- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.501
sağol canımHarikasin

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin ..almadım valla ölçü falan ayna da baktığımda anlıyorum aslında .. biraz daha yolu var istediğim gibi olması içinÇok güzel gorunuyordu ölçü almamismiydin ordanda belli olur
sağol canımm.. kilo vermek çok güzel şey istediğim görüntüye yaklaştıkça mutlu oluyorumAyy senin kadr ince olsam baska ne isterim masallahin var basende yok bence![]()

yaparsın canım kendine güvenAyy yaparım demi
Yaparım yaparım.
Hadi haftaya da 65 :))
Hem zehirliyorlar hemde tedavi ayağına kazıklıyorlar..
Ahh ahh

ayy inşallahh haftaya 65 olsam harika olur

hedef 63Süpersinn canım.Senin hedefin kaçtı
beybii tam ofisten çıkarken attım resmi aceleyle etiketledim oyüzden herkezi etiketleyemedimtoz-pembe çok harika gorunuyosun canim
ama beni etiketlememisin küstüm
morordek umarim hemen düzelir problem neyse
@Pdr93 sen diyetisyenini dinle o zaman canm her bünyeye gore değil zaten duman
@servey hoşgeldin kiz geç oldu ama ben telimi düşürüp kirdm ondan giremiyom
ebrusonmez ahh keskee 65i görsem ama imkansz Sanrm dun kuru fasulye yedim şişkinlik yapti çok fena
![]()

teşekkür ederim canım o senin güzelliğinGayrt guzellllsınnn

dimi dimii bende fark ettim göbek bel kısmı çok gitti yaa ordan değil de hep basenlerden gitseydi daha iyi olcaktı ama daha yolum var bakalım

Aa sen inceciksin kız bel yok basen nerde gayet hoşsun
WC problemi için lahana öneririm:))
sağol matildacım basen vardı ama kilo verdikçe azalmaya başladı biraz daha gitse istediğim gibi olacak
Giriyorum galiba :))
istemiyoruz derken kaptanım ?ayy kızlar ne yazmışınız yawww
kız sen neden listedesin @blanche_ea gibi zayıfları şstemiyoz aramızda fıstık gibisin
tatlımm hoşgeldin seni burda ne zamandır görmüyoz yaww motivasyon için çok iyi burası
tatlım o da betüş gibi olcek
kız sende eskisin artık
eferin o komşuna
tatlım sen nasıl istersen bak bizim bi evde kalmış betüşümüz var kesinlikle listeye sokamıyoz ama bize hesap veriyo hergün bi gün gelmese hesap soruyoz
betüşüm o sana göre değil emziren annelere süt yapsın diye verilen bi çay sen evlen beben olsun ben sana hediye gönderirim

vermem gereken kilom var daha her hafta eksi olarak ta geliyorum ...
kendimi mutlu hissedeceğim görüntüye ulaşmaya çalışıyorum herkesin hayalini kurduğu bir vücut var burda benimkine ulaşmak için biraz daha yolum varr