- 23 Ağustos 2012
- 14.722
- 38.936
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #217.521
Günayydınnn. Biraz geç geldim.
yok yok tam zamanı :) günaydın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar,
Eski Kilo 77.3
Yeni Kilo 76.0
Fark 1.3 % 1.6
Malesef 1 hafta regl ve kabızlık ile geçince bu kadar olabildi.![]()
Kızlar ben sabah 5 te tartıldığımdan 76.0 çıktım şuan bir daha tartıldim bişey yemeden 75.8 kiloyum şükürki gördüm 75 li sayıları
Eski kilo: 77.3
Yeni kilo: 75.8
Fark: 1.5 %1.9
Regl ve kabızlığı rağmen 1.5 kiloya çok mutlu oldum
Evet kızlar 77.8![]()
kızlar sabah tartıldım
geçen hafta : 68.00 (p.tesi:68,500)
bu hafta :67,500
fark:0,500
yüzde : 0,74
ebrusonmez canım tahminini tam tamına doğru yapmışsın
wc sorununu pek çözemedim çözsem daha iyi olcaktı
kayseriye gelin de size waffle yapayım; isteyene light da yaparım![]()
betüş izne ayrılmadanki kilona 1 kg kalmış haftaya listedesin madem artık![]()
süper olmuş vallaolmuş demi :)
kız biz kayseriye bi gelsek şehri yağmalarız bizde o potansiyel varkayseriye gelin de size waffle yapayım; isteyene light da yaparım![]()
aslında pazartesi 68,500 dü bugün 67,500 4 günde 1 kilo gitmiş beybii anacım artı çıkmasında ben razıyım damlaya damlaya göl oluroo maşallah biz onu 2,3 olarak görelim bence ....
ayy maşallah ne güzel kilolar verilmiş bu hafta....
sana aferim yok....
maşallah olsun leyn 500 grı küçümseme....
süper olmuş valla
kız biz kayseriye bi gelsek şehri yağmalarız bizde o potansiyel varwaffle off bayılırım yaa 4 gündür tatlı bişey yemiyom zaten elim ayağım titriyoo
aslında pazartesi 68,500 dü bugün 67,500 4 günde 1 kilo gitmiş beybii anacım artı çıkmasında ben razıyım damlaya damlaya göl olur![]()
bu selahattin demirtaş tuttuklanmış sanırım internet çok yavaş internetin ayarını kısmışlarr![]()
Çok çok çok teşekkür ederimm. Biradan tartılacam.İnşallahYatıyorum artık kızlar yarın bol eksili güzel bi gün olur inşallah Ebrucum en çokta sana bu duam :)
Çok iyi canım.Tebrik ederim.Merhaba kızlar,
Eski Kilo 77.3
Yeni Kilo 76.0
Fark 1.3 % 1.6
Malesef 1 hafta regl ve kabızlık ile geçince bu kadar olabildi.![]()
Aaa ne oldu ama kuzum. Menüler süperdi. Sana tahminim 76.8 imiş.Ucundan bile tutmamışş.Evet kızlar 77.8![]()
Vaaayyy tam isabett.kızlar sabah tartıldım
geçen hafta : 68.00 (p.tesi:68,500)
bu hafta :67,500
fark:0,500
yüzde : 0,74
ebrusonmez canım tahminini tam tamına doğru yapmışsın
wc sorununu pek çözemedim çözsem daha iyi olcaktı
Süpersin canım.Aynen devam.
Immm
Betüş yüz gramla ıskalamışımGeçen hafta 67,1
Bu hafta 65,7
adam zekii .. sırrı süreyya daha sempatik kızz çok güldürütüyor benikk hızlı ama bizim dedikodumuza karışmıyolar :)))
politik görüşü bana çok ters olmayaydı sempatik adam ama :))
aynen beybii sağollÇok çok çok teşekkür ederimm. Biradan tartılacam.İnşallah
Çok iyi canım.Tebrik ederim.
Aaa ne oldu ama kuzum. Menüler süperdi. Sana tahminim 76.8 imiş.Ucundan bile tutmamışş.
Vaaayyy tam isabett.
Tebrik ederim canım.İnanınca olyor.
nasıl gelelim çok uzak bi waffel için gelinmez başka neler yapçan bize aç kesenin ağzını :)))
kız biz kayseriye bi gelsek şehri yağmalarız bizde o potansiyel varwaffle off bayılırım yaa 4 gündür tatlı bişey yemiyom zaten elim ayağım titriyoo
![]()
Süpersin canım.Aynen devam.
Sana tahminim. 60.9..![]()
Bol bol tarçına aban...teşekkür ederiim çok şükür iyi gitti... inşallah devamı gelir... ama malum günler başladı dökülüyorum![]()
Betüş yüz gramla ıskalamışım
65.6 demişim..![]()
kızııım gelin ben size kayserinin tüm nimetlerini sererim waffle da neymiş, anlatmayım cuma cuma yoldan çıkmasın millet :)
ebruşum bu hafta regl oldum olcam, o biter haftaya, sana söz 59,9 olcam, bi de senin ortin mezun oluyomuş öle duydum, ortim olur musun??
bak bu hafta hedefim de var, kilolarımız da yakın artık, hadi ortim ol birlikte takılalım mezun et beni
![]()
Bol bol tarçına aban...
Zaten senin çok bir fazlan yok canım.O yüzden 500 gram süper bir rakam. Böyle devam et.Az ama öz...süper olmuş valla
aslında pazartesi 68,500 dü bugün 67,500 4 günde 1 kilo gitmiş beybii anacım artı çıkmasında ben razıyım damlaya damlaya göl olur![]()