- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.841
akşam yememek kilo kontrolü için çok işe yarıyor umarım istediğin sonuca ulaşırsın canım..ben sadece akşamları yememeye çalışıyorum bide düzenli spor yapıyorum.. tabi bunlara yeni başladım:)
Ben teflonlarımı da atmıştım.Yazık oldular.aynen canım elde yıkamak gerek ona gıcık oluyorum çelik olanları atıyorum makina yıkıyor ne güzel ama seramik olanları elde yıkıyorum mecburen
Hoşgeldin.kızlar 90 kilodan 65 kiloya düşüp tekrar 73 kiloya çıkmış bir insan olarak beni de aranıza alır mısınız? tekrar kilo vermem lazım vee bunun içinde motivasyona ihtiyacım var.
Ayy öylede çok zor amaayy benim kocam öyle işte kırmızı et yemezz allahtan tavuk ve balık yiyo
Kızın gözünü korkutuyon hemengel gel kilo vermiyeni dövüyoz :)))
canım bisürü ilaçkullanıyorsun olabilir eğer kist falan yoksaen son kadın doğuma ne zaman gitmiştin?ya sormayın kızlar bende 15 gün önce reglim bitmişti dün akşam dan beri yeniden başladı anlamadım neden böyle oldu...dün sabah 77.2 bu sabah 78.4 çüşşş dimi bu kadarmı şiştim..
canım bugün son günü 2 kasımda banım kalkacak demişti belki akşama doğru geliray ne yapayım en masum iştah kesici kahve kahveninüzerine @servey gelirdi ama malum ban yemiş hatun
canım şu an bizim listemiz dolu eğer listeye girmeden betüş gibi devam etmek istersen kapmız açık biz liste haricide bir grup olarak birbirimizin takibini yapıyoruz tatlım listeye girmek için bi süre beklemen gerekebilir çünkü ilk boşalacağı zamankızlar 90 kilodan 65 kiloya düşüp tekrar 73 kiloya çıkmış bir insan olarak beni de aranıza alır mısınız? tekrar kilo vermem lazım vee bunun içinde motivasyona ihtiyacım var.
BAk ben ne söylesem sen altını görüyorsun.66.00 :))))
BAk ben ne söylesem sen altını görüyorsun.
HoşbuldukHoşgeldin.
Bu tempoyla gidersen 1 hafta sonra görürsün.64 ü bir görsem rahatlıcam :)))
En son çok oldu kaptanım hatırlamıyorum bile...en sevmediğim kadın doğum bolumu...canım bisürü ilaçkullanıyorsun olabilir eğer kist falan yoksaen son kadın doğuma ne zaman gitmiştin?
canım bugün son günü 2 kasımda banım kalkacak demişti belki akşama doğru gelir
canım şu an bizim listemiz dolu eğer listeye girmeden betüş gibi devam etmek istersen kapmız açık biz liste haricide bir grup olarak birbirimizin takibini yapıyoruz tatlım listeye girmek için bi süre beklemen gerekebilir çünkü ilk boşalacağı zamanmatilda34 var diğer takımların eleman ihtiyacı var sen nasıl istersen tatlım
Ben ben kaç olurum cumaya dersin...Bu tempoyla gidersen 1 hafta sonra görürsün.
Hoş geldin canım biz biraz kalabalık bir takımı sohbetlere katıl daha iyi tanışırız ..Hoşbulduk
Ben en son nişanlıyken gitmiştim. Özelde bile deli gibi sıra var yaEn son çok oldu kaptanım hatırlamıyorum bile...en sevmediğim kadın doğum bolumu...
wawww betüş iyi gidiyon bende bu sabah cuma günki kiloma gelmiştim bakalım cumaya kadar ne kadar daha gidecek66.00 :))))
git ama ihmal etme ya da bu ay geçsin önümüzdeki ay gene erken ya da geç gelirse gidersinEn son çok oldu kaptanım hatırlamıyorum bile...en sevmediğim kadın doğum bolumu...
Bugun 77 idin demi?Ben ben kaç olurum cumaya dersin...
Aslında aksatmamak lazım.wawww betüş iyi gidiyon bende bu sabah cuma günki kiloma gelmiştim bakalım cumaya kadar ne kadar daha gidecek
git ama ihmal etme ya da bu ay geçsin önümüzdeki ay gene erken ya da geç gelirse gidersin
Ne heyecanlısi kız ben böyle tombik iken hiç heyecanlı gelmiyor şuan.oo az kalmış beybii ne heycanlı yaa aklıma geldi benim o zamanlarım burda düğündaşlarımla toğikte ne heycanlar paylaşıyorduk hey gidi günler
Ay yok dun 77.2 bugün 78.4 şişmişim davul gibi...Bugun 77 idin demi?
Ona göre tahmin edeyim. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?