Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yazık o kocanın paralarına az ye az öyle okul derdi felan bırakmıştım grubu.bu hafta döndüm işte

Üzüldün müüü ablaaaaaa sevin ya ben de senin pıtırcığın sayılmaz mıyım

Oo kimsecikler yok mu hemen konuşalım gelenler okusun
Teşekkür ederim canım :))

Bizim takım için şaşırtıcı valla :) hafta sonu böyle oluyoruz ama olsun seviyoruz takımımızı :)

inatettimolacak before after nerelerde özgecim :)

azaydidem aşure mi yedin sen hain kuzu :) afiyet olsun sınırlı izinli kullanmadan saf protein yap ama

medusa38 nerelerdesin canım? Oğlun nasıl?

nilsub kuzucum sen nasıl oldun?

morordek Arslan, pars, kerem, Ege, Deniz favorilerim. Çok arama seç içinden biri ya da ikisini :)

KumraL_KrakeR kumralım krakerim Nası geçti günün?

ebrusonmez polyannacım sen nasılsın, takımı sessiz bırakmamışsın bugün, eline sağlık :)

btlbetul betüş menü paylaşsın :) yaz sıradan kaçamakları :)

servey kız kaçamakçı başı :) takımdan sesler geliyo bak, kaçamak var canımız çekiyo diyolar :)

Merhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedim
Bilirsin dışkapı çocuk hastanesinde ler ateşi orda da 38.5 olmuş ugrasiyolarmis dusurmeye ağızdan serum ilaç vermişler tahlil sonucu bekliyorlar

Aman kuzum burda konuşmasalar çıkıyo işte bi yerden karşımıza onlar iradeye sahip çıkıcaz yapacak bişi yok, hele senin gelinlik motivasyonun var ki en yüksek senin olur :)

Aa çok çok geçmiş olsun, yanında da yoksun aklın oradadır şimdi allahım acil şifalar versin hiç kıyamam yavrularımıza

Ben midesindir diyordum ama kulağında enfeksiyon çıkmış ilaç alıyorlar gelirler birazdan

aynı canım ya alçak sürünme yapıyorum hala anlamadım bişeyyy

geçmiş olsun canım ya inşallah düşer kuzucuk iyi olur

Teşekkür ederim canım. Sen dukana devam mı ediyon?

Ayy çok geçmiş olsun.Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…