Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçen sana sordum ama görmedin mi vitamin kullansam ama kilo aldırmasıntavsiye edebileceğin varmı

canım vitamin ilaçları ister istemez iştahı açıyor ama bende etkilemedi şahsen, yiyecekler sınırlı olduğundan acıktıkça protein almış oldum aslına bakarsan.. öyle tavsiye verebileceğim vitamin de çok yok, pharmaton almıştım eşime, enerjisini bayaa artırdı o mesela, supradyn de güzel, bana sorarsan ben elevit içiyorum :) baktım içeriği en yüksek vitaminler onda, hamileler içiyosa bende içerim dedim içiyom valla, sende al iç ondan :)

ya aslında karatay çok kolay yapabilsek seninle

valla ben kendi çapımda bu gün başladım bakalım devamını getirebilmek önemli....

yazayım bu günkü menümü

sabah
1 bardak limonlu su

1 hş yumurta
1 salatalık
1 domates

ara 2 kayısı + 1 ceviz

öğlen
1 kase yoğurt
1 ufak hş patates
1 salatalık

ara
1 salatalık

akşam
1 kase yoğurt

su : 2 lt

sppor da jillian olucak...

menüye uyucam da spor geçe kalcak gibi....

ay bende sevmiyorum içmiyorum normalde ama iyileşemediğim için içsem mi diyorum

ay bende sevmiyorum içmiyorum normalde ama iyileşemediğim için içsem mi diyorum

vitaminin kötüsü olmaz canım, dene bi enerjin artıcaktır, zaten d vitamini ve demirin kilo vermedeki önemi çok büyük, içimden geri geliyo sanki ama içiyorum zorla valla koca ilacı

kız menüde bişi yok resmen ama iyi bi başlangıç yine de, uyarsın inşallah betüşüm gece de olsa jilianını yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…