- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.401
7 li demesinde olsun verirsin sen hem bekle ortini ordaBana sınav streslerı bana buhranlar dosttlaaaaarr dostlaaaarrrdün spor dengelı beslenmeye ragmen bugun yıne artı cıktım ya la 69,8 diyiii bu tartı
senin yarin var evlenAaa ayakkabıya isim miii.. Ben ben???
Bende 2gundur 5ten sonra birşey yemiyorum hemen vermeye başladım...
ben senin gibi diyet yapsam alırım kesin yaa, sadece 6'dan sonra yemeyerek dürümler pilavlar, mümkün değil valla bravo :) bi de eş durumu var tabi, zaten saat 5'e anca eve gidiom, hiç yemek yiyemeyiz bu durumda eşimde geç geliyo
Tebrik ediyorum kızlar süpersinizz.. vücut alışınca akşam yediğimizde rahatsızlık olmaya başlıyor akşam yemeğinin gereksiz ve fazla olduğunu anlıyoruzbanada görenler zayıflamışsın demeye başladı .. güzel duygu bee
aynen öyle canım, aslında bunu hep yapmakta fayda var, diyette değilken de, bi önceki öğünü güzel yediysen sonrakini hafif geçireceksin, tartıdan hiç kopmayacaksın, kendi kendini devamlı takip edeceksin işte
bişi sorcam sana, hiç çılbır yaptın mı sen? burda bi ablamız yapmış çok güzel diyo, sen denemişsindir kesin :)
ay yok anacım sen daha çok beklersin herkesin adı silinir seninki yazıldığı gibi kalır....
azcık vasfiyelik yapayım
anam yakamı kurtaramıyomnerden olsuun çalçeneller :))) lankamı çaldın zaten çok kıskanıyorumfyzanur sen benim kıskanç olduğumu bilmiyo musun
Kız gel aşağılarda buluşalım7 li demesinde olsun verirsin sen hem bekle ortini orda
Kız evlenemiyoz iştesenin yarin var evlen
betüş ne yapsın yari bilem yok sen daha evlende betüşün adını yaz dicem ama sendede silinmez
ya istersen suda çıkan kalemle yaz o gün sular kesilir o dereceKız gel aşağılarda buluşalım
Kız evlenemiyoz işteben betüşümü kurşun kalemle yazıcam önce ben evlenirsem hatta çekip resim atıcam
ya istersen suda çıkan kalemle yaz o gün sular kesilir o derece
Kız gel aşağılarda buluşalım
Kız evlenemiyoz işteben betüşümü kurşun kalemle yazıcam önce ben evlenirsem hatta çekip resim atıcam
hahahahahah şaka şaka sen 55 kilo ol bulcam ben sana koca hazır sarışı olmuşsun kaparlar vallahiayyyy ne fenasın turşumu mu kurcan :)) zayıflıyom burda güzel olcam ben :)))
Patladı gıttııııı
Kahveler ıkı olsun nilgunummmben koca bir fincan tarçınlı kahve yapıp geliyorum kızlar
ne olcak senin bu hali hahahaahahPatladı gıttııııı
heh ben de tam dicektim kahveyi duyunca gelir diyeKahveler ıkı olsun nilgunummm
ay yanındada 1 hurma mis oldu valla oturdum içiyorum buyrun kahvemde çok güzel.. eminönünden yolladı abim yeni çekilmiş misssssKahveler ıkı olsun nilgunummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?