- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #216.641
kızlar servey fotoyu sikdiği için ban yemiş ben size demiştim foto buraya eklemeyin diye gözünüzü seveyim ok mi
Aaa ciddi mi... nerden anlamışlar hemencik:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar servey fotoyu sikdiği için ban yemiş ben size demiştim foto buraya eklemeyin diye gözünüzü seveyim ok mi
Süpersin ya
Hızına yetişilmiyor.
Iyi geceler kızlar ben de yatıyorum....
sabaha bol bol eksiler le uyanin insaallah
Bir musibet bin nasihatten iyidir yanii :))68 i görünce paçalarım tutuştu tabi :))
68 i görünce paçalarım tutuştu tabi :))
Amin amin aminIyi geceler kızlar ben de yatıyorum....
sabaha bol bol eksiler le uyanin insaallah
Annen gidince toparlarsın canım.Ah ah ben de 3 gün önce ne gördüm bir bilsen ama demeye korkuyorum o derece yani.
benim de pacalardan dona kadar tutuştuydu yani
Bir musibet bin nasihatten iyidir yanii :))
Ah ah ben de 3 gün önce ne gördüm bir bilsen ama demeye korkuyorum o derece yani.
Ben lc waikiki sen almıştım zıbın gibi olanlardan gayet memnunum 2 yıl oldu hiç bozulmadı sert yapılı olanlar çok rahatsız ediyor surekli yiyemezsin ama benim aldıklarım öyle degilKızlar ben bu aralar korse almaya taktım kafayı. Benim tüm kilom bel bölgesinde kol ve bacaklarım ince. 58 kiloya en bile belim incecik değildi. Bu korseler epey şekil verip toparlıyormuş. Önerisi olan var mı?
Saol cnm kuru fasulyede bana hiç gelmiyor bir lkez yedikten sonra ertesi gün +800 yapmıştıaysecim oğlunun iyi olmasına sevindim canım
betüş dukan bize uymuyo bacım baksana adam kurudasülyrye bile yasak diyo
pdr canım korse konusunda hiç bilgim yok
nilgün sabah erken kalkcan yat kızım bende yatıyom iyi gecelere
Ama 2 kilo verdim diyip sakın bırakma en az 60'a in bu sefer :))çok üzüldüm 68 e gerçekten.... 70 lere geri dönüş başlamıştı.......
telafi edelim yerleşmeden yoksa kötü....
Saol cnmAyy Allah kolaylık versin canım.Bebişede şifalar.
Malum hem karbo hemde şişkinlık yapıyor.Saol cnm kuru fasulyede bana hiç gelmiyor bir lkez yedikten sonra ertesi gün +800 yapmıştı![]()
Bir gün zayifken neler yemedigimi hatirladimMalum hem karbo hemde şişkinlık yapıyor.
Ortim bize nazar değdi ikimizde diyette koltuk sıkı bir donus lazimAh ah ben de 3 gün önce ne gördüm bir bilsen ama demeye korkuyorum o derece yani.
Ortim bize nazar değdi ikimizde diyette koltuk sıkı bir donus lazim
kızz malatyalı mısın yoksaSabah tartiyi çok merak ediyorum... cumartesi annem gidiyor bende onunla malatya ya gideceğim. Teyzem ve anneannemler var bir kaç gün orada bir kaç gün de kaynana da kalacam. Eşimi bırakıp gidecem. O almaya gelebilirse gelecek