Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben bu aralar korse almaya taktım kafayı. Benim tüm kilom bel bölgesinde kol ve bacaklarım ince. 58 kiloya en bile belim incecik değildi. Bu korseler epey şekil verip toparlıyormuş. Önerisi olan var mı?
Ben lc waikiki sen almıştım zıbın gibi olanlardan gayet memnunum 2 yıl oldu hiç bozulmadı sert yapılı olanlar çok rahatsız ediyor surekli yiyemezsin ama benim aldıklarım öyle degil

aysecim oğlunun iyi olmasına sevindim canım
betüş dukan bize uymuyo bacım baksana adam kurudasülyrye bile yasak diyo
pdr canım korse konusunda hiç bilgim yok
nilgün sabah erken kalkcan yat kızım bende yatıyom iyi gecelere
Saol cnm kuru fasulyede bana hiç gelmiyor bir lkez yedikten sonra ertesi gün +800 yapmıştı :-)

Ortim bize nazar değdi ikimizde diyette koltuk sıkı bir donus lazim

Evet canım 15 gün kadar sanki benim diyet olmadı gibi. 3 gündür sıkı asıldim. Tekrar dönüşü yaptım. Hadi sen de yarın sıkı bir dönüş yap bakalım.
Cocouklarin hasta olmasi zaten perişan ediyor bizi. Allah onlara sağlık versin.
kim olursa olsun Nerede olursam olayım. Bu diyet bozulmaya cak artık. 65 e düşen kadar. Tam gaz devam

Sabah tartiyi çok merak ediyorum... cumartesi annem gidiyor bende onunla malatya ya gideceğim. Teyzem ve anneannemler var bir kaç gün orada bir kaç gün de kaynana da kalacam. Eşimi bırakıp gidecem. O almaya gelebilirse gelecek
kızz malatyalı mısın yoksa
kızlar servey fotoyu sikdiği için ban yemiş ben size demiştim foto buraya eklemeyin diye gözünüzü seveyim ok mi
:KK45: yorumunu bi kaç kere okumak zorunda kaldım anlamak için meğersem sildiği demek istemişsin ah şu akıllı telefonlarr :KK70:

günaydınn ahalii

dünkü menümü yazayım hemen

sabah 3 dilim dana macar salam 1 dilim tb ekmeği ile
1 fincan şekersiz sütsüz kahve

öğlen
2 biber dolması 2 kase tavuk çorbası yoğurt ekmeksiz

ara 1 şekersiz türk kahvesi

akşam yemek yemedim ama roka tere marul yeşillik limonlamıştım eşime yemeğin yanına bitirmedi çöpe gitmesin diye yeşillikleri yedim

sabah işe gelirken 35 dk yürüdüm
eve giderken 15 dk yürüdüm
akşam 100 ip atladım

nilsub nilsub toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak

Back
X