- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #215.921
Demi ama bak aynı şeyi yazmışızHeyecanlandım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demi ama bak aynı şeyi yazmışızHeyecanlandım![]()
Ama süpersin müthiş ya gerçektenEvet evet soldaki komple benim
Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra
morordek
toplight
nilsub
ebrusonmez
KumraL_KrakeR
btlbetul T tatlitambak @keremcemim @w e n d y @Pdr93
toz-pembe
servey
azaydidem
fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
yuhhhhh nasıl verdin kız okadar kiloyu muhteşemmmm ötesiiiiiEvet evet soldaki komple benim
Ay cenemize vurur arkalarda kalir sonra nerde resim demeyin diye aklima geleni etiketliyom siradan ona göre.. duyan duymayana gosterir sonra
morordek
toplight
nilsub
ebrusonmez
KumraL_KrakeR
toz-pembe
servey
azaydidem
fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
bende utandım sonradan sorma ya
Evet evet soldaki komple benim
morordek
toplight
nilsub
ebrusonmez
KumraL_KrakeR
toz-pembe
servey
azaydidem
fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
morordek
toplight
nilsub
ebrusonmez
KumraL_KrakeR
toz-pembe
servey
azaydidem
fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
yuhhhhh nasıl verdin kız okadar kiloyu muhteşemmmm ötesiiiii![]()
inatettimolacak bebeğim azmine hayran kaldım ,nazar değmesin :)
Yoookkk artik yaaacokk gzelsin masallahh boylu poslu gzel hatunsun
aman nazar degmesin canim bidaha kilo almazsn insallahhh
![]()
Ay teşekkürler hepinize kizlar.. Birer dal masallahinizi alirim artik, masallah bağaSüpersınnnnnn super szmın zaferı dıyoruz bunaaaaa
Soldakı fotonun içine sagdaki sıgar aslındaaAy teşekkürler hepinize kizlar.. Birer dal masallahinizi alirim artik, masallah bağa![]()
Baslarda sıkı spor yaptim ama 1,5 aydir yapamiyorum okul yuzunden ama bu hafta kasicam biraz dönmek istiyorum spor ritmime.. kacamak yaptigim da sayilidir gercekten bogazimizi tutunca gitmemesi icin bi sebep yok..
Hatta yazdiklariniz o kadar iyi geldi ki spor yapmaya gidiyorum.. tutmayin olum beni![]()
![]()
Iııınnnnn ınnnnnnnnAy teşekkürler hepinize kizlar.. Birer dal masallahinizi alirim artik, masallah bağa![]()
Baslarda sıkı spor yaptim ama 1,5 aydir yapamiyorum okul yuzunden ama bu hafta kasicam biraz dönmek istiyorum spor ritmime.. kacamak yaptigim da sayilidir gercekten bogazimizi tutunca gitmemesi icin bi sebep yok..
Hatta yazdiklariniz o kadar iyi geldi ki spor yapmaya gidiyorum.. tutmayin olum beni![]()
![]()
WwwuuwwwEvet evet soldaki komple benim
morordek
toplight
nilsub
ebrusonmez
KumraL_KrakeR
toz-pembe
servey
azaydidem
fyzanur
Eki Görüntüle 1904987
Geri dönüş yok onlarda :))bende utandım sonradan sorma yaşuraya mesaj silme yeri koymuyolarki pişman olduklarımızı silsek
![]()
Yürü be kim tutabilir seniiAy teşekkürler hepinize kizlar.. Birer dal masallahinizi alirim artik, masallah bağa![]()
![]()
morordek
toplight
nilsub
ebrusonmez
KumraL_KrakeR
toz-pembe
servey
azaydidem
fyzanur
Eki Görüntüle 1904987