- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.421
Güzel menü sendede 3 takıntısımi var![]()
Allah ın hakkı 3 tür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel menü sendede 3 takıntısımi var![]()
Tamam evlenince de uç çocuk yaparsın senAllah ın hakkı 3 tür :)
Cevızli borek nedır sahnurummkızlar menüm
sabah
1 dilim cevizli börek
1 yumurta
öğle
yeliş mercimekli salata 1tabak
akşam
2 çinekop
salata
2adet badem (komşuya gitmiştim neleri reddetim bilseniz antepten gelmiş kuru baklava kavala kurabiyesi envai çeşit kuruyemiş)
su 2 lt civarı
spor 75-80dk tempolu yürüyüş
heyecanla sabahki kg mu bekliyom
accık da ders öalışayım
Börek sabah olduğu için kurtarır herhaldeyeşil mercimek dediniz benimde cnm buğday salatası çekti
![]()
Tamam evlenince de uç çocuk yaparsın sen![]()
Seninde metobolizmam yaşında 48 mi yoksaspor beni acıktırıyor...... artı çok yoruyor..... ayyy yaşlıyım ben :))
buğday salatası nasıl oluyo ayse cim benim de mercimek gecenlerde nilgün yapıyordu ordan aklıma geldiBörek sabah olduğu için kurtarır herhaldeyeşil mercimek dediniz benimde cnm buğday salatası çekti
![]()
canım kv yapmış açma börek kol böreği ama peynir yerine dövülmüş ceviz koyuyor ben seviyom diye koca bi tepsi yapmış benden başka yiyen yok bende deepfreze attım sabahları 2günde bi ekmek yerine 10 cm lik kestim (parmak kalınlığında) yiyom o gün kahvaltıda peynir zeytin yemiyom bi de özellikle sabah yiyorum ki gün boyunca aldığım tek karbo o oluyoCevızli borek nedır sahnurumm
Seninde metobolizmam yaşında 48 mi yoksa![]()
buğday salatası nasıl oluyo ayse cim benim de mercimek gecenlerde nilgün yapıyordu ordan aklıma geldi
canım kv yapmış açma börek kol böreği ama peynir yerine dövülmüş ceviz koyuyor ben seviyom diye koca bi tepsi yapmış benden başka yiyen yok bende deepfreze attım sabahları 2günde bi ekmek yerine 10 cm lik kestim (parmak kalınlığında) yiyom o gün kahvaltıda peynir zeytin yemiyom bi de özellikle sabah yiyorum ki gün boyunca aldığım tek karbo o oluyo
haa börek yedim diye kızmayın bu hafta 3 sabah yedim ptesi sabah 75,5 dum bu sabah 73,8 bakalım yarın ne olcak dükkanı 6,35 te kapattım
Aşurelik buğdayla yapılıyor Bugday başlanıyor süzülüyor yeşil soğan Maydonoz sevdiğin yeşilliklerle yapiyosun hani ceviz seviyosun ya oda içinde süper olurbuğday salatası nasıl oluyo ayse cim benim de mercimek gecenlerde nilgün yapıyordu ordan aklıma geldi
canım kv yapmış açma börek kol böreği ama peynir yerine dövülmüş ceviz koyuyor ben seviyom diye koca bi tepsi yapmış benden başka yiyen yok bende deepfreze attım sabahları 2günde bi ekmek yerine 10 cm lik kestim (parmak kalınlığında) yiyom o gün kahvaltıda peynir zeytin yemiyom bi de özellikle sabah yiyorum ki gün boyunca aldığım tek karbo o oluyo
Offf beeee kayınvalideye gelllbuğday salatası nasıl oluyo ayse cim benim de mercimek gecenlerde nilgün yapıyordu ordan aklıma geldi
Istedıgın kdr vermış ol senı bırkaç haftaya kalmaz gececeğimi sen de bılıyorsun sahnurummmhaa börek yedim diye kızmayın bu hafta 3 sabah yedim ptesi sabah 75,5 dum bu sabah 73,8 bakalım yarın ne olcak dükkanı 6,35 te kapattım
Az önce mutfagı selamladımçok açım uleeynnn.......![]()
Oda tersiymis nolacak84 tür benimki
ooohh misss... ben olsam hepsini yerim başlayınca duramıyom :))
maşallah güzel vermişsin...
bi ara onu da deneyeyim öğle yemeklerini genelde evden götürüyom daAşurelik buğdayla yapılıyor Bugday başlanıyor süzülüyor yeşil soğan Maydonoz sevdiğin yeşilliklerle yapiyosun hani ceviz seviyosun ya oda içinde süper olur
sen öyle san eski şahnur yok yılbaşında 65 veya altı olmazsam ne olayım bu seferki iddia eskileri gibi değil amaIstedıgın kdr vermış ol senı bırkaç haftaya kalmaz gececeğimi sen de bılıyorsun sahnurummm![]()
Gunden gune daha iyi oluyorum canim, teşekkür ederim ilgin icinmorordek canım hersey yolunda mı hamılesın hıcbırseyı kafana takma bebış etkılenmesınnn