Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrr
dün akşam üzeri geldik bursadan
Bu takımın kaptanı nerdeeee yavvv
kızım kv ye gittik yaa 1 gün bakmayayım demiştim nete

özge cim muhteşem olmuşsun ben bu sabah tarytıldım sonuç felaket bursada yediklerim cuma gün wc ye çıkmıştım en son halen benimle olunca pek parlak değil keyfim yok o yüzden bi de işyerinde can sıkıcı olaylar var o yüzden bu hafta çok aktif olamayabilirim haa bursanın acısı fena çıkacak sabah kalktım leslie 1 mile ile güne başladım

hahah, deli kız, sabah ne yedin? napıcaksın karnabaharı?

raporumu akşama vericiğim sabret... karnıbaharı kısır yapçam inşallah ama akşam kaçta çıkarım meçhul... yarısını da haşlar buzluğa atarım büyük çünkü acaba buzlukta dayanır mı deniciğim...

kv görünce sinirdenmi yedin triliçeyi

bende canım bakalım yarın ne olucak geliyomuymuş 76

gelicek nilgüncüm gelicek, kız sen şöyle güzel bi detox mu yapsan? bak ayran aşı detoxunu çok yapasım var benim de dukana hiiiç uymuyo 2 gün yapsan sabah kahvaltını yapıosun onda??

gelicek nilgüncüm gelicek, kız sen şöyle güzel bi detox mu yapsan? bak ayran aşı detoxunu çok yapasım var benim de dukana hiiiç uymuyo 2 gün yapsan sabah kahvaltını yapıosun onda??
ay yok yapmıştık biz ördekimle o zayıfaladı ben şiştim yaramadı bana ayran aşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…