- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.801
kız aklıma geldi de beni hatırlamazsan diye yazmadım , bu kim şimdi dersin felan diye korktumBeni sormamıştın diye trip atıyordum da kursağımda kaldı
bende iyiyim bitanem çok şükür yuvarlanıp gidiyorum...hem mecazi hem gerçek manadaNiyeyse sevindirik oldum..
İyiyim..
Sen nasılsın???
önünde 6 ay var,en kararsız insana bile yeter o süre rahat ol , bişey bulamazsan çirkin ördek koyarsınYok canim iste anca anca isim dusunecegiz hic aklımda da şu olsun bu olsun diye bi sey yoktu :) bi de zaten kararsiz bi insanim, nasil karar verip isim koyacagiz bilmemönerilere açığım :))
heee gııı aynı benfyzanur bu düşünceli ama kendini düşünüyo yani :))))
ahh ahh bir zamanlar senden zayıftım hatırlıyosun demikızlar ben hala 67,1 ile mıhh gibi çakılıp kaldım....
ya sonra koca buşamazsın betüş yetiyo takıma birde sen çıkma başımızanilsub napıyon kız yine bana cevaplar yok , nerde bu kadın nerde,kimlerlen arkadaşlık yapıyosun artık,kötü onlar bırak onları bana doğru ilerle, bana çay yap,kek yap,
niye bulamıyomuşumya sonra koca buşamazsın betüş yetiyo takıma birde sen çıkma başımıza
bi kurtaramadık aşureden paçamızıSlm kizlarrr napiosunuz ben bgun kendime odul ogunu yaptim ama insallah kotu yapmamisimdirasure dye dye sonunda banada yedirdiniz 1 kase aşure yedim
kaç gün bu senin ödül günlerin acaba
hee bende aynısını dedimödüle doymuyo hatun görende oscara aday sanıcak
Seni unutmak mümkün mü?kız aklıma geldi de beni hatırlamazsan diye yazmadım , bu kim şimdi dersin felan diye korktum
bende iyiyim bitanem çok şükür yuvarlanıp gidiyorum...hem mecazi hem gerçek manadabenim olmadığım zamandan beri kaç kilo verdin bakıyım ...:)
Her gun ödül mü olur yaaaa?Bugun odul gunum olsunnn muuu
6 ay yeter insallahönünde 6 ay var,en kararsız insana bile yeter o süre rahat ol , bişey bulamazsan çirkin ördek koyarsınkız olsa müge koy derdimde erkek bebe düşünmedim bak hiç
ayyy yerim senii çok tatlısınSeni unutmak mümkün mü?
Kaç kilo aldın desen daha mı iyi sanki
en kötü kocan vurur masaya elini yeter uleyyyynnnn ismi ....olacak der konu kapanırHer gun ödül mü olur yaaaa?
6 ay yeter insallahzor ya isim bulmak
en kötü kocan vurur masaya elini yeter uleyyyynnnn ismi ....olacak der konu kapanır
Ben nasil yogunum anlatamam sana.. 70sinirina geldim takildim orda bi de regliden aldim bu hafta isyan ettim verdim iste.. ozlettin kendini sen nerelerdeydin niye ara verdin??ayy evet nilgün bana doğru koştu koştu ,500 grm kala orda durduaramızda 5kg vardı yani düşün bu hafta onu ezip geçicem inşallah sen kilo vermişsin bu hafta çok sevindim. nasılsın napıyosun :) bende 100 grm verebildim bu hafta
Tabi hemen yapistiririz biz cevabimorordek inatettimolacak ay sizin bildirimler bana gelmedi sandım gelmiş ama ben nasıl gözden kaçırdım hiç anlamadım ya...niye cevap ayzmadılarki diye bi bakıyım dedim yazmışsınız
Kiz aksam oldu anca döndüm.. alisverise gittim bugun. Kocaaaa bi outleti gezdim kredi kartlarini patlattim geldim,batığım bu aygünaydın bebişim napıyosun
Oyle olmus.hayirlisi diyelim kaptanimayy güzel takımımın çıtır hatunları sizleri seviyorum ve de tebrik ediyorum
muhtesemsiniz
ama dena alıştırdınız haftaya da bekliyorum
özgecim dersaadet seni 0,08 puanla geçmiş çok üzüldüm ona ama sen kalbimizin birincisisin
Iyi aksamlar ortimgünaydın derecesi yüksek ortim
Hoşgeldin canim.. aynen ise yaradi caniminatettimolacak özgecim lahana işe yaramış, maşallah çok güzel eksi olmuşun
2.liğinide tebrik ederim cnm
Herkese iyi haftasonları kızlar
Sevgiler
Kizzz ben size before after yapicaktim bi el atam ona
bu nasıl bir dönüşmedir kızlar
Ayyy yap hadi cok merak ettimmmmKizzz ben size before after yapicaktim bi el atam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?