- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #215.821
Vallahi yaabi kurtaramadık aşureden paçamızı
yazık o kocanın paralarına az ye azBen nasil yogunum anlatamam sana.. 70sinirina geldim takildim orda bi de regliden aldim bu hafta isyan ettim verdim iste.. ozlettin kendini sen nerelerdeydin niye ara verdin??
Tabi hemen yapistiririz biz cevabi
Kiz aksam oldu anca döndüm.. alisverise gittim bugun. Kocaaaa bi outleti gezdim kredi kartlarini patlattim geldim,batığım bu ay
Oyle olmus.hayirlisi diyelim kaptanim
Iyi aksamlar ortimanca geldim eve ben gezmelerden daha guzel dereceler senin basina ortim
Hoşgeldin canim.. aynen ise yaradi canim
Kizzz ben size before after yapicaktim bi el atam ona
Oto galeri canimVuuvv ne iş yapıyor ki eşin?
Üzüldün müüü ablaaaaaaayy güzel takımımın çıtır hatunları sizleri seviyorum ve de tebrik ediyorum
muhtesemsiniz
ama dena alıştırdınız haftaya da bekliyorum
özgecim dersaadet seni 0,08 puanla geçmiş çok üzüldüm ona ama sen kalbimizin birincisisin
Oo kimsecikler yok mu hemen konuşalım gelenler okusunİyi akşamlar kızlar, pek kimsecikler yok bugün anlaşılan, geçmişi okumak pek bi kısa sürdü :)
littlecoffeedoc canım tebrik ederim, böyle devam et süpersin :)
Oo kimsecikler yok mu hemen konuşalım gelenler okusun
Teşekkür ederim canım :))
Merhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedimBizim takım için şaşırtıcı valla :) hafta sonu böyle oluyoruz ama olsun seviyoruz takımımızı :)
inatettimolacak before after nerelerde özgecim :)
azaydidem aşure mi yedin sen hain kuzu :) afiyet olsun sınırlı izinli kullanmadan saf protein yap ama
medusa38 nerelerdesin canım? Oğlun nasıl?
nilsub kuzucum sen nasıl oldun?
morordek Arslan, pars, kerem, Ege, Deniz favorilerim. Çok arama seç içinden biri ya da ikisini :)
KumraL_KrakeR kumralım krakerim Nası geçti günün?
ebrusonmez polyannacım sen nasılsın, takımı sessiz bırakmamışsın bugün, eline sağlık :)
btlbetul betüş menü paylaşsın :) yaz sıradan kaçamakları :)
Hayır ben onu kastetmedim. Yani mesela işte menüsünde olmayan ama çok muhabbeti yapılan boll kalorili besinler. Bu arada yaprak sarmasının 1 porsiyonu 120 cal. Diyetisyenlerinde bir öğünde yarim ya da 1 porsiyon izin verdiği bir yemek.
Merhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedim
Bilirsin dışkapı çocuk hastanesinde ler ateşi orda da 38.5 olmuş ugrasiyolarmis dusurmeye ağızdan serum ilaç vermişler tahlil sonucu bekliyorlar
Ben midesindir diyordum ama kulağında enfeksiyon çıkmış ilaç alıyorlar gelirler birazdanMerhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedim
Bilirsin dışkapı çocuk hastanesinde ler ateşi orda da 38.5 olmuş ugrasiyolarmis dusurmeye ağızdan serum ilaç vermişler tahlil sonucu bekliyorlar
Saol cnm inş düzelir bir an önce çocuklar hasta oldu mu dayanamiyoruzAa çok çok geçmiş olsun, yanında da yoksun aklın oradadır şimdiallahım acil şifalar versin hiç kıyamam yavrularımıza
aynı canım ya alçak sürünme yapıyorum hala anlamadım bişeyyyBizim takım için şaşırtıcı valla :) hafta sonu böyle oluyoruz ama olsun seviyoruz takımımızı :)
azaydidem aşure mi yedin sen hain kuzu :) afiyet olsun sınırlı izinli kullanmadan saf protein yap ama
morordek Arslan, pars, kerem, Ege, Deniz favorilerim. Çok arama seç içinden biri ya da ikisini :)
ebrusonmez polyannacım sen nasılsın, takımı sessiz bırakmamışsın bugün, eline sağlık :)
servey kız kaçamakçı başı :) takımdan sesler geliyo bak, kaçamak var canımız çekiyo diyolar :)
geçmiş olsun canım ya inşallah düşer kuzucuk iyi olurMerhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedim
Saol cnm çocuklar işte hasta olmadan buyumuyorlargeçmiş olsun canım ya inşallah düşer kuzucuk iyi olur
Saol cnm çocuklar işte hasta olmadan buyumuyorlar
Amin çok çok aminAllah dermansız dert vermesin inşallah ne bize ne evlatlarımıza
Ayy evet evet izin alınca olanlar oldu.ayyy yerim senii çok tatlısınkıııııııııızzzzz kilomu aldın ,nasıl aldın niye aldın diyete sende mi ara verdin ben gibi
Teşekkür ederim canım. Sen dukana devam mı ediyon?Bizim takım için şaşırtıcı valla :) hafta sonu böyle oluyoruz ama olsun seviyoruz takımımızı :)
servey kız kaçamakçı başı :) takımdan sesler geliyo bak, kaçamak var canımız çekiyo diyolar :)
Ayy çok geçmiş olsun.Allah şifa versinMerhaba cnm oğlan hasta giremedim pek bende eşim işten gelince doktora götürdü ben büyük oğlum uyuduğu için gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?