Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol canım :KK50:
Çok güzel gorunuyordu ölçü almamismiydin ordanda belli olur
teşekkür ederim canım o senin güzelliğin ..almadım valla ölçü falan ayna da baktığımda anlıyorum aslında .. biraz daha yolu var istediğim gibi olması için
Ayy senin kadr ince olsam baska ne isterim masallahin var basende yok bence :KK66:
sağol canımm.. kilo vermek çok güzel şey istediğim görüntüye yaklaştıkça mutlu oluyorum :KK68:
Ayy yaparım demi
Yaparım yaparım.

Hadi haftaya da 65 :))

Hem zehirliyorlar hemde tedavi ayağına kazıklıyorlar..
Ahh ahh
yaparsın canım kendine güven:KK19:
ayy inşallahh haftaya 65 olsam harika olur:KK68: bu arada tahminini tutturdun tebrik ediyorum senden müneccim olmalıymış :KK45:
Süpersinn canım.Senin hedefin kaçtı
hedef 63
toz-pembe toz-pembe çok harika gorunuyosun canim :KK33:ama beni etiketlememisin küstüm :63:
morordek morordek umarim hemen düzelir problem neyse :KK22:

@Pdr93 sen diyetisyenini dinle o zaman canm her bünyeye gore değil zaten duman

@servey hoşgeldin kiz geç oldu ama ben telimi düşürüp kirdm ondan giremiyom:KK17:

ebrusonmez ebrusonmez ahh keskee 65i görsem ama imkansz Sanrm dun kuru fasulye yedim şişkinlik yapti çok fena:mad:
beybii tam ofisten çıkarken attım resmi aceleyle etiketledim oyüzden herkezi etiketleyemedim :KK43: hatta seni de yazdım kumral yazıyom birsürü kişi çıkıyo telefondan seçemedim bide başka birini etiketlerim yanlışlıkla diye kaldı öyle
Gayrt guzellllsınnn
teşekkür ederim canım o senin güzelliğin :KK51:
toz-pembe toz-pembe harika görünüyor sun.
Basenlerden bayagi fark ediyor. Canim erimiş gitmiş...
dimi dimii bende fark ettim göbek bel kısmı çok gitti yaa ordan değil de hep basenlerden gitseydi daha iyi olcaktı ama daha yolum var bakalım:KK50:
Aa sen inceciksin kız bel yok basen nerde gayet hoşsun
WC problemi için lahana öneririm:))
sağol matildacım basen vardı ama kilo verdikçe azalmaya başladı biraz daha gitse istediğim gibi olacak
Giriyorum galiba :))

ayy kızlar ne yazmışınız yawww

kız sen neden listedesin @blanche_ea gibi zayıfları şstemiyoz aramızda fıstık gibisin

tatlımm hoşgeldin seni burda ne zamandır görmüyoz yaww motivasyon için çok iyi burası

tatlım o da betüş gibi olcek

kız sende eskisin artık

eferin o komşuna

tatlım sen nasıl istersen bak bizim bi evde kalmış betüşümüz var kesinlikle listeye sokamıyoz ama bize hesap veriyo hergün bi gün gelmese hesap soruyoz
betüşüm o sana göre değil emziren annelere süt yapsın diye verilen bi çay sen evlen beben olsun ben sana hediye gönderirim
istemiyoruz derken kaptanım ? :KK61:
vermem gereken kilom var daha her hafta eksi olarak ta geliyorum ...
kendimi mutlu hissedeceğim görüntüye ulaşmaya çalışıyorum herkesin hayalini kurduğu bir vücut var burda benimkine ulaşmak için biraz daha yolum varr o_O

Kızlar ben sabah 5 te tartıldığımdan 76.0 çıktım şuan bir daha tartıldim bişey yemeden 75.8 kiloyum şükürki gördüm 75 li sayıları
Eski kilo: 77.3
Yeni kilo: 75.8
Fark: 1.5 %1.9
Regl ve kabızlığı rağmen 1.5 kiloya çok mutlu oldum
tebrik ederim canım güzel sonuç almışsınn
diyetisyene de gitmişsin hadi hayırlı olsun bol eksiler görürsün inşallah :KK200:

sağol canım :KK50:

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin ..almadım valla ölçü falan ayna da baktığımda anlıyorum aslında .. biraz daha yolu var istediğim gibi olması için

sağol canımm.. kilo vermek çok güzel şey istediğim görüntüye yaklaştıkça mutlu oluyorum :KK68:

yaparsın canım kendine güven:KK19:
ayy inşallahh haftaya 65 olsam harika olur:KK68: bu arada tahminini tutturdun tebrik ediyorum senden müneccim olmalıymış :KK45:

hedef 63

beybii tam ofisten çıkarken attım resmi aceleyle etiketledim oyüzden herkezi etiketleyemedim :KK43: hatta seni de yazdım kumral yazıyom birsürü kişi çıkıyo telefondan seçemedim bide başka birini etiketlerim yanlışlıkla diye kaldı öyle

