- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.641
T tatlitambak canım 74.2 oldun mu?
şimdi girdim içeri kızlar böbreklerdenmiş bir sürü ilaç verdiler yine taş oluşmuşNası geçtim Nilgün'ü ama demiştim benle yarışılmaz diye 1.5 kilo geriden gelip 2 kilo taktım.@nilsub
ben geçtim onu sabah watshaptan konuştuk ay oda haber bekliyo doktordan çıkar çıkmaz ara dedi ben eve geldim haber vermedim kızar şimdi bir kaç gündür anne moduna bağladı hatun beni takip edip duruyorrrfyzanur sonuçlar nasıl canım?
Nilgune niye sormutosun kiZ:) 400 grm verdim Nilgün 700 grm verdi, 300 grmla gectifyzanur sonuçlar nasıl canım?
Geçmiş olsun cnmşimdi girdim içeri kızlar böbreklerdenmiş bir sürü ilaç verdiler yine taş oluşmuşdeliricem iltihap yapmış böbreklerim .... kız delüüüüüüüü garu sen dukan yapıyon tabi geçicen hem ben sana yetişicem dedim bu hafta geçicem diye bir iddada bulunmadımkii......
ben geçtim onu sabah watshaptan konuştuk ay oda haber bekliyo doktordan çıkar çıkmaz ara dedi ben eve geldim haber vermedim kızar şimdi bir kaç gündür anne moduna bağladı hatun beni takip edip duruyorrr
Listeye giriyor muyum kaptanım***5. Takım 490.Etap***
toplight (74,2/73,4/0,8/1,08)
tatlitambak (75,5/
inatettimolacak (69/69/0/%0) sabit
w e n d y (62,4/61,9/0,5/%0,80)
keremcemim (73
toz-pembe (68/67,5/0,5/0,73)
azaydidem (71,5
KumraL_KrakeR (68,5/
Pdr93 (77,3/75,8/1,5/%1,94)
servey (77,5/76,3/1,2/%1,54)
5. Takım Ortalama: %0
bsram_ (66,3/64,6/1,7/%2,56) yeni üye başlangıç tarihi: 15 Ekim, başlangıç kilosu: 68, hedef kilosu: 50
matilda34 (69,969,7/0,2/%0,02) eski nicki ses35, 477. etapta 10. takımdan izne ayrılan üye yüzdesi 13 e bölündü
nilsub (78/77,8/0,2/%0,25)
ebrusonmez (60,6/60,4/0,2/%0,33)
blanche_ea (58,9/)
btlbetul (67,1/65,7/%2,08)
morordek (61,4/
ne yapıyon okuldamısınNilgune niye sormutosun kiZ:) 400 grm verdim Nilgün 700 grm verdi, 300 grmla gecti
Ben yiyorum bazen iyi geliyor sindirim sistemini düzenliyorkızlar benim bağırsak sittemim bozuldu sanki kabızlık yok ama sürekli hava basılmış gibi karnım içimde bi şişlik var neden acaba yahu...
rezene nane çayıma bol kimyon atıp içtim inşallah geçer birde marketten activia aldım zararı varmı kullanan vardı sanki ben iyi gelir ümidiyle aldım ama....
hahaha delinin zoruna bak 300 azmı hıhıhıhhhhNilgune niye sormutosun kiZ:) 400 grm verdim Nilgün 700 grm verdi, 300 grmla gecti
Bende geçen haftaya göre 200 gr vermişim ama hafta içine göre 800 vermişim diyerek kafaları karıştırayım annemin burda olması bu haftamı etkiledi tabi ama en çok 69 lanetimin etkisi olabilir umarım şu lahana bu zinciri kırar
@toplight 69.7 bu haftaki kilom yüzde hesaplayamadım çünkü izin dönüşü nası oluyor bilmiyorum
aç tok farkediyormu canım güzel ise habire alsam iyi olucakBen yiyorum bazen iyi geliyor sindirim sistemini düzenliyor
Kafedeyim arkadaşlar tabu oynuyor bende izli yorum,tavuk durum yedim ikitanene yapıyon okuldamısın
Geldim bile :) senin pabuç dama :)))Bizim takıma mi geliyorsun canım.
Eğer geliyorsan @keremcemim beni satma sende ortini
1 tane yesene kız 2 tane niye yiyiyonKafedeyim arkadaşlar tabu oynuyor bende izli yorum,tavuk durum yedim ikitane
Çok iyi geliyor yekızlar benim bağırsak sittemim bozuldu sanki kabızlık yok ama sürekli hava basılmış gibi karnım içimde bi şişlik var neden acaba yahu...
rezene nane çayıma bol kimyon atıp içtim inşallah geçer birde marketten activia aldım zararı varmı kullanan vardı sanki ben iyi gelir ümidiyle aldım ama....
Aynennnnnnn ıyu oldu uzerımdekı olu topragını attımm
2 hafta düzenli kullan diyo sabah aç karnına iyi oluyo ama gün içinde de yiyebilirsinaç tok farkediyormu canım güzel ise habire alsam iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?