Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beni sormamıştın diye trip atıyordum da kursağımda kaldı
kız aklıma geldi de beni hatırlamazsan diye yazmadım , bu kim şimdi dersin felan diye korktum
Niyeyse sevindirik oldum..
İyiyim..
Sen nasılsın???
bende iyiyim bitanem çok şükür yuvarlanıp gidiyorum...hem mecazi hem gerçek manadabenim olmadığım zamandan beri kaç kilo verdin bakıyım ...:)

Yok canim iste anca anca isim dusunecegiz hic aklımda da şu olsun bu olsun diye bi sey yoktu :) bi de zaten kararsiz bi insanim, nasil karar verip isim koyacagiz bilmem önerilere açığım :))
önünde 6 ay var,en kararsız insana bile yeter o süre rahat ol , bişey bulamazsan çirkin ördek koyarsın kız olsa müge koy derdimde erkek bebe düşünmedim bak hiç

Seni unutmak mümkün mü?
Kaç kilo aldın desen daha mı iyi sanki

Ben nasil yogunum anlatamam sana.. 70sinirina geldim takildim orda bi de regliden aldim bu hafta isyan ettim verdim iste.. ozlettin kendini sen nerelerdeydin niye ara verdin??
morordek inatettimolacak ay sizin bildirimler bana gelmedi sandım gelmiş ama ben nasıl gözden kaçırdım hiç anlamadım ya...niye cevap ayzmadılarki diye bi bakıyım dedim yazmışsınız
Tabi hemen yapistiririz biz cevabi
günaydın bebişim napıyosun
Kiz aksam oldu anca döndüm.. alisverise gittim bugun. Kocaaaa bi outleti gezdim kredi kartlarini patlattim geldim,batığım bu ay
Oyle olmus.hayirlisi diyelim kaptanim
günaydın derecesi yüksek ortim
Iyi aksamlar ortim anca geldim eve ben gezmelerden daha guzel dereceler senin basina ortim
inatettimolacak özgecim lahana işe yaramış, maşallah çok güzel eksi olmuşun
2.liğinide tebrik ederim cnm

Herkese iyi haftasonları kızlar
Sevgiler
Hoşgeldin canim.. aynen ise yaradi canim

bu nasıl bir dönüşmedir kızlar
Kizzz ben size before after yapicaktim bi el atam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…