Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben sadece akşamları yememeye çalışıyorum bide düzenli spor yapıyorum.. tabi bunlara yeni başladım:)
akşam yememek kilo kontrolü için çok işe yarıyor umarım istediğin sonuca ulaşırsın canım..
şuan takım kaptanımız ve yardımcıları yok geldikleri zaman sana yardımcı olurlar takıma giriş konusunda

ya sormayın kızlar bende 15 gün önce reglim bitmişti dün akşam dan beri yeniden başladı anlamadım neden böyle oldu...dün sabah 77.2 bu sabah 78.4 çüşşş dimi bu kadarmı şiştim..
canım bisürü ilaçkullanıyorsun olabilir eğer kist falan yoksaen son kadın doğuma ne zaman gitmiştin?
ay ne yapayım en masum iştah kesici kahve kahvenin üzerine @servey gelirdi ama malum ban yemiş hatun
canım bugün son günü 2 kasımda banım kalkacak demişti belki akşama doğru gelir
kızlar 90 kilodan 65 kiloya düşüp tekrar 73 kiloya çıkmış bir insan olarak beni de aranıza alır mısınız? tekrar kilo vermem lazım vee bunun içinde motivasyona ihtiyacım var.
canım şu an bizim listemiz dolu eğer listeye girmeden betüş gibi devam etmek istersen kapmız açık biz liste haricide bir grup olarak birbirimizin takibini yapıyoruz tatlım listeye girmek için bi süre beklemen gerekebilir çünkü ilk boşalacağı zaman matilda34 var diğer takımların eleman ihtiyacı var sen nasıl istersen tatlım

En son çok oldu kaptanım hatırlamıyorum bile...en sevmediğim kadın doğum bolumu...

wawww betüş iyi gidiyon bende bu sabah cuma günki kiloma gelmiştim bakalım cumaya kadar ne kadar daha gidecek
En son çok oldu kaptanım hatırlamıyorum bile...en sevmediğim kadın doğum bolumu...
git ama ihmal etme ya da bu ay geçsin önümüzdeki ay gene erken ya da geç gelirse gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…