- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.841
Ole yapicam canim off aksam yemegi fln yemedm sadece asure yedm insallah yarina kilo almam dunku yogurtlu havucu yedkten snra 300 gr almistim cnkuBizim takım için şaşırtıcı valla :) hafta sonu böyle oluyoruz ama olsun seviyoruz takımımızı :)
inatettimolacak before after nerelerde özgecim :)
azaydidem aşure mi yedin sen hain kuzu :) afiyet olsun sınırlı izinli kullanmadan saf protein yap ama
medusa38 nerelerdesin canım? Oğlun nasıl?
nilsub kuzucum sen nasıl oldun?
morordek Arslan, pars, kerem, Ege, Deniz favorilerim. Çok arama seç içinden biri ya da ikisini :)
KumraL_KrakeR kumralım krakerim Nası geçti günün?
ebrusonmez polyannacım sen nasılsın, takımı sessiz bırakmamışsın bugün, eline sağlık :)
@btlbetul betüş menü paylaşsın :) yaz sıradan kaçamakları :)
servey kız kaçamakçı başı :) takımdan sesler geliyo bak, kaçamak var canımız çekiyo diyolar :)
Canim cok buyuk gecmis olsun rabbim acil sifalar versinMerhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedim
Bilirsin dışkapı çocuk hastanesinde ler ateşi orda da 38.5 olmuş ugrasiyolarmis dusurmeye ağızdan serum ilaç vermişler tahlil sonucu bekliyorlar
Tesekkur ederim inş daha iyi olacak ilaçları kullaniyoruZOle yapicam canim off aksam yemegi fln yemedm sadece asure yedm insallah yarina kilo almam dunku yogurtlu havucu yedkten snra 300 gr almistim cnku
Canim cok buyuk gecmis olsun rabbim acil sifalar versin
Tesekkur ederim cnmAyy çok geçmiş olsun.Allah şifa versin
Dun yapmadımm kı odullllHer gun ödül mü olur yaaaa?
6 ay yeter insallahzor ya isim bulmak
Keskem hergun olsaaakaç gün bu senin ödül günlerin acaba
hee bende aynısını dedimödüle doymuyo hatun görende oscara aday sanıcak
tatlım senin birinci olmana tabikii çok sevindim ama biz dünden beri özgeyi yüksek yüzdeyle hep birinci dediğimiz için üzüldüm sende kaçmışın 8. takımdan 4. takım benim ilk takımımdır bu aradaÜzüldün müüü ablaaaaaasevin ya ben de senin pıtırcığın sayılmaz mıyım
canım büyük geçmiş olsunMerhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedim
Bilirsin dışkapı çocuk hastanesinde ler ateşi orda da 38.5 olmuş ugrasiyolarmis dusurmeye ağızdan serum ilaç vermişler tahlil sonucu bekliyorlar
Saol canım daha uğraşıyorum inş düzelir antibiyotikleiyi akşamlar kızlarrr
tatlım senin birinci olmana tabikii çok sevindim ama biz dünden beri özgeyi yüksek yüzdeyle hep birinci dediğimiz için üzüldüm sende kaçmışın 8. takımdan 4. takım benim ilk takımımdır bu arada
canım büyük geçmiş olsun
Cok şükür guzel geçti canim kacamaksiz asuresizBizim takım için şaşırtıcı valla :) hafta sonu böyle oluyoruz ama olsun seviyoruz takımımızı :)
inatettimolacak before after nerelerde özgecim :)
azaydidem aşure mi yedin sen hain kuzu :) afiyet olsun sınırlı izinli kullanmadan saf protein yap ama
medusa38 nerelerdesin canım? Oğlun nasıl?
nilsub kuzucum sen nasıl oldun?
morordek Arslan, pars, kerem, Ege, Deniz favorilerim. Çok arama seç içinden biri ya da ikisini :)
KumraL_KrakeR kumralım krakerim Nası geçti günün?
ebrusonmez polyannacım sen nasılsın, takımı sessiz bırakmamışsın bugün, eline sağlık :)
@btlbetul betüş menü paylaşsın :) yaz sıradan kaçamakları :)
servey kız kaçamakçı başı :) takımdan sesler geliyo bak, kaçamak var canımız çekiyo diyolar :)
Gecmis olaun canm simdi nasilMerhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedim
Bugünkü menüm
Sabah
DukaN krep
Peynir
Çay
Akşam
Menemen
Domates çorbası
Su 2 lt
inatettimolacak nilsub morordek
aynen canım bende öyle aldım ya ,2şer üçer aldım hemdeAyy evet evet izin alınca olanlar oldu.
Bir bir aldım.
Şimdi tam gaz çalışıp vermeliyizaynen canım bende öyle aldım ya ,2şer üçer aldım hemde
Kızlar annem gidene kadar yoğunluk olur beni idare edin ama elimden geldigince gireceğim buraya.
gunaydinlar Hepiciginize
inatettimolacak özgeçmişi seni de tebrik ederim devamı hızla gelir insaallah
günaydın kızlar mutlu hafta sonları diliyorum hepinize :)
Günaydın günaydın günaydın güzel hanımlar.Merhaba kızlar benim için aşırı yoğun haftasonu devam ediyor. Keşke haftaiçi olsa diyorum. Bu arada regl devam ediyor o da saçma sapan zaten az az düzensiz. Bitene kadar tartılip moralimi bozmayacagim. Şu 75 ı bir göreyim gerisi gelecek de şuan balon gibi şiştim bildiğiniz inanılmaz tatlı krizleri geçiriyorum. Bunu günde 1 meyveli kutu yoğurtla geçirmeye çalışıyorum. Şu geçsin de bir düzenim otursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?