- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.501
Slm kizlarrrr yahu sizin hiziniza yetisilmiyo dunden beri ugrayamadim bu nedir arkadas 20 sayfa birikmis el insaf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kizlarrrr yahu sizin hiziniza yetisilmiyo dunden beri ugrayamadim bu nedir arkadas 20 sayfa birikmis el insaf![]()
benden 5. takıma gelsinnnn homini gırtlak![]()
Dedıgın ölçüde yaptımmm sekerrKız çok atmıcaksın azcık çokmu attın...
DoymuşmuşşşlBende cılbırımı yedim ımmmm miss yanında 1dilim kepek ekmeği yedim oh doydum şükür...![]()
kız çocuk okldan gelince ver yesin sen yemeAyservey haklısın bacım...
Kızlar şimdi komşum irmik helvası getirmiş bol fıstıklı sıcacık ne yapsam kendimi balkondan atsam mı...
Burda bu şekilde çok dağıtıyorlar yapıp ay karşı komşumda habire katmer yapıp dağıtıyor yine sacı yakmış bahçeye tıkır tıkır açıp duruyo hamuru birazdan yollar...ağlıyorum şuan..![]()
dukan amca fransa da nerden bilsin kuru fasülyeyi ondan yasaktır bilse yasaklarmıydı?ayy yemekte de kurufasulye pilav varmış, mis gibi koktu, off dukan amca offf, fasulyede protein, onu niye yasaklarsın olaaa![]()
hahah ben ölçü vermedim özge verdiDedıgın ölçüde yaptımmm sekerr
seninde gözün doysun ne diyim bacımDoymuşmuşşşl![]()
dukan amca fransa da nerden bilsin kuru fasülyeyi ondan yasaktır bilse yasaklarmıydı?
Hiii alan neydi kuzucumKız sınav var diyomm ohuyomm ben diyom yüksek lisans diyomgeçen gün tez konumu bile anlattım ya
![]()
kanser çalışıyorum şeker,bu sene bitecek inşallah bakalım sonra neler olacak
![]()
moleküler biyoloji ve genetik canım.. kanser genetiği üzerine çalışıyorum şu anda.. @w e n d y de sormuştu ona da cevap olsun.. ne bilmek istiyosun şekerHiii alan neydi kuzucum
Öğurdummmmmhahah ben ölçü vermedim özge verdiben azcık serpiyorum cezvede kaynamaya yakın o kadar ...
![]()
betüşüm su içiyom da az önce biskrem yidim 2 tane dövecen mi beni şimdisiz de için su da için... döverim bak... aç ve asabiyim hırlıyorum hırrrr....![]()
Ben deeeeyeşil çay içiyom
kız naptın ya o kadar kötü olabilemezz..Az önce dusundum de bebek var dıye spor yapamıyorum
Öğurdummmmm![]()
betüşüm su içiyom da az önce biskrem yidim 2 tane dövecen mi beni şimdi![]()
kız naptın ya o kadar kötü olabilemezz..
temam
oburbaşı benim ben bile yemiyorum.... çaklıt teklif eden arkadaşı paraladım.... sen nasıl yersin nasılll.....
2 x 100 zıp sana.....