- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.441
Canim insallah cok onemli bsey yoktr sen hamilesin canini kimsenin skmasna izn verme bebisin etkilenmesnGunden gune daha iyi oluyorum canim, teşekkür ederim ilgin icin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim insallah cok onemli bsey yoktr sen hamilesin canini kimsenin skmasna izn verme bebisin etkilenmesnGunden gune daha iyi oluyorum canim, teşekkür ederim ilgin icin![]()
Güzel menü sendede 3 takıntısımi var![]()
Istedıgın kdr vermış ol senı bırkaç haftaya kalmaz gececeğimi sen de bılıyorsun sahnurummm![]()
Benım için sabaha dair bır tahmın alayım![]()
bi ara onu da deneyeyim öğle yemeklerini genelde evden götürüyom da
sen öyle san eski şahnur yok yılbaşında 65 veya altı olmazsam ne olayım bu seferki iddia eskileri gibi değil ama
neyse ben yattım kg bildirenler beni etiketlesin listeyi sabah iyerinde eklerim cepten uğraşamam
Boyun çok iyi hedef 65 miBenim hedef 1 ocak 65. Neler reddediyirum bir bilsen ah ah ama hedefe ulaşıp korumaya geçmek istiyorumaartık.
Bizde yarın ağlayacağız.
Ay kızlar bu ödevler beni yedi bitirdi bu nedir ya hafta içi 8 sayfa ödev çocuk bitap düştü lahana midemi büzüştürdü bitse de yatsak modundayım
Boyun çok iyi hedef 65 mi
Yok ya ağlamayızBizde yarın ağlayacağız.
Maaşallah kuran öğrenmiş kaç yaşındaDaha benim ki okula başlamadi ama kursa gidiyor. Kuran okuyor. Cidden şimdiden düşünüyorum ilk okulda bu kkızla napcam ben. Kıyafetlerini veriyorum giy diye aradan yarım saat geçer gider bakarım. Yatakta zipliyor ya da oyun oynuyor. Allah Annelere sabır versin.
E bişey kalmamış sen ne diyeti yapıyosunEvet canım 62 diyordum ama 65 olsam yeter bana ben biraz etli bütün sevıyorum da kendimi... 10 kilo kaldi
Bence sen netten araştır.Çünkü aramızda emziren yok.Emzırırken neden yesılcay ıcılmıyor etıketlıyerek yazar mısınız
Yok ya ağlamayız
Maaşallah kuran öğrenmiş kaç yaşında
1. sınıf zormuş ya oyun çağındaki çocuk daha bunlar bu kadar da ödev verilmezki
E bişey kalmamış sen ne diyeti yapıyosun
Ya belki metoyu yavaşlattığı doğrudur.Sonuçta kabızlıktan da anlaşılıyor.Aynen kadın keşke hiç başlamasaydıniz filan dedi şok oldum.Bakalım 2 hafta sonraki kontrole kadar kaç kilo vereceğim. @KumraL_KrakeR
Hadi yaebrusonmez o geçti galiba 100 grm farkla![]()
O listelerde zor oluyo bravo ne kadar verdin 6 günde5.5 yaşında canım. Çok şükür öğrendi. 1. Cüzdeyiz.
Arkadaşın çocuğunu görüyorum ödevler çok fazla. Yazık gerçekten de Miniklerin
Evet canım az kaldı. Yarın 6. Günüm olacak seyda coskun listeleri yyapıyorum genelde.
haftaya memlekete gidiyorum 1 haftalik. Protein +sebze yapacam
Çözdünüz değil mi problemleri ?Gunden gune daha iyi oluyorum canim, teşekkür ederim ilgin icin![]()
Bı kac gunun yazmadım menü bugun unutmuşum ortimOrtim beni niye etiketlemiyorsun menülerin de. Bekliyorum artık.
Şikayet etme kanki bak benim olum okul cagında ama gidemiyor otizmden dolayı normal cocuklar gıı gı taradı de 10 sayfa odevı olaydıAy kızlar bu ödevler beni yedi bitirdi bu nedir ya hafta içi 8 sayfa ödev çocuk bitap düştü lahana midemi büzüştürdü bitse de yatsak modundayım