- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.881
bende yılbaşına 68 olurmuyumki ay çok çok istiyorum ooooo 68'i benim olsunkasım sonunda 69 u görmek istiyorum sizce olur mu kızlar hatta 68 i
Kaptanım bence siz cumaya 73.1 olacaksınız.ebru beni de tahmin ert şekerim bu sabah 74,2 idim ptesi 75,5 tum
Bence sen artık açıldın 61'e kadar duraklamazsın.inşallah yaa devam edebilirim duraklama olmaz inşallah....
Bakalım hangisi tutacak.ben 73,6 diyorum :)
Haftasonu artılarınız 3 gün yemiş sizden.ağzın bal yesin betüşüm
ctesi işyerinden 30 hatun kızılcahamama gidecez 1 gece kalmalı inş abartmam bu sefer ptesi 1,5 kg fazlayla gelmek istemiyom tekrar sil baştan olmasın
Kaptanım siz asıldığınız zaman gerçekten hakkıyla yapıyorsunuz.kasım sonunda 69 u görmek istiyorum sizce olur mu kızlar hatta 68 i
bende yılbaşına 68 olurmuyumki ay çok çok istiyorum ooooo 68'i benim olsun
kızlar bu sabah
1 muz 2 yumurtadan mantarlı omlet bol limonlu maydanoz 1 kk peynir
şimdi 1 elma 1 gün kurusu kayısı 1 hurma sade tarçınlı türk kahvesi
akşama ne yesem bilemedim
evde kuru fasulye var yemek istemiyorum zati şişim
laaaaaaannnnnnnnnnnnn sen hep bozuyon bozmasan 50'li rakamları görmüştün ben bile döndüğümde 82 dim şimdi 77 leri gördüm düşün 5 kilo vermişim sen zaten 5 kilo versen görcen 59'uöpücem
ebrusonmez ebruşum telli baba gibi olmuşsun, kuzum bana da bu hafta 60,9, önümüzdeki hafta da 59,9 görmeyi nasip eder misin :)
Çeliktede kızartma olmuyor. Benim 3 büyük 3 küçük teflon var. Ve bir sette çelik.Ama hep teflon kullanırım.Kız ben de ne varsa atıyorum. Teflon kullanmıyorum. Sadece 1 tane var. Geri kalan tüm seti attım çöpe en iyisi çelik tencereler
muzlu omlet mi yaptın kızzz??
olmaz gidip beş göbek atman lazım önce :)))
yok erken kalktım 1 muz yedim kahvaltı hazırlayamadım pazara gidip geldim üzerine kahvaltı yaptım hemde meyve yemek istiyorum canım yya hastayım ya en azından gündüzlerimuzlu omlet mi yaptın kızzz??
laaaaaaannnnnnnnnnnnn sen hep bozuyon bozmasan 50'li rakamları görmüştün ben bile döndüğümde 82 dim şimdi 77 leri gördüm düşün 5 kilo vermişim sen zaten 5 kilo versen görcen 59'u
bana piko yedin diyene bak en azından 5 kilo verdim sen dahada aldınyahu veremdim iştahım çok açıktı öyle böyle değil.... kuduz köpek gibi oluyom kendime lafım geçse benim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?