Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar 2 gündür gezmelerdeydim hiç kaçamak yapmadım. Bugün Kadın ye sene dedi ve ilk defa gittiğim biri yeni komsulardan.
Çocuğu ma yedirdim geri kalanları iade ettim kadın yemedin ye diye ısrar etti. Ben diyetteyim kilo vermeye çalışıyorum dedim. Aaa gayet ıyisin dediler yok hedef 65 dedim. Daha da ısrar etmediler
Ben de yarın aksam gıdecegım bır arkadasa bılerek cunaya sozlestık cunku gecen hafta persembe gıtmıştık resmen ezıyettııı

servey servey gelirgelmez ağlatma istersen bebeğimmm pek duygusala bağladım buara! Ben zaten listeye alınmak amaçlı girmedim liste geriyor beni takıma katkı sağlayamayınca çok üzülüyorum. Burda olmak yeterli hem sohbet eder hem zatıflarız daha ne olsun öptüm hepinizi...
Super olur canımın içi

8de peynirli tost
12 de 2 yumurtalı omlet,3 ceviz
13 te sade tkahvesi
14 te 4 kayısı, chaili yoğurt
15 te humana tea
17 de soğanlı kıyma
2,5 lt su
Rezene
Saygı durusu
Istıklal marşı
KapanışşşşEn Büyük TÜRKİYE

saygı duruşundan önce spor olaydı eyiydi....humana ne kız entel şey... öğret çabuk bana....

bu günkü menüm

sabah
1 hş yumurta
marul salatası
3 kaşık lor

ara
3 kuru kayısı
1 ceviz
2 fındık
1 b nescafe - laktozsuz süt + su

öğlen
haşlanmış karnıbahar
marul salatası
1 parça et

ara
3 huurma

akiam
haşlanmış karnıbahar

su 2 lt

spor
lesli 1 mile
jillian level 1

yarına Allah kerim

gazamız mübarek ola.....

ayy kızlar ne yazmışınız yawww
Eki Görüntüle 1906890

Kızlar şimdi çektim basenler gitmiş dimi biraz @nilsub medusa38 medusa38 @azaydidem @w e n d y @tatlitambak toplight toplight aklıma gelenleri etiketledim
kız sen neden listedesin B blanche_ea gibi zayıfları şstemiyoz aramızda fıstık gibisin
Selamlar kızlar eski bir dostu yeniden aranıza kabul edermisiniz
tatlımm hoşgeldin seni burda ne zamandır görmüyoz yaww motivasyon için çok iyi burası
Mezunmuydunuz yoksa izinle mi gittiniz?
Takım kaptanımız toplight toplight
O yardımcı olur. Bu ara takım kalabalık ama belki bişey yapabilir.
tatlım o da betüş gibi olcek
Servey eski ekibi topluyor yakında bizi atacak buradan.. :lülülü::lülülü:
kız sende eskisin artık
Kızlar 2 gündür gezmelerdeydim hiç kaçamak yapmadım. Bugün Kadın ye sene dedi ve ilk defa gittiğim biri yeni komsulardan.
Çocuğu ma yedirdim geri kalanları iade ettim kadın yemedin ye diye ısrar etti. Ben diyetteyim kilo vermeye çalışıyorum dedim. Aaa gayet ıyisin dediler yok hedef 65 dedim. Daha da ısrar etmediler
eferin o komşuna
servey servey gelirgelmez ağlatma istersen bebeğimmm pek duygusala bağladım buara! Ben zaten listeye alınmak amaçlı girmedim liste geriyor beni takıma katkı sağlayamayınca çok üzülüyorum. Burda olmak yeterli hem sohbet eder hem zatıflarız daha ne olsun öptüm hepinizi...
tatlım sen nasıl istersen bak bizim bi evde kalmış betüşümüz var kesinlikle listeye sokamıyoz ama bize hesap veriyo hergün bi gün gelmese hesap soruyoz
saygı duruşundan önce spor olaydı eyiydi....humana ne kız entel şey... öğret çabuk bana....
betüşüm o sana göre değil emziren annelere süt yapsın diye verilen bi çay sen evlen beben olsun ben sana hediye gönderirim

kızlar menüm
sabah
1 dilim cevizli börek
1 yumurta
öğle
yeliş mercimekli salata 1tabak
akşam
2 çinekop
salata
2adet badem (komşuya gitmiştim neleri reddetim bilseniz antepten gelmiş kuru baklava kavala kurabiyesi envai çeşit kuruyemiş)
su 2 lt civarı
spor 75-80dk tempolu yürüyüş
heyecanla sabahki kg mu bekliyom
accık da ders öalışayım

bu günkü menüm

sabah
1 hş yumurta
marul salatası
3 kaşık lor

ara
3 kuru kayısı
1 ceviz
2 fındık

öğlen
haşlanmış karnıbahar
marul salatası
1 parça et

ara
3 huurma

akiam
haşlanmış karnıbahar

su 2 lt

spor
lesli 1 mile
jillian level 1

yarına Allah kerim

gazamız mübarek ola.....
Güzel menü sendede 3 takıntısımi var :-)

kızlar menüm
sabah
1 dilim cevizli börek
1 yumurta
öğle
yeliş mercimekli salata 1tabak
akşam
2 çinekop
salata
2adet badem (komşuya gitmiştim neleri reddetim bilseniz antepten gelmiş kuru baklava kavala kurabiyesi envai çeşit kuruyemiş)
su 2 lt civarı
spor 75-80dk tempolu yürüyüş
heyecanla sabahki kg mu bekliyom
accık da ders öalışayım
Börek sabah olduğu için kurtarır herhalde :-) yeşil mercimek dediniz benimde cnm buğday salatası çekti :-)

ayy kızlar ne yazmışınız yawww

kız sen neden listedesin B blanche_ea gibi zayıfları şstemiyoz aramızda fıstık gibisin

tatlımm hoşgeldin seni burda ne zamandır görmüyoz yaww motivasyon için çok iyi burası

tatlım o da betüş gibi olcek

kız sende eskisin artık

eferin o komşuna

tatlım sen nasıl istersen bak bizim bi evde kalmış betüşümüz var kesinlikle listeye sokamıyoz ama bize hesap veriyo hergün bi gün gelmese hesap soruyoz
betüşüm o sana göre değil emziren annelere süt yapsın diye verilen bi çay sen evlen beben olsun ben sana hediye gönderirim

heee peki :))

Back
X