- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #216.861
Aaa burda devlet hastanesinde her salı çarşamba oluyor çokda güzel ilgileniyorlar eğer bir sorun gorurse balıkesire gel diyor çok buyuk araştırma hastanesi var oraya.. Burda doktor sorunu yok dahiliye acil çocuk doktoru dişçi genel cerrah sürekli var burda bir kadın doğum 2gunBen en son nişanlıyken gitmiştim. Özelde bile deli gibi sıra var ya
Kadın doğuma gitmek çok çok zor.
Zaten burada özel hastane yok.Devlette de kadın dr yok.
Bence cumaya 76.8 ve aşağısı gelirsin.Ay yok dun 77.2 bugün 78.4 şişmişim davul gibi...
Ayy ne güzel yaAaa burda devlet hastanesinde her salı çarşamba oluyor çokda güzel ilgileniyorlar eğer bir sorun gorurse balıkesire gel diyor çok buyuk araştırma hastanesi var oraya.. Burda doktor sorunu yok dahiliye acil çocuk doktoru dişçi genel cerrah sürekli var burda bir kadın doğum 2gun
Eki Görüntüle 1906359
Kızlar yeni aldığım krep tavası efsane çıktı hiç yağsız yapıştırmıyor mantarlı omletim...
tatlıtambakta yapmıştı ama görmediler demekki..
servey yakalanmış
ebru beni de tahmin ert şekerim bu sabah 74,2 idim ptesi 75,5 tumBence cumaya 76.8 ve aşağısı gelirsin.
İnşallahh
Bu tempoyla gidersen 1 hafta sonra görürsün.
Ay yok dun 77.2 bugün 78.4 şişmişim davul gibi...
ebru beni de tahmin ert şekerim bu sabah 74,2 idim ptesi 75,5 tum
ağzın bal yesin betüşümben 73,6 diyorum :)
Ben teflonlarımı da atmıştım.Yazık oldular.
Bence cumaya 76.8 ve aşağısı gelirsin.
İnşallahh
kasım sonunda 69 u görmek istiyorum sizce olur mu kızlar hatta 68 i
kasım sonunda 69 u görmek istiyorum sizce olur mu kızlar hatta 68 i
ağzın bal yesin kızzzz.......Bence cumaya 76.8 ve aşağısı gelirsin.
İnşallahh
ay zor oluyor benim hamilelikte doktorlarım erkekti sezeryan oldum zaten ama diğer hastalıklar için kadın doktora giderim...Ayy ne güzel ya
Ben hamilelikte burada ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Erkek dr var ama ben kadın dr ye bilemuayene olmadım şimdiye kadar.
hahahahaha pardonAfiyet olsun canım çok güzel görünüyor.
Ifsa etmeyin kiz beni... susun bakim
Slm kuşlar dun telefonun kirildi o sebepten giremedim simdi tabletten giriyom buda amma zormus ya bak mesela ben kizlar yazdim kus yazmis duzeltemiyomda
laaaaaaaaaaaaan bir pikodan 1 kilomu aldım baa baa laflara bağğğğ....hee pikodan değil yani....
hahah dimi ama orjinal lahana iç yağlı olur diğerleri çakma lahana...Bu arada nilgune katiliyorum iç yagsz lahana olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?