- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.481
At kendını balkondan atttttAyservey haklısın bacım...
Kızlar şimdi komşum irmik helvası getirmiş bol fıstıklı sıcacık ne yapsam kendimi balkondan atsam mı...
Burda bu şekilde çok dağıtıyorlar yapıp ay karşı komşumda habire katmer yapıp dağıtıyor yine sacı yakmış bahçeye tıkır tıkır açıp duruyo hamuru birazdan yollar...ağlıyorum şuan..
Yok ıstrn 6 da cıkıyor esım gelıp oturması 7 yı buluyor ben 9 da uyumuyorum ztnn
hayret yardıma çağırmadın, geliyodum bende
haklısın yaakış günü 7 çok geç bana valla, 9 da uykum geliyo zaten, senin bebiş var uyumadığından normaldir 7 sana..
Yemedim canım yemicem çılbır yapayım kendime birazdan 5'i bir arada içiyorum şuan....akşamada kuru fasulye salata ayran ımmmm ...At kendını balkondan attttt
Uzuldum senın adınaaaa
Şimdı ye oğlen yemek yeme aksamı da erken bıtur benceee
***5. Takım 480. Etap***Özge müsait olunca kaç kiloda çıkmışım izne bir bakar mısın ben telden giriyorum...
Tecrubelerını aktarsana bıze kanserle ılgılıııKız sınav var diyomm ohuyomm ben diyom yüksek lisans diyomgeçen gün tez konumu bile anlattım ya kanser çalışıyorum şeker,bu sene bitecek inşallah bakalım sonra neler olacak
Tunaydin hanimlar
Anam neler donmus buralarda cilbirlar asureler irmik tatlilari kendimi yemek topiginde sandm bi an
servey asure kraliçesi bendim kiz ama sende bana yaklastin hee neyseki asure ayi bitmis bulunmakta
Ben bu sabah tartida +100 ciktm niye anlams degilim aksam pizza yemedimki
Abovvvvv pizza mı + 100 mu fururum senııTunaydin hanimlar
Anam neler donmus buralarda cilbirlar asureler irmik tatlilari kendimi yemek topiginde sandm bi an
servey asure kraliçesi bendim kiz ama sende bana yaklastin hee neyseki asure ayi bitmis bulunmakta
Ben bu sabah tartida +100 ciktm niye anlams degilim aksam pizza yemedimki
Evet canım bitti bu sene için ...***5. Takım 480. Etap***
nilsub (75/74,1/0,9/%1,20) izne ayrılmak istiyor
nilsub nilgünüm 26 ağustosda ayrılmışsın. son kilo 74,1 demişsin.. bu arada dönünce izin hakkın dolmuş olacak sanırım. Kaptanım bakar daha doğrusunu
Evet bulgur ve buğday hariç hepsi serbest bulgurda belli bir sure sonra sebest etli nohut etli kuru fasulye hepsi serbest tam bize uyuyor yani.. Hele yeşil mercimeğin herşeyini yapın diyor.. Daha ne desin teyzem....
Karıştırdın kız ben karatayı severim başından beri mantıklı buluyorum...söylediklerini başkasıdır oo...sen sevmezdin karatayı :))
Kız çok atmıcaksın azcık çokmu attın...
Bende cılbırımı yedim ımmmm miss yanında 1dilim kepek ekmeği yedim oh doydum şükür...
Sağol canım sanada afiyet olsun cılbır tam dukan amcalık....afiyet olsun kuzucum, akşama bende yicem inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?