- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.061
yok bacım ben yanlış anlamam ne istersen söyleyebilirsinsen epeydir normal diyet yapıosun ondan söylemiştim, sen yanlış anlama asıl, kendini daha iyi bilirsin tabi sen.
geçen sana sordum ama görmedin mi vitamin kullansam ama kilo aldırmasıntavsiye edebileceğin varmısen epeydir normal diyet yapıosun ondan söylemiştim, sen yanlış anlama asıl, kendini daha iyi bilirsin tabi sen.
he valla görmedimyok canım metabolizma meselesi, benim şimdiye kadar elma dışında ne kaçamağımı gördün acaba :)
geçen sana sordum ama görmedin mi vitamin kullansam ama kilo aldırmasıntavsiye edebileceğin varmı
ya aslında karatay çok kolay yapabilsek seninle
ay bende sevmiyorum içmiyorum normalde ama iyileşemediğim için içsem mi diyorumcanım vitamin ilaçları ister istemez iştahı açıyor ama bende etkilemedi şahsen, yiyecekler sınırlı olduğundan acıktıkça protein almış oldum aslına bakarsan.. öyle tavsiye verebileceğim vitamin de çok yok, pharmaton almıştım eşime, enerjisini bayaa artırdı o mesela, supradyn de güzel, bana sorarsan ben elevit içiyorum :) baktım içeriği en yüksek vitaminler onda, hamileler içiyosa bende içerim dedim içiyom valla, sende al iç ondan :)
ay bende sevmiyorum içmiyorum normalde ama iyileşemediğim için içsem mi diyorum
valla ben kendi çapımda bu gün başladım bakalım devamını getirebilmek önemli....
yazayım bu günkü menümü
sabah
1 bardak limonlu su
1 hş yumurta
1 salatalık
1 domates
ara 2 kayısı + 1 ceviz
öğlen
1 kase yoğurt
1 ufak hş patates
1 salatalık
ara
1 salatalık
akşam
1 kase yoğurt
su : 2 lt
sppor da jillian olucak...
menüye uyucam da spor geçe kalcak gibi....
kız menüde bişi yok resmen ama iyi bi başlangıç yine de, uyarsın inşallah betüşüm gece de olsa jilianını yap..
elevitmi alayım şimdivitaminin kötüsü olmaz canım, dene bi enerjin artıcaktır, zaten d vitamini ve demirin kilo vermedeki önemi çok büyük, içimden geri geliyo sanki ama içiyorum zorla valla koca ilacı
kolay gelsin yeme bacım yemeeeeeeinşallah erken çıkabilirm neyse ben şu işleri bitireyim.... mucckk öpüldünüz...
Zaten senin gibi bebeli hatun bu saatte yatsana kuzu uyurken açım diye bağırcana..
Ahanda açlıktan sıyırdı...
elevitmi alayım şimdi
yok kız para ile alırımda bende içmiştim elevit hamile iken alayım bariben içiom ölmedim, al da iç eleviti :) ödemiyo devlet zaten hamile olmayanlarda, içine sinmiyosa pharmaton ya da supradyn all day al.
kız ağlaynca kalkarsın sende butun gece emicek diye ayaktamı kalıcanKim emzırcek nilguncum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?