon gibi -600 sadece
Birde bi boy var rakibemde maşallah yaniSüpersinnn. Fıstık anne deyim o zaman ya 61 kilo anne mi olur ya. Anne dediğin en az 70 kilo olmalı.Şöyle bir heybeti olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?