- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.361
Ayy ciddi mi???Bulyonu tavuk derılerınden yapıyorlar dıye bılıyorummmonun yerıne et suyu mu kullandam canımm
İğğrennççç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ciddi mi???Bulyonu tavuk derılerınden yapıyorlar dıye bılıyorummmonun yerıne et suyu mu kullandam canımm
Kuzucum yarısmam yasak ya ztn kaptan kızıyor ztn espiri olsun dıye sey ettıydımmmBuna fırsatçılık deniyor sanırım..![]()
Bendrde var ama dgru olctugunu dusunmuyrum nedenseBende de tartısı var canım ama bir türlü ayarını yapıp ölçmedim.Ne tembelim ya
Çok güzellKızlar buhun ki menum.
sabah
Domates salatalık 1 yeşil biber
1 catal peynir
2 catal yumurta
1 lokma ekmek
öğlen
2 haşlanmış yumurta beyazı
1 kase salata
akşam
tavuk sote nin tavuklarından yedim
salata
su 2.5 lt
Spor yok
Ödem çayı bt ki çayı
medusa38 @inatettimolacak
nilsub
İnş bizde seni mezun ederiz müneccimbaşıAhh tambağım ahh
Kimler geldi geçti..
Saysam roman olur.
Kaç orti mezun ettimm.Bu arada @morordek de benim ortimdi.
Arkdaşlar Ebrunun rakibi mezun oluyor diyip rakibem oluyordu düşün.![]()
Aa sen inceciksin kız bel yok basen nerde gayet hoşsunEki Görüntüle 1906890
Kızlar şimdi çektim basenler gitmiş dimi biraznilsub
medusa38
azaydidem @w e n d y T tatlitambak @toplight aklıma gelenleri etiketledim
Giriyorum galiba :))Bu hafta girersin inşallah
Bende evdeki bitince almam diyordum.Şimdi hiç kullanmam.Hiç kullanmam öyle şeyler ben
Anladım zaten kızKuzucum yarısmam yasak ya ztn kaptan kızıyor ztn espiri olsun dıye sey ettıydımmm![]()
Tavuk bulyon değil et bulyon onu neden yapıyorlar kiBulyonu tavuk derılerınden yapıyorlar dıye bılıyorummmonun yerıne et suyu mu kullandam canımm
Ben ayarını bile yapmadım..Bendrde var ama dgru olctugunu dusunmuyrum nedense![]()
At çöpe attttBende evdeki bitince almam diyordum.Şimdi hiç kullanmam.![]()
Bılmıyorum ama saglıklı degıl hayatım yaa hep katkı malzemeleri vardur. İçinde kullanma derım benTavuk bulyon değil et bulyon onu neden yapıyorlar ki
Çok güzell
Gelsin74.2
Hahhhaaa adım müneccim oldu..İnş bizde seni mezun ederiz müneccimbaşı
Osmanlıda bu bir meslektir bu aradapadisahlar savaşa gitmeden onlara danisirdi bizim savaşta yarın herkes sana danışır artık bu kilo düşmanıyla nasıl savaşırız diye
![]()
Kız bir pensilin yesen iyi olacan aslındaKızlar yarın doktora gidicem geç gelirim merak etmeyin...
Artık midem tutmaz zaten.At çöpe atttt
Çin tuzu diyorlar aslındaBılmıyorum ama saglıklı degıl hayatım yaa hep katkı malzemeleri vardur. İçinde kullanma derım ben