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin :KK51:

dimi dimii bende fark ettim göbek bel kısmı çok gitti yaa ordan değil de hep basenlerden gitseydi daha iyi olcaktı ama daha yolum var bakalım:KK50:

istemiyoruz derken kaptanım ? :KK61:
vermem gereken kilom var daha her hafta eksi olarak ta geliyorum ...
kendimi mutlu hissedeceğim görüntüye ulaşmaya çalışıyorum herkesin hayalini kurduğu bir vücut var burda benimkine ulaşmak için biraz daha yolum varr o_O
kıskanıyoz talım o yüzden istemiyox diye biz şişkolar olarak

dünkü menümü de yazayım;

Sabah; 1 elma
Ara; 1 dukan krep, kk light süzme peynir, şekersiz nescafe
Ögle; 3 minik köfte, 2 yk yoğurt
Ara; şekersiz türk kahvesi
Akşam; 2-3 dal karnabahar, 3-4 yk yoğurt

su; 1 lt civarı :KK43:
spor; 30 dk aktif yürüyüş + ev işleri saat 9 da bitti

bu hafta yürüyüşü çok aktif yapamadım, haliyle sadece 500 gr gitti, 1 kg gidiyodu normalde, acilen spor planı yapıyorum kendime....

morordek morordek toplight toplight inatettimolacak inatettimolacak nilsub nilsub

Krepimin resmini çektim size :)

dukan krep.webp

]***5. Takım 490.Etap***

toplight (74,2/
tatlitambak (75,5/
inatettimolacak (69
w e n d y (62,4
keremcemim (73
toz-pembe (68

azaydidem (71,5
KumraL_KrakeR (68,5/
Pdr93 (77,3

servey (77,5/

5. Takım Ortalama: %0

bsram_ (66,3/) yeni üye başlangıç tarihi: 15 Ekim, başlangıç kilosu: 68, hedef kilosu: 50
matilda34 (69,9) eski nicki ses35, 477. etapta 10. takımdan izne ayrılan üye

nilsub (78/
ebrusonmez (61,6/)
blanche_ea (58,9/)
btlbetul (67,1/)
morordek (60,5/61,4/-0,9)

kuzlar gecen haftadan bu listeyi buldum ama çzgenin kg su 69 muydu alttaki kgda düzeltme yapmadım

Geçen hafta 67,1
Bu hafta 65,7

Toz pembe cnm 2/0 yapiyosun basen için bir ay oldu galiba ölçülerini merak ettim
aynen canım 1 ay oldu ölçmedim hiç ama aynadan baktığımda anlıyorum .. biraz daha yolu var o basenler gidecek başka yolu yok
Şikayet etme kanki bak benim olum okul cagında ama gidemiyor otizmden dolayı normal cocuklar gıı gı taradı de 10 sayfa odevı olaydı
canım benimmm ... ülkemiz bu konuda çok iyi otizmli çocukların eğitiminde birçok ülkeye göre çok iyi.. bizim işyerinde bi abla çalışmıştı azeriydi oğlu otizm di kendi ülkesinde okul yokmuş hiç bir eğitim kurumu yokmuş bu konuda birçok ülkeye yazı göndermiş hiç biri kabul etmedi bizi diyo türkiye den çağırdılar bitek ne kadar iyi şartlarda bi ülkeniz var ama değerini bilmiyosunuz diyo.. herşeyini bırakıp oğlu için türkiye ye gelmişler okulu çok iyi çok memnunum çok gelişme var oğlumda diyordu.. Allaha şükür bu ülkede böyle imkanlar var düşünsene ya azerbaycan da olsaydık gideceği bi okulu bile yok otizmli çocukların... rabbim yardımcınız olsun canım
kıskanıyoz talım o yüzden istemiyox diye biz şişkolar olarak
canım sizde benim kadar güçlüsünüz kararlı bayanlarsınız inanıyorum burdaki herkes istediği kiloya ulaşacak.. ben de sizin sayenizde kilo veriyorum birbirimize verdiğimiz destek çok iyi :KK19:
fatmagülcüm harikasın valla, basen falan kalmamış süper, sıkılaşmaya devam :)
aynen canım durmak yokk devamm.. teşekkür ederim bu arada:KK19:

Back
X