- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.681
kızım geçmişi okuyacağına tartılsana senle didem amma merak yaptırdınız 12 son bildirim için biliyon dimiBi kere o beni bırakmaz ben onun ilk göz agrisi yim. Sen de kumam ol hadi kabul ediyorum ben seni
sağol kuzum...Ay sonunda bitti gecmis az yazın kiz biraz
nilsub çok geçmiş olsun canım.
Hepiniz bu hafta çok güzel kilo vermişsin iz kızlar tebrikler
kızım geçmişi okuyacağına tartılsana senle didem amma merak yaptırdınız 12 son bildirim için biliyon dimi
azaydidem nerdesin bacım sennn
Evet geçen hafta Cuma 75.5
pazar gunu tartı da 78.3 idim dur dedim kendime
ve bu hafta 74.3
fark 1.2 kg
haftaya da 72 lere göz koydum.
yarın malatya ya yolcuyuz .
süperr hemşerimm harikasınEvet geçen hafta Cuma 75.5
pazar gunu tartı da 78.3 idim dur dedim kendime
ve bu hafta 74.3
fark 1.2 kg
haftaya da 72 lere göz koydum.
yarın malatya ya yolcuyuz .
Çok çok geçmiş olsun canım.Taş düşürme zor diye biliyorum.Allah kolaylık versin.şimdi girdim içeri kızlar böbreklerdenmiş bir sürü ilaç verdiler yine taş oluşmuşdeliricem iltihap yapmış böbreklerim .... kız delüüüüüüüü garu sen dukan yapıyon tabi geçicen hem ben sana yetişicem dedim bu hafta geçicem diye bir iddada bulunmadımkii......
ben geçtim onu sabah watshaptan konuştuk ay oda haber bekliyo doktordan çıkar çıkmaz ara dedi ben eve geldim haber vermedim kızar şimdi bir kaç gündür anne moduna bağladı hatun beni takip edip duruyorrr
Geldim geldimmmm aslinda daha once yazicaktim ama wc ye cikarm belki dye bekledim sonuc olrak cktm
Kilom 71.1
wauww maşallah tambakcım
Ya o hastaneye gitmişti daha gelmemiştir diye sana yazdım. Ama gelmiişşş.Nilgune niye sormutosun kiZ:) 400 grm verdim Nilgün 700 grm verdi, 300 grmla gecti
Nasipppppyarasın....haftayada geçeyim a
Aaa
aaaaaaaaaaaaa
âaaaaaââaaa
a
internetim çekmiyor şuan baktımdatele baksana msj attım
Vallahi 78.3 u gorunce fena kaafaya koydum 65 olana kadar bozmak yok.
yarin teyzemler lahana sarmasi yapacagiz dedi. Ben de bana disindan haslayin ben onu yerim dedim yaninda da yumurta haslarim yeter.
1 ocak 65 olacam insaallah
süperr hemşerimm harikasın
Evet canim smdi kahvaltiya anneme gidiyorum szede soz veriyorum kacamak yapmicamtebrikler didemcim :) ah şu kaçamakların olmasa ah 6'lara gelmiştin
Canım bebek konusunda eminsen rahatsızlığın ve ilaçların şişkinliğidir.Ama bak dikkat et o kadar ilaç kullanıyorsun.Bebek varsa zarar vermesin.kızlar benim bağırsak sittemim bozuldu sanki kabızlık yok ama sürekli hava basılmış gibi karnım içimde bi şişlik var neden acaba yahu...
rezene nane çayıma bol kimyon atıp içtim inşallah geçer birde marketten activia aldım zararı varmı kullanan vardı sanki ben iyi gelir ümidiyle aldım ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?