Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar menüm
sabah
1 dilim cevizli börek
1 yumurta
öğle
yeliş mercimekli salata 1tabak
akşam
2 çinekop
salata
2adet badem (komşuya gitmiştim neleri reddetim bilseniz antepten gelmiş kuru baklava kavala kurabiyesi envai çeşit kuruyemiş)
su 2 lt civarı
spor 75-80dk tempolu yürüyüş
heyecanla sabahki kg mu bekliyom
accık da ders öalışayım
Cevızli borek nedır sahnurumm

Börek sabah olduğu için kurtarır herhalde :-) yeşil mercimek dediniz benimde cnm buğday salatası çekti :-)
buğday salatası nasıl oluyo ayse cim benim de mercimek gecenlerde nilgün yapıyordu ordan aklıma geldi
Cevızli borek nedır sahnurumm
canım kv yapmış açma börek kol böreği ama peynir yerine dövülmüş ceviz koyuyor ben seviyom diye koca bi tepsi yapmış benden başka yiyen yok bende deepfreze attım sabahları 2günde bi ekmek yerine 10 cm lik kestim (parmak kalınlığında) yiyom o gün kahvaltıda peynir zeytin yemiyom bi de özellikle sabah yiyorum ki gün boyunca aldığım tek karbo o oluyo

Seninde metobolizmam yaşında 48 mi yoksa:-)

84 tür benimki

buğday salatası nasıl oluyo ayse cim benim de mercimek gecenlerde nilgün yapıyordu ordan aklıma geldi
canım kv yapmış açma börek kol böreği ama peynir yerine dövülmüş ceviz koyuyor ben seviyom diye koca bi tepsi yapmış benden başka yiyen yok bende deepfreze attım sabahları 2günde bi ekmek yerine 10 cm lik kestim (parmak kalınlığında) yiyom o gün kahvaltıda peynir zeytin yemiyom bi de özellikle sabah yiyorum ki gün boyunca aldığım tek karbo o oluyo

ooohh misss... ben olsam hepsini yerim başlayınca duramıyom :))

haa börek yedim diye kızmayın bu hafta 3 sabah yedim ptesi sabah 75,5 dum bu sabah 73,8 bakalım yarın ne olcak dükkanı 6,35 te kapattım

maşallah güzel vermişsin...

Aşurelik buğdayla yapılıyor Bugday başlanıyor süzülüyor yeşil soğan Maydonoz sevdiğin yeşilliklerle yapiyosun hani ceviz seviyosun ya oda içinde süper olur

Offf beeee kayınvalideye gelll:KK45:yada vazgectım borege gellll

Valla benım yasam tarzım olacak gece yememek sabahı ozlemle beklıyorsun ayrıca bır yerlere gıdınce kacırdıgında ertesı gun daha erken saatte yemıyecen olayı kotarcann dengeleyerek yasıyacagız yoksa sevdıgımız seylerı yemeden hayat gecmezzz mısal. Ben haftaıçlerı ve evdeysek çok ıyu dısıpline oluyorum

Aşurelik buğdayla yapılıyor Bugday başlanıyor süzülüyor yeşil soğan Maydonoz sevdiğin yeşilliklerle yapiyosun hani ceviz seviyosun ya oda içinde süper olur
bi ara onu da deneyeyim öğle yemeklerini genelde evden götürüyom da
Istedıgın kdr vermış ol senı bırkaç haftaya kalmaz gececeğimi sen de bılıyorsun sahnurummm:KK74:
sen öyle san eski şahnur yok yılbaşında 65 veya altı olmazsam ne olayım bu seferki iddia eskileri gibi değil ama
neyse ben yattım kg bildirenler beni etiketlesin listeyi sabah iyerinde eklerim cepten uğraşamam

Back
X