Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wuuu hedef çok feci duruyo :)
Teşekkür ederim..
Üzerimde daha güzel duracak.

tavuk göğsünü tatlı sandım ya laa :))) yazık uleyn bana....
Senin kafa regl dolayısıyla kapalı bu aralarrr. :)))
sende benim gibi yapsana bak baya hızlandı birden metabolizmam....
Ya ama o normalde de ara öğün yapıyordu.
Bence araları kaldırırsa vucut şaşırır.
Aslında çok ta kötü değil çayın yanına yediklerin.gün içinde ara öğün olsa olur ama akşam olunca yanına kar kalıyo işte
Akşam olunca kötü zatenn.Birde saat olarak 10-11gibi :(
bu günü menüm

sabah
marul salatası
3 çatal lor

ara
ceviz saymadım 5 6 tane
sütlü kahve

öğlen
marul salatası
1 tavuk baget
3 çatal pilav - tadımlık

ara
2 kasyısı
3 hurma
2 ceviz

bu gün aralar kontrolü olamadı malum günlerin etkisi deli gibi tatlı aşeriyorum resmen.... evde de barni kekler var onlarda müthiş güzel oluyor ama yiyiyor muyum hayııır :) onlar misafirlere

akşam -- az sonra yiyip günü erken kapatıcam
1 tavuk baget
3 çatal pilav - tadımlık

ve spor
leslie 1
jillian 1

spor duş kapanış inşallah...

lahanamda çürümeden haşılıyım bari yarın da haşlama lahana günü yaparım....
Afiyet olsun canım.Güzel menü
Artık cok geccc:KK70:ama en azından ıkısınde de yemedım olumlu yanından bakalımm:KK70:ayrıca 5 ten sonra keserım guzellerrr
Bence hakkettin canım.Harika kilo veriyorsun.

kızlar herkes hedef koymuş bende yazıyorum ok yoğunum bugun malum hafta sonu kızımın ödevleri çok ...
güncel= 77,8
kasım 30= 77,5
aralık 30=77 o kadar umutsuzum kendimdenki:KK61:
Kız bu ne aşırı az hedef koymuşsun. Sadece akşam 6 dan sonra yemeden de verirsin kiloları. Hedefini yüksek tutmadan motive olamazsin

Teşekkür ederim..

Akşam olunca kötü zatenn.Birde saat olarak 10-11gibi :KK43:

Ooo 11 çok geç ozaman napıyo ruz akşam yemeğini 8 de yiyor gece atıştırma yapmıyoruz ben öyle yapıyorum 8 den sonrada bişi yemiyorum acıkmıyorum da gece 1 de 2 de yatıyorum.çok acıkırsam da sütlü mistik içiyorum yetiyor

Kızlar gelinlik almaya 1.5 ay kala beni bir heyecan sardı. Sizce 23 Aralığa kadar 62 63 görebilir miyim? Yavaslamasindan çok korkuyorum. 15 Aralık 23 Aralık arası sadece detoks çorbası icecem.
Canım sakin ol heyecana gerek yok.Zaten çok iyi bir şekilşde kilo veriyrosun. Hesap yapmayı bırak
Zaten istediğin kiloda olacaksın.

Ooo 11 çok geç ozaman napıyo ruz akşam yemeğini 8 de yiyor gece atıştırma yapmıyoruz ben öyle yapıyorum 8 den sonrada bişi yemiyorum acıkmıyorum da gece 1 de 2 de yatıyorum.çok acıkırsam da sütlü mistik içiyorum yetiyor
Aslında güzel yöntem.Giddikçe azaltmaya çalışacağım.Biliyorum başaracağımm. Bağımlılık gibi bişey oldu ama bunu aşabilirim.

Sanırım düğünde istediğim kiloda olamayacağım.
Cnm diyetisyen listesi sana ayda 4 5 verdiriyo çünkü bende geçtim aynı yoldan biliyorum giderekte azalıyor verdiğin kilo çok spor yaparsan 63 olmazsan bile öyle görünebilirsin
Bide tavsiyem plank yap bütün kas gruplarını çalıştırıyo 2 ayda diyetle çok iyi olursun

Screenshot_2016-10-21-00-34-45.webp

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee

Teşekkür ederim..

Akşam olunca kötü zatenn.Birde saat olarak 10-11gibi :KK43:

evet o kilo kimde güzel durmaz ki :)))

Kızlar gelinlik almaya 1.5 ay kala beni bir heyecan sardı. Sizce 23 Aralığa kadar 62 63 görebilir miyim? Yavaslamasindan çok korkuyorum. 15 Aralık 23 Aralık arası sadece detoks çorbası icecem.

Sanırım düğünde istediğim kiloda olamayacağım.

bence stres yapma o da engelliyo kilo vermeyi... aman kaç kilo olursan ol yahu seni seven kilonla sevmiş düğünden sonra da vermeye devam edersin.... o zamana kadar baya incelirsin sen bu azimle....

Sirkeli su çok iyi ama işte benim mide sakat salatalara ekliyorum ben

hımm onu bilemiciğim... .işte birine uyan diğerine uymuyor..... limonlu ılık su içebilirsin.... misin ?

evet o kilo kimde güzel durmaz ki :)))

bence stres yapma o da engelliyo kilo vermeyi... aman kaç kilo olursan ol yahu seni seven kilonla sevmiş düğünden sonra da vermeye devam edersin.... o zamana kadar baya incelirsin sen bu azimle....

hımm onu bilemiciğim... .işte birine uyan diğerine uymuyor..... limonlu ılık su içebilirsin.... misin ?
Cnm limon sirke gibi şeyleri yemem için bişilere karıştırmam lazım gastrit reflü var bende

Back
X