- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.461
Sen daha uyumadın mı kızBı kac gunun yazmadım menü bugun unutmuşum ortim
Ben ağlayacam matildacım.Yok ya ağlamayız
Ah Kıyamam öyle deme bak üzüldüm şimdi o da okucak annesi zamanı var sadeceŞikayet etme kanki bak benim olum okul cagında ama gidemiyor otizmden dolayı normal cocuklar gıı gı taradı de 10 sayfa odevı olaydı
Yaaaa eminsin yani yaramazlık mı var bu haftaBen ağlayacam matildacım.
Eren uyutuyorum esimin telden gıı yorum benm net az kalmıstı.Bana dı yene bak sende erken yatacaksınSen daha uyumadın mı kız
Allah yardımcın olsun.Şikayet etme kanki bak benim olum okul cagında ama gidemiyor otizmden dolayı normal cocuklar gıı gı taradı de 10 sayfa odevı olaydı
Akıllı bir menüm olmadıYaaaa eminsin yani yaramazlık mı var bu hafta
İnş canım ama öğretmeni ocakta okuma yazmaya gecer kursta seneye iyi olurAh Kıyamam öyle deme bak üzüldüm şimdi o da okucak annesi zamanı var sadece
Lahananın şişkinliğinden mi?medusa38 kankito aslında şikayet etmicem de midem fena oldu ama neyseki bitti
Derslerden ne mümkün ama yatıyom artık bittim ben yarın güzel sonuçlara inşallah:))Eren uyutuyorum esimin telden gıı yorum benm net az kalmıstı.Bana dı yene bak sende erken yatacaksınguya
Yok kız açlıktan :))Lahananın şişkinliğinden mi?
Çok sevindim canım.I
İnş canım ama öğretmeni ocakta okuma yazmaya gecer kursta seneye iyi olur
İyi geceler canım.Derslerden ne mümkün ama yatıyom artık bittim ben yarın güzel sonuçlara inşallah:))
O zamn yarın bol eksi göreceksin.Yok kız açlıktan :))
Sol cnm inş duzelecek bir yılda bile çok değişim var ama hala kediye miyav köpeğe hav diyordu arada tavuğun bizim evde adı DavutAllah yardımcın olsun.
Belki süpriz olur iyi düşün sen yine:)Akıllı bir menüm olmadı(
Olsun cnm öğrencek sonuçta :)I
İnş canım ama öğretmeni ocakta okuma yazmaya gecer kursta seneye iyi olur
İnş bakalım bende desteklerimOlsun cnm öğrencek sonuçta :)
Bakalım görcez artık :)O zamn yarın bol eksi göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?