Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nerdesin sen kaçamakçı başı :) eksilere döndün mü? çaklıtlar yapacağını yaptı mı :)
Valla yapti suan hala artidayim dun sebzeprotein yaptim az gtmis bu onumdeki 3 gun saf protein yapcam 3+3 devam etcem hem hizli gider sklmamda bozmicam ama soz verdigim gbi ;)

:ıslık:Az önce dusundumm spor salınuna gıdemıyorum mınnoştan dolayı dısarda cıkıp yuruyemuyorum bebışle hava soğuk napsam dıye dusunuyordummm kıııı:ıslık:actım telden damat halayını, ama tek basına halay oynaman için bır nedenın olmalı(kacık olmalısın o ayrı:KK71:) dusundum şarkı zaten hıkayeyı anlatıyor, kendımı evlenmek ısteyen ama daha abısı evlenemedıgı için evlenemeyen bırı olarak hayal ettım, abısı evlenınce coşuyor tabı sıra ona gelıyor dıye, boyle hersey daha kolay olduu:KK70::KK70::KK70:15-20 dk oynadım ooohhhh supermiş, alkış kısmında kızım da gülü gülüverdı:KK71:içinden dıyordur ALLAH IM NIYE BEN YAAAA:mad::mad::KK70::KK70:

:ıslık:Az önce dusundumm spor salınuna gıdemıyorum mınnoştan dolayı dısarda cıkıp yuruyemuyorum bebışle hava soğuk napsam dıye dusunuyordummm kıııı:ıslık:actım telden damat halayını, ama tek basına halay oynaman için bır nedenın olmalı(kacık olmalısın o ayrı:KK71:) dusundum şarkı zaten hıkayeyı anlatıyor, kendımı evlenmek ısteyen ama daha abısı evlenemedıgı için evlenemeyen bırı olarak hayal ettım, hersey daha kolay olduu:KK70::KK70::KK70:15-20 dk oynadım ooohhhh supermiş, alkış kısmında kızım da gülü gülüverdı:KK71:içinden dıyordur ALLAH IM NIYE BEN YAAAA:mad::mad::KK70::KK70:
Iyo yapmissn canim masallahh :KK70::KK70:

:ıslık:Az önce dusundumm spor salınuna gıdemıyorum mınnoştan dolayı dısarda cıkıp yuruyemuyorum bebışle hava soğuk napsam dıye dusunuyordummm kıııı:ıslık:actım telden damat halayını, ama tek basına halay oynaman için bır nedenın olmalı(kacık olmalısın o ayrı:KK71:) dusundum şarkı zaten hıkayeyı anlatıyor, kendımı evlenmek ısteyen ama daha abısı evlenemedıgı için evlenemeyen bırı olarak hayal ettım, abısı evlenınce coşuyor tabı sıra ona gelıyor dıye, boyle hersey daha kolay olduu:KK70::KK70::KK70:15-20 dk oynadım ooohhhh supermiş, alkış kısmında kızım da gülü gülüverdı:KK71:içinden dıyordur ALLAH IM NIYE BEN YAAAA:mad::mad::KK70::KK70:
ahanda delirdi:KK70::KK70::KK70::KK70:

canım sen neden leslie bacıyı yapmıyon ben bu sabah 2 mil yaptım 30 dk sürdü mesela dışarıya çıkamayınca telden yaptım

Geeçe. Cuma hedefe ulasınca kendıme odul olarak bısey almıştım bu hafta da 76,9 olursam ödullendırcem kendımııı

betüşüm su içiyom da az önce biskrem yidim 2 tane dövecen mi beni şimdi :110:

biskrem mi? çok severim, aklımıza düşürdüğünden bi 100 daha zıp zıp yap :63:

Leeeeeyyynnn aynı işteeeee

damak tadı canım, yapcak bişi yok.

yok ya sınanıyorum bugun kızım okuldan gelirken birsürü şey almış 2 tanede piko kucağıma attı sana aldım diye ben onlara onlar bana bakıyoro_O

ayy pikoyuda çok severim o_O

hahaha, kabullenicektir zamanla naapsın yawrucak :KK48::KK48:

moleküler biyoloji ve genetik canım.. kanser genetiği üzerine çalışıyorum şu anda.. @w e n d y de sormuştu ona da cevap olsun.. ne bilmek istiyosun şeker :KK66: ilaç öncülü olmasını beklediğimiz maddelerle ilgili protein mekanizmaları üzerine etkisini çalışıyorum diyeyim özet olarak :KK66:
Cok iyi. Şekerin benim uzerimdeki en temel etkisi bol bol kiloo

biskrem mi? çok severim, aklımıza düşürdüğünden bi 100 daha zıp zıp yap :63:

damak tadı canım, yapcak bişi yok.

ayy pikoyuda çok severim o_O

hahaha, kabullenicektir zamanla naapsın yawrucak :KK48::KK48:
valla yedim birini :oops::mad: olsun helva ile katmer yemedim öyle avutayım kendimi saat 5 gibi 1 bardak ayran tamam

Back
X