Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bi ara onu da deneyeyim öğle yemeklerini genelde evden götürüyom da

sen öyle san eski şahnur yok yılbaşında 65 veya altı olmazsam ne olayım bu seferki iddia eskileri gibi değil ama
neyse ben yattım kg bildirenler beni etiketlesin listeyi sabah iyerinde eklerim cepten uğraşamam

Benim hedef 1 ocak 65. Neler reddediyirum bir bilsen ah ah ama hedefe ulaşıp korumaya geçmek istiyorumaartık.

Ay kızlar bu ödevler beni yedi bitirdi bu nedir ya hafta içi 8 sayfa ödev çocuk bitap düştü lahana midemi büzüştürdü bitse de yatsak modundayım

Daha benim ki okula başlamadi ama kursa gidiyor. Kuran okuyor. Cidden şimdiden düşünüyorum ilk okulda bu kkızla napcam ben. Kıyafetlerini veriyorum giy diye aradan yarım saat geçer gider bakarım. Yatakta zipliyor ya da oyun oynuyor. Allah Annelere sabır versin.

Bizde yarın ağlayacağız.
Yok ya ağlamayız
Daha benim ki okula başlamadi ama kursa gidiyor. Kuran okuyor. Cidden şimdiden düşünüyorum ilk okulda bu kkızla napcam ben. Kıyafetlerini veriyorum giy diye aradan yarım saat geçer gider bakarım. Yatakta zipliyor ya da oyun oynuyor. Allah Annelere sabır versin.
Maaşallah kuran öğrenmiş kaç yaşında
1. sınıf zormuş ya oyun çağındaki çocuk daha bunlar bu kadar da ödev verilmezki

Yok ya ağlamayız

Maaşallah kuran öğrenmiş kaç yaşında
1. sınıf zormuş ya oyun çağındaki çocuk daha bunlar bu kadar da ödev verilmezki

5.5 yaşında canım. Çok şükür öğrendi. 1. Cüzdeyiz.
Arkadaşın çocuğunu görüyorum ödevler çok fazla. Yazık gerçekten de Miniklerin

E bişey kalmamış sen ne diyeti yapıyosun

Evet canım az kaldı. Yarın 6. Günüm olacak seyda coskun listeleri yyapıyorum genelde.
haftaya memlekete gidiyorum 1 haftalik. Protein +sebze yapacam

Aynen kadın keşke hiç başlamasaydıniz filan dedi şok oldum.Bakalım 2 hafta sonraki kontrole kadar kaç kilo vereceğim. @KumraL_KrakeR
Ya belki metoyu yavaşlattığı doğrudur.Sonuçta kabızlıktan da anlaşılıyor.
Ama çok güzel kilo verdin.Senin az zamanın var.Gelinlik bakma işi yorucu ve uzun sürüyor. Ne kadar hızlı ve çok verirsen senin için kar. Bence diyetisyenin verdiği liste dukan kadar verdirmesse o zamn dukana devam et. Koruma aşamasında da diyetisyenle devam edersin.

5.5 yaşında canım. Çok şükür öğrendi. 1. Cüzdeyiz.
Arkadaşın çocuğunu görüyorum ödevler çok fazla. Yazık gerçekten de Miniklerin

Evet canım az kaldı. Yarın 6. Günüm olacak seyda coskun listeleri yyapıyorum genelde.
haftaya memlekete gidiyorum 1 haftalik. Protein +sebze yapacam
O listelerde zor oluyo bravo ne kadar verdin 6 günde
Benimki de 6.5 yaşında işte yazık onada bizede seneye daha rahat olur inşallah

Ay kızlar bu ödevler beni yedi bitirdi bu nedir ya hafta içi 8 sayfa ödev çocuk bitap düştü lahana midemi büzüştürdü bitse de yatsak modundayım
Şikayet etme kanki bak benim olum okul cagında ama gidemiyor otizmden dolayı normal cocuklar gıı gı taradı de 10 sayfa odevı olaydı

Back
X