- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #217.661
Adam iki tane yarim yarim getirmiş,ben ona iki diyorum kalindi cunku1 tane yesene kız 2 tane niye yiyiyon
sağol canım sabah aç karnına başlayayım tamam 2 hafta düzenli alayım2 hafta düzenli kullan diyo sabah aç karnına iyi oluyo ama gün içinde de yiyebilirsin
Adam iki tane yarim yarim getirmiş,ben ona iki diyorum kalindi cunku1 tane yesene kız 2 tane niye yiyiyon
yarasın....Adam iki tane yarim yarim getirmiş,ben ona iki diyorum kalindi cunku
Listeye giriyor muyum kaptanım
tele baksana msj attımÇok iyi geliyor yehastaneye gittinmi
Dene bakalım:)sağol canım sabah aç karnına başlayayım tamam 2 hafta düzenli alayım
Hoşbuldum cnm :)Hoşgeldin canım takimimiza:)
Geldim bile :) senin pabuç dama :)))
ben düzelttim canımGeçen hafta listeye girme zamanım değildi zaten deneme süresi içerisindeydim. Yüzdeyi yanlış mı hesaplamışım.
evetttbsram_ (66,3/64,6/1,7/%2,56)
Bak kaptan hesaplamış.
Bu hafta listeye girecek misin?
muhteşem gene ayşe cim
evetttListeye giriyor muyum kaptanım
maşallahgunaydin canlar Ohh nihayet ya 1saattr girmeye caliyom hemen kilomu yazayim
Gecen hafta:68.5
Bu hafta:68.0
Fark:_500 (%0.74)
Çok uzgunum yaz 67yi goremedm
Kaptanım anladıgım kadarıyla busram ve matilda da listeye eklenecek degil mi? Emin olamadıgımdan senin bıraktıgın sekilde koydumordeğim ben listeye eklemek için alıntılamıştım sen halletmişsin
kız geçen doktor ayça kayada dedi aynısını sadece proteinle beslenmek iç organlara bomba atmış gibi olur diye demek doğruymuş hadi bakalım listenin fotosunu çekip bizede atarmısın fikir olsunÇok geçmiş olsun bebeğim, şaka yaptım benBen dukanı bıraktım, dün diyetisyene gittim. Zaten aslında ben dukana yüzde yüz de uymadım ben her gün sebze+protein yedim ama proteini fazla yedim, şuan dengeli besleniyorum herşey var menümde. Metabolizma yaşım 38 çıktı yağ oranım da olması gerekenden % 15 fazla çıktı. 15 gün sonra kontrolüm var. Keşke hiç dukan yapmasaydın fazla proteinden ötürü karaciğere yük bindiren bir diyet dedi. Bağırsaklarında aşırı lifsizlik sonucu zarar gördüğünü söyledi. Bakalım yeni programımla nasıl ilerleyeceğim . nilsub
Ay sonunda bitti gecmis az yazın kiz biraz
nilsub çok geçmiş olsun canım.
Hepiniz bu hafta çok güzel kilo vermişsin iz kızlar tebrikler
ekledim canım listeyeKaptanım anladıgım kadarıyla busram ve matilda da listeye eklenecek degil mi? Emin olamadıgımdan senin bıraktıgın sekilde koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?