Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm limon sirke gibi şeyleri yemem için bişilere karıştırmam lazım gastrit reflü var bende

Allah şifa versin... zorlama o zaman başka şeyler dene sadece ılık su iç misal....

ntv de bir profesör var ona sordular şimdi elma sirkesini direk zayıflatmaz metabolizmayı hızlatır dedi... çok faydaları tespit edildi ama kesinleşmiş bir şey yok dedi :)) çok çelişik konuştı be :))

hehee sana dedim ya bi kendine bakamıyon diye Allah çarptı :))

pes etme laa.... hadi artık eski haline geri dön....

sağol datlum...

wuuu hedef çok feci duruyo :)

tavuk göğsünü tatlı sandım ya laa :))) yazık uleyn bana....

gazan mübarek ola....

sende benim gibi yapsana bak baya hızlandı birden metabolizmam....
ne yaptın kız geberiyorum mide ağrısından şimdi akşam yemeği yedim ama taş gibi oturdu mideme karatayında bu sorunu var galiba...:(

haa sen çıtayı azar azar artırıyosun :KK70: bende dedim bu 60 mı istiyor

yok laaa bittiricik boyum var benim... kız ben jillian yapıyom kutlasana beni.... jilliancı oldum.... çok şekillendi vücudum yeminle... ilk zamanlar ölüyordum ağrıdan sızıdan şimdi kolay geliyor şaşırıyorum demek katlanmak lazımmış....

kollontai kollontai kulakların çınlasın....

matilda34 matilda34 bir de her sabah her akşam elma sirkeli limonlu ılık su içiyom.... 6 öğün de yapınca hiç gözümde dönmüyo...

nilsub nilsub bizi 6 öğün paklar anacım....2 öğünü 2 gün yapar 3. gün sapıtırız biz...
ay valla öyleymiş bacım fenalardayım...
dayanabilirsen süper olur canım.Sen ara oğünde yaptığın için vuducu şaşırtmış olursun.
bugun şaşırdığı yeter 2. güne gerek yok:KK70:

yok laaa bittiricik boyum var benim... kız ben jillian yapıyom kutlasana beni.... jilliancı oldum.... çok şekillendi vücudum yeminle... ilk zamanlar ölüyordum ağrıdan sızıdan şimdi kolay geliyor şaşırıyorum demek katlanmak lazımmış....

kollontai kollontai kulakların çınlasın....
yapa biliyomuusn her gün düzenli gerçekten mi , o iradeye kavuştunmu baby :rapci: kocaman kocaman tebrik ediyorum seni , yakında kocada bulursun benden önce gidersin :D

ne yaptın kız geberiyorum mide ağrısından şimdi akşam yemeği yedim ama taş gibi oturdu mideme karatayında bu sorunu var galiba...:KK43:

yaaa menülerimi görmedin mi bu hafta hep 6 öğün yedim.... ve hep light şeyler yedim.... sporu da arttırdım sen eskiden leslie yapardın niye yapmıyorsun artık....

yapa biliyomuusn her gün düzenli gerçekten mi , o iradeye kavuştunmu baby :rapci: kocaman kocaman tebrik ediyorum seni , yakında kocada bulursun benden önce gidersin :KK70:

kız bak pazartesi 68 kiloydum dolu dolu göbeğim böööyle davul gibi şişti pantalona sığmıyordum... şimdi bariz inceldim.... haftaya da böyle devam edebilirsem süper olacak inşallah....

koca işi yaş hacı...iskelete dönebilirim de kocadan umudum yok :)))

Allah şifa versin... zorlama o zaman başka şeyler dene sadece ılık su iç misal....

ntv de bir profesör var ona sordular şimdi elma sirkesini direk zayıflatmaz metabolizmayı hızlatır dedi... çok faydaları tespit edildi ama kesinleşmiş bir şey yok dedi :)) çok çelişik konuştı be :))
Öyle cnm bende yapıyom işte bişiler.
Evet doğru metoyu hızlandırıyor diyolar

kız bak pazartesi 68 kiloydum dolu dolu göbeğim böööyle davul gibi şişti pantalona sığmıyordum... şimdi bariz inceldim.... haftaya da böyle devam edebilirsem süper olacak inşallah....

koca işi yaş hacı...iskelete dönebilirim de kocadan umudum yok :)))
aynı karamsarlıktayım bende kız ,karaborsada bile kalmamış :D

Back
X