- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.441
Günaydın l ar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 75.5
Bu hafta 73
- 2.5
℅3.31
Listeye gırıs yapalımmmmmmmmm
Gecen hafta:79
Bugun:77,5
Fark:1,5
Yüzde: 1,90
Günaydın bayanlar
Eski Kilo: 78.5
Yeni Kilo:77.3
Fark: 1.2 Kilo % 1.52
Umduğumdan az vermişim beni hiç tatmin etmedi bu miktar.Zaten bugün mens dönemine de girdim. Bu hafta inşallah ödemden balon gibi şişip + çıkmam. Çünkü benim artık eksilmeme lüksüm yok. Bu hafta için de 1 kilo hedef koydum kendime.
Emzırıyor olsam da tanışalım ıstedımmmtebrikler canım, yine süpersin
wauww, bize yok veremedim bilmem ne diyip 1,5 kilo veren servey hatun :) tebriklerrrr
tebrikleri canım, regl de o kadar şişmeyeceksin merak etme
Bi tane bebek yedim, ondan olabilir mi
hahahaha.Bi tane bebek yedim, ondan olabilir mi
kv ne dedi erkek deyince ...Bi tane bebek yedim, ondan olabilir mi
ay ben deliricem bacım günde 8 tane ilaç içiyorum 4 sabah 4 akşam şiştim balon gibi -600 sadeceMadem herkes hedef koyuyor o zaman bende 76 kiloyu hedef olarak belirledimmmm.
kv ne dedi erkek deyince ...
Bana foto yükletmeyin burayahahahaha.Tombul anne seni.
Eşim söyledi telefonda, sevinmiştir heralde :)) Ben konusmadım kendisiyle döndügümden beri :)kv ne dedi erkek deyince ...
Süpersinnn. Fıstık anne deyim o zaman ya 61 kilo anne mi olur ya. Anne dediğin en az 70 kilo olmalı.Şöyle bir heybeti olmalı.Bana foto yükletmeyin buraya
Neyse o zaman o kadar kimyasala iyi bile vermişsin. Ben unuttum ne amaçlıydı bu ilaçlar.ay ben deliricem bacım günde 8 tane ilaç içiyorum 4 sabah 4 akşam şiştim balon gibi -600 sadece
Şu anlık öyleyim de 71'i de görürüm belki sonlara dogru belli mi olurSüpersinnn. Fıstık anne deyim o zaman ya 61 kilo anne mi olur ya. Anne dediğin en az 70 kilo olmalı.Şöyle bir heybeti olmalı.
Günaydın l ar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 75.5
Bu hafta 73
- 2.5
℅3.31
Ya gruplarda ha bire detox yapıp duruyolar, bence hiç sağlıklı gitmiyodur o kilolarbizim takım bi şekilde diyetini uyguluyor habire kaçamak yapıp son 2 gün detox yapan yok :)
btlbetul dışında :) kaçamağı yapıyo ama detoxu yapmıyo hanfendi :) morordek ördekcim Betül'ü listeye alalım, kaçamak yapamaz o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?