- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.521
Ben begenmedım belkı deee damlasızlı daha hoşuma gdyr mesela herkesın zevkı ayrııkız naptın ya o kadar kötü olabilemezz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben begenmedım belkı deee damlasızlı daha hoşuma gdyr mesela herkesın zevkı ayrııkız naptın ya o kadar kötü olabilemezz..
benm fıncanım mınık fıncanlarla 1,5su alıyo,ona 2tatlı kasıgına yakın kahve koyuyorum,cay kasıgının ucuyla da tarcın koyup pişiriyom. yarım cay kasıgı kadar.. servey naptı milmiyomkim bilir ne kadar kattı :))
Tatlı kasıgının ucuyla tarcın, 1,5 tatlı kasıgı kahve doğru degıl miiikim bilir ne kadar kattı :))
Leeeeeyyynnn aynı işteeeeebenm fıncanım mınık fıncanlarla 1,5su alıyo,ona 2tatlı kasıgına yakın kahve koyuyorum,cay kasıgının ucuyla da tarcın koyup pişiriyom. yarım cay kasıgı kadar.. servey naptı milmiyom![]()
Leeeeeyyynnn aynı işteeeee
Valla yapti suan hala artidayim dun sebzeprotein yaptim az gtmis bu onumdeki 3 gun saf protein yapcam 3+3 devam etcem hem hizli gider sklmamda bozmicam ama soz verdigim gbinerdesin sen kaçamakçı başı :) eksilere döndün mü? çaklıtlar yapacağını yaptı mı :)
yok ya sınanıyorum bugun kızım okuldan gelirken birsürü şey almış 2 tanede piko kucağıma attı sana aldım diye ben onlara onlar bana bakıyor![]()
Iyo yapmissn canim masallahhAz önce dusundumm spor salınuna gıdemıyorum mınnoştan dolayı dısarda cıkıp yuruyemuyorum bebışle hava soğuk napsam dıye dusunuyordummm kıııı
actım telden damat halayını, ama tek basına halay oynaman için bır nedenın olmalı(kacık olmalısın o ayrı
) dusundum şarkı zaten hıkayeyı anlatıyor, kendımı evlenmek ısteyen ama daha abısı evlenemedıgı için evlenemeyen bırı olarak hayal ettım, hersey daha kolay olduu
15-20 dk oynadım ooohhhh supermiş, alkış kısmında kızım da gülü gülüverdı
içinden dıyordur ALLAH IM NIYE BEN YAAAA
![]()
Aynennnnnsana hitap etmiyo demek zorlama bence :))
ahanda delirdiAz önce dusundumm spor salınuna gıdemıyorum mınnoştan dolayı dısarda cıkıp yuruyemuyorum bebışle hava soğuk napsam dıye dusunuyordummm kıııı
actım telden damat halayını, ama tek basına halay oynaman için bır nedenın olmalı(kacık olmalısın o ayrı
) dusundum şarkı zaten hıkayeyı anlatıyor, kendımı evlenmek ısteyen ama daha abısı evlenemedıgı için evlenemeyen bırı olarak hayal ettım, abısı evlenınce coşuyor tabı sıra ona gelıyor dıye, boyle hersey daha kolay olduu
![]()
canım sen neden leslie bacıyı yapmıyon ben bu sabah 2 mil yaptım 30 dk sürdü mesela dışarıya çıkamayınca telden yaptımAz önce dusundumm spor salınuna gıdemıyorum mınnoştan dolayı dısarda cıkıp yuruyemuyorum bebışle hava soğuk napsam dıye dusunuyordummm kıııı
) dusundum şarkı zaten hıkayeyı anlatıyor, kendımı evlenmek ısteyen ama daha abısı evlenemedıgı için evlenemeyen bırı olarak hayal ettım, abısı evlenınce coşuyor tabı sıra ona gelıyor dıye, boyle hersey daha kolay olduu
![]()
ahahahah yemicem kız diyene bak...ye vasfşye yeee sen 80 e doğru git biz sana el sallarız.....
Hatırlarsan o ben de basen yapmıştı yan kısım ozellıkle, damat halayı daha coşkulu kaptanımmmcanım sen neden leslie bacıyı yapmıyon ben bu sabah 2 mil yaptım 30 dk sürdü mesela dışarıya çıkamayınca telden yaptım
betüşüm su içiyom da az önce biskrem yidim 2 tane dövecen mi beni şimdi![]()
Leeeeeyyynnn aynı işteeeee
yok ya sınanıyorum bugun kızım okuldan gelirken birsürü şey almış 2 tanede piko kucağıma attı sana aldım diye ben onlara onlar bana bakıyor![]()
Az önce dusundumm spor salınuna gıdemıyorum mınnoştan dolayı dısarda cıkıp yuruyemuyorum bebışle hava soğuk napsam dıye dusunuyordummm kıııı
![]()
Cok iyi. Şekerin benim uzerimdeki en temel etkisi bol bol kiloomoleküler biyoloji ve genetik canım.. kanser genetiği üzerine çalışıyorum şu anda.. @w e n d y de sormuştu ona da cevap olsun.. ne bilmek istiyosun şekerilaç öncülü olmasını beklediğimiz maddelerle ilgili protein mekanizmaları üzerine etkisini çalışıyorum diyeyim özet olarak
![]()
valla yedim birinibiskrem mi? çok severim, aklımıza düşürdüğünden bi 100 daha zıp zıp yap
damak tadı canım, yapcak bişi yok.
ayy pikoyuda çok severim
hahaha, kabullenicektir zamanla naapsın yawrucak![]()